ben tahville flan ilgilenmediğim için yapmacıktan ooo.. süper veya kötü de diyemeyecem. evet tahvile göre oynayan büyük oyuncular var ama ilgi alanım dışında olduğu için yorum yapamıyorum..
Printable View
evet GARAN ı iyi tanırım. ama tek başına güvenip karar almam. başka sigortalarımda var. yaa bu oyun çok farklı bişey. ben iki tane borsacının aynı noktada buluşacağını zannetmiyorum. herkesin doğruları önemli ama neticeye göre doğrular önemli olmalı bahanesiz.iyi geceler..
hayırlı olsun.
kağıtları izliyomusunuz bilmiyorum ama oyun oynamaaçısndan ben iki örnek verecem..
krdmd.. kağıt 55 direncini geçti ve hemen aşağı saldı tekrar yukarı yapıp 58 dirence takıldı..
ıpeke.. kağıt 70 desteği kırdıktan sonra tekrar yukarı yaptı ama bu son çırpınıştı..
burdan ne anlıyoruz? desteği kıran kağıt tekrar bi yukarı, direnci geçen kağıt ise tekrar aşağı yaparak alım fırsatı veriyor.bu kurala çok dikkat etmek lazım..
hadi bakalım çalışın biraz ben uykuyu aldım. biraz spor yapalım:)
evet kağıt ta güzel hareket olmuş. arkada baya boşluk bırakmış. bu düzeltme gelebilir demektir.nereye kadar derseniz onu bilemem ama 104.40 baba desteği var burasının üzerinde sat al yapıp devam edeceksiniz. bu şekilde daha yukarılara gidebilirmi derseniz borsada olmaz diye bişey yok. ama 109.40 geçilmesi lazım. bol şanslar..
Hayırlı olsun
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kristal de neler oluyor çok kararsız destek ve dirençleri yazabilirmisiniz
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sizin sorunuz vesilesi ile topiği neden açtığımı bir daha açıklamak istedim. ben kimsenin aldığına sattığına karışmadan sadece A grubu hissesi olupta veya almayı düşündüğünüz hisse nin gün içi yükselirmi düşermi buna bir öngörüde bulunmaktır amacım.
KRSTL.. kağıdınızın 2.92 baba desteği vardır. kırılması durumunda bi daha toparlanacağını düşünmüyorum. yukarı hareketlerde ise 2.97 geçilmesi kağıdı sıkıntıdan kurtarır.. bol şanslar..
Teşekkürler kağıt yok bende olası direnç ve destekleri öğrenmek için yazmıştım.
Elinize sağlık.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı günler hocam, aselsan hakkında uzun vadeli bir açıklama alabilir miyim? orta vade de nasıl görünüyor? orta vadem 2 yıl gibi...
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam ipek hakkında bilgi verebiliröidilöz
Acsel hakkında yorumunuzu alabilirmiyim arsa imar beklentisi vardı ne oldu acaba teşekkürlet
Teşekkür ederim, hocam...
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun.
Trcas hakkında yorumunuzu alabilirmiyim
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Walla bigün gözüme göründü 😊
İnş fişekleme yolunda hareket eder zira cakilirsa baya acitacak
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam topiğiniz hayırlı olsun. AVGYO yorumu alabilirmiyim.
Hocam kozaa da durum nedir bilhilendırırseniz memnun olurum
B ve C E gibi hisselere neden bakmadığımı açıklamak istedim. bu kağıtlarda çok fazla işlem hacmi olmaz. birisi gelir 10 bin liralık satar destek kırılır. biriside gelir 20 bin liralık alır direnç geçilir benim verdiği destek ve dirençler havada kalır. hacimsiz kağıtlar böyledir desteğine direncine güvenilmez onun içinde kumar kağıdı deniliyor. olayın özü budur..
perşembe yazıp cuma günü akşam kağıtların hareketlerini kontrol ettiğimde nedense desteğini kırarsa düşer dediğim kağıtlarda bi terslik görmeyip direncini kırarsa yükselir dediğim kağıtlardan krdmd nin 25o ml hacim yapmasına rağmen ancak üç kademe yukarı gidip baskı yemesini ben aşırı alımdan kaynaklandığını düşünerek bundan sonra herkes kendi kağıdını takip etsin reklam olmasın diye sorulan kağıdın cevabını özelden verecem. herkes kendi kağıdını takip etsin. başka hiç bir niyetim yoktur kimse şeytani fikirler aramasın.olursada sayfadan yazıp deşifre edebilirsiniz. madem bi iş yapıyoruz her şeyin hesabı yapılmalı diye düşündüm. ayrıca vop, endeks100, endeks30, bunlarıda yorumlayabilirim. bol şanslar..
EKGYO
Halka arzdan bu tarafa aylık grafiğine bakılırsa 4. defa destekten sekmiş gibi görünüyor ? ne dersiniz bu seferde çalışır mı destek ? diğer indikatörler de destekliyor mu :)
ULUSE de göze batan bir kağıt yatırım ve karı halka açıklık oranının düşüklüğü ileride bir ikinci EGEEN olabilir mi diye düşündürüyor.Fiyat yüksek gibi olsafa sindire sindire gidiypr.7 lerden 18 lere...
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayfamızın faal olduğunun anlaşılması amacı ile sadece sayfadan sorulan hisseler yorumlanacaktır..
kağıt ta olup veya girmek isteyen olursa seans arasında yorumlayabiliriz..
Tukaş yorumlayabilir misiniz
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.