Büyük hisseler kendini korudu son 3 aydir ama küçük şirket hisseleri pul oldu. Geçen seneki çılgın ralliden somra 4/1 degerine düşen, başladığı fiyatin altina düşen senet bile var. Bu sebeple tuvalet kağıdı degerine düşen bir hisse eğer batık değilse, ihracatçı ise, döviz pozisyonu iyi ise bu düşüş inanılmaz bir para kazanma fırsatı olur...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Allah rızası için ytd yazsanız bile bu ortamda al sat tut ifadelerii çağrışım yapacak kelimeler veya cümle kurrmayın. Şuan memadi abinin dediği gibi tımarhanelik olduk.
Ben biliyyorum ki evde ayranı yok içmeye son kuruşunu yatırım araçlarına yatırıyor
Herkez yatırım uzmanı olmuş.ben 25 senede olamadım![]()
Ağalar memedabi bu monologlari bitirene kadar tuşa basarken 3 kere düşünün ( alsat farketmez ) sonra bi abdest alın gelin basmayın bosverin.
Dayunun şakası yok sıfır mı la diye diye sıfırladı borsayı hedef sıfır cent mi dayu
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekonomist Özgür Demirtaş'tan İsmail Saymaz'ın canlı yayın teklifine: Siyasal İslamcılar tarafından tehdit altındayım
X30 portföyü kapatmıştım bu hafta.
Short da açtım 10 bin puana yeter dedim döner moner izlerken öyle burada yazmak gibi olmuyor.
Sonra çekirdek aldım izledim SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri