Sayfa 980/1001 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Haram tabi 17 liraya dolar mi olur ya biz kafayı yedik ya bu grafikler kafayı yedi ya altinvurus kafayı yedi ya toptan kafayı yedik

Kesinlikle akıl hastanesi sayısı artması gerekiyor.

Bakin

Grafikler çıldırmış üstteki akıl sağlığı gitmiş timsrhanelik olunmuş durumda.

VOB yapmayın. Caanindan olursun aileni perişan edersin. Grafikler de aklını yitirmiş durumda.

Allah için VOB yasaklansın.
    Grafigine baktim dolar bazli 18 cent iyi dedim ekgyo aldim. 15 cente caktilar abi dibi nere bunun tasfiyemi oluyor.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Büyük hisseler kendini korudu son 3 aydir ama küçük şirket hisseleri pul oldu. Geçen seneki çılgın ralliden somra 4/1 degerine düşen, başladığı fiyatin altina düşen senet bile var. Bu sebeple tuvalet kağıdı degerine düşen bir hisse eğer batık değilse, ihracatçı ise, döviz pozisyonu iyi ise bu düşüş inanılmaz bir para kazanma fırsatı olur...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

3. Allah rızası için ytd yazsanız bile bu ortamda al sat tut ifadelerii çağrışım yapacak kelimeler veya cümle kurrmayın. Şuan memadi abinin dediği gibi tımarhanelik olduk.
    Ben biliyyorum ki evde ayranı yok içmeye son kuruşunu yatırım araçlarına yatırıyor
    Herkez yatırım uzmanı olmuş.ben 25 senede olamadım

4. Ağalar memedabi bu monologlari bitirene kadar tuşa basarken 3 kere düşünün ( alsat farketmez ) sonra bi abdest alın gelin basmayın bosverin.

Dayunun şakası yok sıfır mı la diye diye sıfırladı borsayı hedef sıfır cent mi dayu

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ekonomist Özgür Demirtaş'tan İsmail Saymaz'ın canlı yayın teklifine: Siyasal İslamcılar tarafından tehdit altındayım

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...22#post5672622

Anlıyorum

Pardon ..hatlar bi karıştı ..kusura bakma ..

Jako ..Deniz ..Bear bull..bababaşkan ..

Toparlıyamıyorum ..hem yaşlılık ..hem Petrus ..Chateau olan yanee..pardon ..pardon ..
    Eee napıyon patlat bir şarkı sabah sabah
    Sabahçı kahvesi şuan o ayardayız

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ağalar memedabi bu monologlari bitirene kadar tuşa basarken 3 kere düşünün ( alsat farketmez ) sonra bi abdest alın gelin basmayın bosverin.

Dayunun şakası yok sıfır mı la diye diye sıfırladı borsayı hedef sıfır cent mi dayu

Dün canlı izledinmi? Ben bankalarda geziyordum.
    Akşam twitterdaki toplantıda tahtalar boştu alıcı yoktu. Çok komik rakamlarda alıcı var imiş doğrumudur? Yoksa şehir efsanesimi

8. X30 portföyü kapatmıştım bu hafta.

Short da açtım 10 bin puana yeter dedim döner moner izlerken öyle burada yazmak gibi olmuyor.

Sonra çekirdek aldım izledim
     Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Dün canlı izledinmi? Ben bankalarda geziyordum.
    Akşam twitterdaki toplantıda tahtalar boştu alıcı yoktu. Çok komik rakamlarda alıcı var imiş

Sayfa 980/1001 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •