Instagram oncesine a Naci gidiş oncesine b
Dünkü hadiseye c
itki sonu dersek güzel kardeşim parabolik ark tamamlanmış desek 61,8 için dabanlari yaglarim. Parabol yaklaşık 1 civarı başladı 16 TL parabol var 61.8 düzeltmesini ben beklerim.
Olur olmaz bilemem sonuçta teknik analiz diye birşey yoktur..
Bu formasyona (insta abc parabolik merkez görev al ver ark) adını koyup teknik analiz literatürde yeni bir kitabi formasyon Kazandiriyorum.
Tuncer sengoz dayı al bunu kitaba yazsin. Neo wave insta ABC parabolik merkez görev al ver ark adı formasyonun. Formasyonun son bacağı parabolik ark dan farkli olarak *%180 getiri veriyor. Normal ark da böyle bişey yok.
Abi parabolic yukseliyoruz. 2 4 8 16 32 64 sayin hokumetimiz ne diyor biz dunyanin amelesi olacagiz kolesi olacagiz. Sence bu durumda 6 lira mi olur 32 lira mi? Basindaki irade seni kole yapacagim diyor. 6 lira olursa kole olurmusun hic? Vel hasil abi kartlar yeniden dagiliyor halkimiz tercih yapacak kolemi olacagiz insan mi? Dolarin akibeti bu soruda sakli?
6 sıfırlı mı sıfırsız mı ?
İki dedikodu ile ülke ekonomisi bu hale geliyorsa yarın dış güç dediğin ağzını açsa bir dedikodu ile ne hale geliriz onu düşünüyorum.
Tuncer sengoz kitaba yaz dayı formasyonu
insta abc parabolik merkez görev al ver ark
Formasyon u bulan Mehmet Şevki Samsun dan.
Sevgilerle yazm
Yer İmleri