Sayfa 984/1001 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Yanlış adamın o zaman da bu bahsettiğiniz yönde şunları bunları atmıyor diye yazdıkları canlı yayında söyledikleri de var...
    Burası video yüklenmiyor ama yükleyeceğim..
    Adam tee o günlerden Berat ın bakan olduğunda alacağı çömez aksiyonlar karşısında uyarmış

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Demirtaş kalabalıklara duymak istediklerini söyleyen bi palyaçodur.

Bu forumda Deniz43 hocamız var, blgisinin zekatı cebinden 3 tane demirtaş çıkartır. Demirtaşa sor, Ne oldu? Onu bak çok iyi anlatıyor.

İyi de dayu ne olacak bize o lazım banane ne olduysa oldu.

78 liraya tüpraş alıyorken bütün forum üstümüze üşüştü. NOOOOOLDU? Aselsan a 47 de pahalı dedik herkes üstümüze üşüştü. NOOLDU? YKB taşıdık nooldu? Borsacı için geçmiş geçmiştir.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Memedabi bi anelez yap.

Notlar batmış.

Dolar 17.

Borsa dibin dibinden cehennemin dibine inmiş, bütün kağıtlar tabanda.

Söyle abi nabacaz? Biz bişeyler çabalıyoz ama senin ne dediğin önemli toparlar mı buradan ne dion.

Doların olması gereken rakam 6 en fazla.

Ona göre yap hesabı dolardan kim vurgun vuruyor çok büyük soygun var.

3. Dolar zaten Şubat'ta 6.90 altına gelmişti burada bir soygun balon var. Ne olduğunu çözemiyorum. Ama rakam 6

4.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Doların olması gereken rakam 6 en fazla.

Ona göre yap hesabı dolardan kim vurgun vuruyor çok büyük soygun var.
    Dolar longluyoz mu cordluyoz mu memedabim ne dion o zaman?

5. Normal insanlar ne olduğunu bilmez. Gerçek asla bilinemez.

Gerçek nedir ? Gözünle görmen gerekir. Geri kalan herşey yalandır.

Şimdi olanları sıralayalım. 6-7 arasında 128 bı yere gitti .

Sonra dolarla mi maaş alıyorsun oraya bakmıyorum dedi parabol aktif oldu.

Sonra uyarılar geldi sebebi neydi bilemiyorum belki bu yükselişte kendisinin akrabasini yipratmamakdi amaç bilemiyorum. Sonra Naci geldi parabol kapandı. Naci gitti parabol açıldı eylulde çekirdek dedi gumletti..

Şimdi burada ne oluyor asla bilemezsin..

6 nasıl 17 oldu asla bilemezsin..

6.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Dolar zaten Şubat'ta 6.90 altına gelmişti burada bir soygun balon var. Ne olduğunu çözemiyorum. Ama rakam 6
    Dolar bidaha 6 olur mu mumkunati yok. Giren girdi soyan soydu. Veleddalin amin. Simdi soyle dusun abi Hirsiz eve girmis neyin var neyin yok calmis hatta senin aklini bile calmis. sonrada gidip o paralari esine dostuna harcamis pavyonda yemis bitirmis.. Sonra polis hirsizi yakalamis hakim cezayi kesmis 20 yil hapis. E ne olacak memed abi hirsiz hapiste sen bes parasiz kaldin. Bizim hikaye ona benziyor. Abi herseyimizi caldilar malimizi mulkumuzu aklimizi ve hepsi yasandi bitti. Yeni sayfa acacagiz yeni hirsizlar icin para biriktirecegiz.

7.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Dolar bidaha 6 olur mu mumkunati yok. Giren girdi soyan soydu. Veleddalin amin. Simdi soyle dusun abi Hirsiz eve girmis neyin var neyin yok calmis hatta senin aklini bile calmis. sonrada gidip o paralari esine dostuna harcamis pavyonda yemis bitirmis.. Sonra polis hirsizi yakalamis hakim cezayi kesmis 20 yil hapis. E ne olacak memed abi hirsiz hapiste sen bes parasiz kaldin. Bizim hikaye ona benziyor. Abi herseyimizi caldilar malimizi mulkumuzu aklimizi ve hepsi yasandi bitti. Yeni sayfa acacagiz yeni hirsizlar icin para biriktirecegiz.
    0-17 milyon TL = 1 dolar olmuş.. dalga bitmiş desek . yüzde 61,8 duzeltse 6.5 yapıyor.. 7 altı tekrar 6 lar görülebilir.. 7 milyon eski parayla 1 dolar az mı?

8.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    yahu koparttın beni sayın Karax gündüz vakti...
    allah seni de güldürsün emi...
    bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Sayfa 984/1001 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •