Sayfa 8/45 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Hisse teknik analiz

Alıntı Originally Posted by ferdipon Yazıyı Oku
    Hayırlı günler hocam, aselsan hakkında uzun vadeli bir açıklama alabilir miyim? orta vade de nasıl görünüyor? orta vadem 2 yıl gibi...

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    maalesef ben bu oyunu uzun vade hiç düşünmedim çünki bi kağıt devamlı yükselmezde düşmezde ama satıp alarak uzun vade devam edebilirsiniz. p.tesi için 27.16 desteğiniz var kırılmadıkca sorun yaşanmaz. bol şanslar..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. Hocam ipek hakkında bilgi verebiliröidilöz

Alıntı Originally Posted by usot Yazıyı Oku
    Hocam ipek hakkında bilgi verebiliröidilöz
    IPEKE.. 6.45 baba desteği var. kağıt sıkıntılı görünüyor.p.tesi ancak 6.70 geçebilirse canını kurtaracak. ama bence zor görülüyor..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4. Acsel hakkında yorumunuzu alabilirmiyim arsa imar beklentisi vardı ne oldu acaba teşekkürlet

Alıntı Originally Posted by usot Yazıyı Oku
    Acsel hakkında yorumunuzu alabilirmiyim arsa imar beklentisi vardı ne oldu acaba teşekkürlet
    maalesef prensip olarak sadece A grubu kağıtlara bakıyorum.kusura bakmayın..

6.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    maalesef ben bu oyunu uzun vade hiç düşünmedim çünki bi kağıt devamlı yükselmezde düşmezde ama satıp alarak uzun vade devam edebilirsiniz. p.tesi için 27.16 desteğiniz var kırılmadıkca sorun yaşanmaz. bol şanslar..
    Teşekkür ederim, hocam...

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    teşekkürler sağolun.
    Hayırlı olsun.
    Trcas hakkında yorumunuzu alabilirmiyim

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ergan38 Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun.
    Trcas hakkında yorumunuzu alabilirmiyim

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nerden buldunuz bu kağıdıkağıt öyle bi durumdaki, hem çakılmağa hem fişeklemeğe ramak kalmış. çok dikkatli olun..

TRCAS..kağıdın 56 baba desteği 61 direnci var. nereyi kırarsa o tarafa gider..

Sayfa 8/45 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •