Sayfa 985/1001 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,873 - 7,880 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Dolar zaten Şubat'ta 6.90 altına gelmişti burada bir soygun balon var. Ne olduğunu çözemiyorum. Ama rakam 6
    memetabi..
    60 dolarcı isa inse 700usd maaş vermez..

2. Instagram oncesine a Naci gidiş oncesine b

Dünkü hadiseye c

itki sonu dersek güzel kardeşim parabolik ark tamamlanmış desek 61,8 için dabanlari yaglarim. Parabol yaklaşık 1 civarı başladı 16 TL parabol var 61.8 düzeltmesini ben beklerim.

Olur olmaz bilemem sonuçta teknik analiz diye birşey yoktur..

Bu formasyona (insta abc parabolik merkez görev al ver ark) adını koyup teknik analiz literatürde yeni bir kitabi formasyon Kazandiriyorum.

Tuncer sengoz dayı al bunu kitaba yazsin. Neo wave insta ABC parabolik merkez görev al ver ark adı formasyonun. Formasyonun son bacağı parabolik ark dan farkli olarak *%180 getiri veriyor. Normal ark da böyle bişey yok.

3.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    0-17 milyon TL = 1 dolar olmuş.. dalga bitmiş desek . yüzde 61,8 duzeltse 6.5 yapıyor.. 7 altı tekrar 6 lar görülebilir.. 7 milyon eski parayla 1 dolar az mı?
    Abi parabolic yukseliyoruz. 2 4 8 16 32 64 sayin hokumetimiz ne diyor biz dunyanin amelesi olacagiz kolesi olacagiz. Sence bu durumda 6 lira mi olur 32 lira mi? Basindaki irade seni kole yapacagim diyor. 6 lira olursa kole olurmusun hic? Vel hasil abi kartlar yeniden dagiliyor halkimiz tercih yapacak kolemi olacagiz insan mi? Dolarin akibeti bu soruda sakli?

4. 6 sıfırlı mı sıfırsız mı ?

5. İki dedikodu ile ülke ekonomisi bu hale geliyorsa yarın dış güç dediğin ağzını açsa bir dedikodu ile ne hale geliriz onu düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Dolar bidaha 6 olur mu mumkunati yok. Giren girdi soyan soydu. Veleddalin amin. Simdi soyle dusun abi Hirsiz eve girmis neyin var neyin yok calmis hatta senin aklini bile calmis. sonrada gidip o paralari esine dostuna harcamis pavyonda yemis bitirmis.. Sonra polis hirsizi yakalamis hakim cezayi kesmis 20 yil hapis. E ne olacak memed abi hirsiz hapiste sen bes parasiz kaldin. Bizim hikaye ona benziyor. Abi herseyimizi caldilar malimizi mulkumuzu aklimizi ve hepsi yasandi bitti. Yeni sayfa acacagiz yeni hirsizlar icin para biriktirecegiz.
    6 rakamı yanlış zaten de ,11 bile zor olur,polştifa faizini 35 a çıkarsa 12.xlere inebilir.....

7.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    6 rakamı yanlış zaten de ,11 bile zor olur,polştifa faizini 35 a çıkarsa 12.xlere inebilir.....
    politika pardon...

8. Tuncer sengoz kitaba yaz dayı formasyonu

insta abc parabolik merkez görev al ver ark

Formasyon u bulan Mehmet Şevki Samsun dan.

Sevgilerle yazm

Sayfa 985/1001 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •