Son iki gundede ciddi alındığını tahmin ediyorum, yarın sabah kap gelebilir.
Printable View
Son iki gundede ciddi alındığını tahmin ediyorum, yarın sabah kap gelebilir.
Şirketimizin 18 Temmuz 2024 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında,
- Sayın Bülent Kaytaz'ın 18 Temmuz 2024 tarihinden itibaren Bilim ve Teknoloji Başkanı (Chief Scientist) ve Yönetim Kurulu Danışmanı olarak atanmasına karar verilmiştir. Bülent Kaytaz, 35 yılı aşkın telekomünikasyon alanında uluslararası ve ulusal Ar-Ge şirketlerinde, yazılım, teknoloji geliştirme ve yönetim deneyimine sahip olup, yapay zeka ve 6G telekom altyapılarındaki Ar-Ge çalışmaları ve stratejik teknoloji vizyonunun belirlenmesi görevlerini yürütecektir. ABD Silikon Vadisi'nde Netsia, ülkemizde ise Oksijen Teknoloji, Argela şirketlerinin kurucusu ve CEO'su olarak uzun yıllar görev yapmış olan Sn. Kaytaz, Nortel-Netaş, Alcatel-Teletaş gibi uluslararası teknoloji şirketlerinin Ar-Ge bölümlerinde önemli görevlerde bulunmuştur. 2001-2003 yılları arasında GSMA CTO Yönetim Kurulu üyesi olarak da hizmet vermiştir. Ülkemizde Savunma Sanayi ve diğer devlet kurum ve kuruluşları bünyesinde başlatılan ULAK, MİLAT, OTAK projelerinin fikir lideri olmuş ve bu projelerde aktif roller almıştır. 2016 yılında BEETECH Arge Öncüleri Özel Ödülü'nün sahibi olan Bülent Kaytaz, ABD Patent Ofisi'nden alınmış çok sayıda patentin de sahibidir. Sn. Kaytaz Elektrik, Elektronik, Bilgi Sistemleri ve Yönetim Bilimleri alanlarında Marmara Üniversitesi'nde lisans, European Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimlerini tamamlamıştır.
- Şirketimizin stratejik hedeflerine daha hızlı ulaşması için yapılan organizasyonel yapılanma kapsamında şirketimizde Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CTO) olarak görev yapmakta olan Sayın Aydın Hikmet Pirinççioğlu, 18 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla Bilgi Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CIO) olarak atanmıştır. Lisans eğitimini The College of New Jersey Üniversitesi Finans ve Uluslararası İşletme bölümlerinde tamamlayan Sn. Pirinççioğlu, kariyerine 1993 yılında Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Amerika Şubesi'nde başlamış olup, ardından Digital Equipment Corporation, Compaq, HP ve Xerox gibi köklü şirketlerde görev almıştır. 24 yılı aşkın sektör deneyimiyle şirketimizin dijital dönüşüm süreçlerine, GRC (Yönetişim, Risk ve Uyumluluk) ve siber güvenlik alanlarına liderlik etmeye devam edecektir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla
odine
Cengiz Avcı, 2.214.168 adet pay alımı yaptı. Fiyat aralığı 83,55 TL - 92 TL
👉 Sermayedeki toplam payı %10,57'ye ulaşmıştır. (11.682.466 lot)
👉 Dolaşımdaki lotların ise %26,4 'üne denk geliyor.
Hayırlı olsun:)
Böyle duzeltmeye can kurban.
Önümüzde ki iki günde yeni alım kap'ı gelebilir.
Tencerenin dibini sıyıracak...
ODINE paylarının 08.08.2024 tarihli işlemlerden 06.09.2024 tarihli işlemlere kadar kredili işlemlere konu edilemeyeceği belirtildi.
08-2024 ile 09-08-2024 tarihleri arasında ODINE SOLUTİONS TEKNOLOJİ TİCARET VE SANAYİ AŞ payları ile ilgili olarak 78,00——-80,05
TL fiyat aralığından 99,001 TL toplam nominal tutarlı alış ve SIFIR TL (0)toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir.
Bu işlemle birlikte ODINE SOLUTİONS TEKNOLOJİ TİCARET VE SANAYİ AŞ sermayesindeki paylarım/oy haklarım 09-08-2024 tarihi
itibariyle(14.620.000,00 LOT) %13,23sınırına ulaşmıştır.
8 gün sonra yeşil gördük nihayet.
Yarın genel kurul var. Şirket alımı ile ilgili daha net bilgiler öğrenme şansımız olabilir umarım.
Fiyat şeytandır!!!
Sabırla tutmaya devam ediyorum.
Sabırla tutmaya devam.
Şirketi yaladım yuttum, en son 3 yıl önce kontrolmatiği 200 mn dolar piyasa değerinden alırken bu kadar heyecanlanmıştım.
Bol kazançlar.. Umarım ortaklığım hayırlı olur :) 80 TL ortalamayla aldık bakalım piyasa değeri 250 Mn dolar.
Tarihe not olsun.
Hayırlı olsun Sn. Alamut1;
Yanlız olmamak sevindirici.
https://youtu.be/FbNY5CS5-ak?si=FCEsTGdlCcpZGkc0
Ceo Alper Tunga Bey'in geçen haftaki yayında önemli gelişmelerin altını çizdi.
Teşekkür ederim bol kazançlar, yol uzun.
En son yıllar önce kront a ortak olmuştum bu şirkete benzer bir yapısı vardı, yaptıkları işler de benzerdi. Patron söylediklerini yapamamasına rağmen 2 yılda 10 kat gitmişti kağıt hikayeyle birlikte.
Burada 10 kat beklemesemde beklentim yüksek. Aklıma kront geldi vay eski günler :)
Denetmen34 vardı burdan selamlar :) Belki bir gün uğarar.
Şirketimiz, NASA ve özel sektör için geliştirdiği projelerle 100'den fazla patent sahibi olan Sayın Prof. Dr. İlhan Fuat Akyıldız'ın, 1 Kasım 2024 tarihi itibarıyla Ar-Ge Danışmanımız olarak aramıza katıldığını kamuoyuna saygıyla duyurur.
Prof. Dr. İlhan Fuat Akyıldız, 6G ve 7G mobil sistemler, kablosuz iletişim, TeraHertz iletişimi, yeniden yapılandırılabilir akıllı yüzeyler, nanoağlar, uzay nesnelerinin interneti, moleküler iletişim ve sualtı iletişimi gibi stratejik öneme sahip alanlarda çalışmalar yürütmektedir. Prof. Dr. İlhan Fuat Akyıldız'ın dijital ikizler, yapay zeka, ağ teknolojilerindeki uzmanlığı ve yüksek güvenlik gerektiren uygulama alanlarındaki yetkinliği ile şirketimize ileri teknoloji projelerinde katkı sağlaması, inovasyon ve yeni nesil teknoloji alanındaki planlarımızı desteklemesi hedeflenmektedir.
Alanında pek çok prestijli ödül kazanmış olan Prof. Dr. İlhan Fuat Akyıldız, 2011 TÜBİTAK (Türkiye Ulusal Bilim Vakfı) "Uluslararası Düzeyde Bilim/Araştırmanın Gelişmesine Üstün Katkılar" Özel Ödülü'nün de sahibidir. IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) ve ACM (Association for Computing Machinery) Fellow ünvanlarını taşımakta ve birçok bilimsel konferansın kurucuları arasında yer almaktadır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla
Hayırlı olsun.
https://x.com/OdineSolutions/status/...rdNoK_BzA&s=19
Hisse tavana yakın ve forumda kimse yok :) Demek ki daha yolumuz çok uzun.
Devam..
2. tavan geliyor hala kimse yok forumda :) Zamanı gelince buralar dutluktu diyeceğiz :))
Sessizlik iyidir. Bırak bilmesinler:)
Gelecek olan bilanço hakkında hiçbir tahminim yok :) İyi gelse de süpriz olacak kötü gelse de .
Üçüncü çeyrekte gelecek bilançodan ziyade yıllık bilancoyu önemsiyorum. Ki geçenlerde Sn. Tunga'da katıldığı yayında son çeyreğe işaret etti. Fiyat tespit raporunda da gördüğümüz üzere son yıllarda hep katlayarak büyümüş bir şirketten bahsediyoruz. Kasamizda 1 milyar civarı naktimiz olması mevcut konjekturda önemli bir güvence.
sn. avcı da takasta güçlü durdukça beklemeye devam
Hunter avlamaya doyamadı:)
Eski zirvenin bir kaç adım yakınlarına geldik.
Bundan sonra ki süreçte somut adımlar görmek istiyorum.
- mutabakat zaptı imzalanan şirket haberi,
- başta savunma sanayi olmak üzere bir yada bir kaç iştirak kurulumu,
-Tcell ile yapılan ve yıllık satışların çoğunluğunu oluşturan anlaşmanın bir benzerini bir kaç sirketlede yapılmasını...
...
...
Yıllık bilanço zamanına kadar en azından bunlar ile ilgili gelişmeler olacağına inanıyorum. Şapkadan başka tavşanlarda çıkması umuduyla.
Kafamda deli sorular.
Halka arzda yaklaşık 18 milyon lot KURUMSAL YATIRIMCILARA aktarılmıştı....Cengiz AVCI nın da topladığı lotlar 17 milyon 960 bin lot...
Acaba CENGİZ AVCI gerçekte toplamıyor da KURUMSAL a dağıtılmış lotlar CENGİZ AVCI ya mı aktarıldı?Görünürde Cengiz Avcı nın maliyeti 70 ler diyoruz ama gerçekte ekip olarak halka arz fiyatı olan 30 tl mi?
Cengiz Avcı nın lot maliyeti 70 ler olsaydı ve de takası kurutmuşken neden hala ODİNE 110 -120 lerde gezinmektedir?Bana göre takası kurutmuş bir kişi ODİNE fiyatını en az maliyetinin 3 katı olan 200 tllere atması gerekmez miydi?
Borsaya kote olmamış lotlar ,1 yıl dolunca satılabilecek olan diğer lotlar tıpkı REEDR ,KONTROLMATİK,GESAN ,ASTOR ve nice yeni halka arzlar gibi aşağı doğru BOCA MI EDİLEREK SATILACAK?
Kafamda deli sorular....
Şüpheleniyor insan....
Yoksa sonumuz REEDR gibi mi olacak?Şelale düşüşü olabilir miyiz diye korkmuyor değil yatırımcı
Ben ODİNE 200 tl üzerine atmadıktan sonra CENGİZ AVCI nın alımlarına şüpheli bakmaya devam edeceğim
reedr kim hocam ya telefon tabletçi bir elektrikli araç hikayesi çıkardı temelde de ederi yerin dibi zaten kıyaslamak bile odine ye hakaret bence hangi kurumlardan işlem yapıldığını takip edin bu kadar kuşku ile bakıyorsanız mal verilme gözlemliyorsanız da satmaya başlarsınız ama içerde ki akıllı parayı görmemek zor değil canları istedikleri zaman 150 ye anında gider gerisi nasip
18 milyon lot toplamış ama hala fiyat 110 larda .Gerçekten ikinci REEDR vakası mı geliyor?
Yoksa Cengiz Avcı yine 90-100 tllerden mi toplamak istiyor?
Hissede yukarı gitmesin diye büyük baskı var.
Böyle düşünüyorsan burada işin ne ? Kafandaki sorunun cevabı burada değil zamanda.
Sana bir söz söyleyeyim : Burası borsa kim kime k0rsa derler..
Kurtlar sofrasına hoş geldin. Önemli olan alacağın ve satacağın yeri bilmektir.. O sorunun cevabı da burada yok.
70 liralarda fırsat gördük aldık. Patronun katıldığı yayınları izledim ve ortak olma kararı verdim, babamın oğlu değil üfürüyorda olabilir. Trendi takip ederim sadece.. Sana da aynısını öneririm. Trend is a friend, trend devam ediyor trenden erken inmeye gerek yok.
2. reeder vakası olma ihtimaliz de var şirketten unıcorn çıkma ihtimali de ..
ben unıcorn a bastım parayı :) ilk şıkkı düşünen zaten almaz.. onlarca şirket var aynı ihtimalde borsada.
Aynen hocam.Hakkımızda hayırlısı olsun ...
Cengiz AVCI 25 milyon lota çıkarsa işte o zaman benim kafamda soru işareti kalmayacak.
Takıldığım tek nokta halka arzda kurumsala dağıtılan lot sayısı yaklaşık 18 milyon lot.Ve şimdi de CENGİZ AVCI nın aldığı lot sayısı 18 milyon lot.
Şimdi ODİNE patronu şöyle bir plan yapmış olabilir.Halka arzdan sonra 1 yıl elllerindeki borsaya açılmamış lotları 1 yıl sonra nasıl en iyi bir şekilde satarım diye bu planı yapmış olabilir.
Nasıl bir plan bu ?Yazıyorum ; ...Kurumsallara dağıttığımız lotları 85 ortalama ile 6-7 ayda CENGİZ AVCI ya sağ cep -sol cep şeklinde aktaralım.Bu sayede de herkes der ki ''Cengiz AVCI diye bir zengin baba zaten 85 ortalama ile 18 milyon lot topladı.Demek ki şirketin geleceğine inanıyor.Patrondan bilgiler aldı ki 2 milyar tl para koydu odine ye.O zaman biz küçük yatırımcılar olarak odine hissesi alalım.'' .....Küçük yatırımcı böyle düşünecek ve hisseyi biz 74-121 arası tutalım ve 25 mart 2025 e kadar EKSTRA MAL SATAMAMA süresini dolduralım.Sonra da 25 mart 2025 ten sonra belirli aralıklarla hisse kote ettirip KÜÇÜK YATIRIMCIYA DAYARIZ.....Sonra da başlarız BEDELLİLERİ açıklamaya .....
İşte ODİNE patronu bu şekilde bir plan yapmış olabilir ....
Senaryo tanıdık geldi değil mi?Tıpkı son3 yılda borsaya arz edilen özellikle ENERJİ VE TEKNOLOJİ şirketlerinin patronlarının yaptıkları gibi....:kahkah:
İnşallah bu defa ODİNE PATRONU bizi yanıltır ve kalan lotlarını borsada satmaz....Ve de CENGİZ AVCI da eline almış olduğu hisseler kurumsalların 30 tl maliyetle aldıkları hisseler değildir...Gerçekten CENGİZ AVCI nın maliyeti 85 tldir ....
3 saattir odine , 5G-6g-7g ve bunların yapay zeka ile ilişkileri araştırması yaptım.Savunma sanayiine de entegrasyonu da dikkate aldım.
Patron un tv yayınlarını da izledim ve ODİNE ile ilgili görüşlerim 180 derece değişti.
Bu ODİNE okur ,adam olur....
Sadece sabretmemiz gerekir.
Burada çok büyük bir potansiyel var.
Alamutlu HASAN SABBAH sendeki heyecanı şimdi ben de yaşamaya başladım....
CENGİZ AVCI eşeği sağlam kazığa bağlamış :kahkah:
Araştırmanıza sevindim. Bende bu yayınları izleyip araştırdıktan sonra ortak olmaya karar verdim zaten, Cengiz Avcıyı hisseyi aldıktan sonra öğrendim. Bol kazançlar.. Umarım yanıltmaz, piyasa hikaye arıyor zaten yanıltsa bile biz muhtemelen çoktan tüymüş oluruz :)
Aynen öyle hocam....Zaten de twitter da pazarlamacı elemanlar da yazmıyor odine yi ...
Odine 200 ler üzerine atınca herkese talimatla yazdırırlar....Coşku aşamasında da biz de satar başka hikayeli hisseleri buluruz....
O zaman UZUN YOLDAŞLIĞIMIZ hayırlı uğurlu olsun....
Alican hocam sana da selam olsun....Ve tüm odine sevdalılarına selam olsun...
Motivasyonu aldım.
Artık ODİNE de para kazanırım veya kaybederim önemli değil....
Bu hedeflerin hayali bile güzel.....
İnanıyorum ki ALPER TUNGA BURAK SAGU ve CENGİZ AVCI da çok çok büyük HAYALLERE VE HEDEFLERE sahipler ve bu hedefler için prof.dr İLHAN FUAT AKYILDIZ ı da danışmanlığa İKNA ETTİLER....
Artık hedefim ne 200 ne de 300 .....
Hedef SAVUNMA SANAYİİİNDEKİ başarıyı TELEKOMÜNİKASYON ,yapay zeka gibi teknolojilere taşımak
İş artık para kazanmadan geçti benim için....
ODİNE de yatırımcıyım ben
Paralar ARGE ye gidiyor ...Yepyeni ürünler ortaya çıkıyor...Bu ürünler ortaya çıktıktan satışlar başladıktan sonra tüm TÜRKİYE değil ,DÜNYA da konuşulacak ODİNE....BAYKAR 20 yıl ekti ,ürünler ortaya çıktı ve satışlara başladı ve tüm dünya şimdi BAYKAR ı konuşuyor....ODİNE de de hikayemiz bu .... Güzel günler göreceğiz çocuklar....Sabırlı olmamız lazım.2-3 yıl sabrın sonu selamet....
5g ye 5 yıl önce de geçebilirdik.Ama devletimiz dedi ki TELEKOMÜNİKASYON da tıpkı SAVUNMA SANAYİİ gibi milli güvenlikle ilgili..Bu yüzden 5 G de yerlilik ve millilik oranı yüksek olsun...İşte bu yüzden 14 yerli firma görevlendrildi.Bunlardan birisi de ODİNE idi.....Ve işte yılların emeği yerli ve milli oranı yüksek 5 G ye geçmek için ihale takvimi yıl sonuna ,ihalesi de 2025 ilk çeyreği olarak belirlendi....Artık ODİNE de 5G ye olan emeklerinin karşılığını almaya başlayacak... 5G odine için çok çok öenmli bir kilometre taşı idi.... ODİNE için 5G daha yolun başı olmuş olacak ...6G -7G de de çalışmalara çoktan başladı ODİNE .....Ama sadece bunlar değil farklı farklı sektörlere de geçişler çalışmalar başladı ODİNE de....