Sayfa 7/45 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Hisse teknik analiz

1. Hayırlı olsun

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Hayırlı olsun

3. Kristal de neler oluyor çok kararsız destek ve dirençleri yazabilirmisiniz

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by sehzade_efendi Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun

teşekkürler sağolun.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by enerji47 Yazıyı Oku
    Kristal de neler oluyor çok kararsız destek ve dirençleri yazabilirmisiniz

sizin sorunuz vesilesi ile topiği neden açtığımı bir daha açıklamak istedim. ben kimsenin aldığına sattığına karışmadan sadece A grubu hissesi olupta veya almayı düşündüğünüz hisse nin gün içi yükselirmi düşermi buna bir öngörüde bulunmaktır amacım.

KRSTL.. kağıdınızın 2.92 baba desteği vardır. kırılması durumunda bi daha toparlanacağını düşünmüyorum. yukarı hareketlerde ise 2.97 geçilmesi kağıdı sıkıntıdan kurtarır.. bol şanslar..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

6.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    sizin sorunuz vesilesi ile topiği neden açtığımı bir daha açıklamak istedim. ben kimsenin aldığına sattığına karışmadan sadece A grubu hissesi olupta veya almayı düşündüğünüz hisse nin gün içi yükselirmi düşermi buna bir öngörüde bulunmaktır amacım.

KRSTL.. kağıdınızın 2.92 baba desteği vardır. kırılması durumunda bi daha toparlanacağını düşünmüyorum. yukarı hareketlerde ise 2.97 geçilmesi kağıdı sıkıntıdan kurtarır.. bol şanslar..
    Teşekkürler kağıt yok bende olası direnç ve destekleri öğrenmek için yazmıştım.
    Elinize sağlık.

Alıntı Originally Posted by enerji47 Yazıyı Oku
    Teşekkürler kağıt yok bende olası direnç ve destekleri öğrenmek için yazmıştım.
    Elinize sağlık.

kağıdın durumu bu. 97 geçilir ve 92 üzeri tutunduğunu görürseniz biraz sabredin. bi anda fırlamaz kağıt. bol şanslar..

8. Hayırlı günler hocam, aselsan hakkında uzun vadeli bir açıklama alabilir miyim? orta vade de nasıl görünüyor? orta vadem 2 yıl gibi...

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 7/45 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •