Sayfa 10/15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
Arama sonucu : 113 madde; 73 - 80 arası.

Konu: ODINE Odine Solutions Teknoloji

1.  Alıntı Originally Posted by Fenerborsa Yazıyı Oku
    3 saattir odine , 5G-6g-7g ve bunların yapay zeka ile ilişkileri araştırması yaptım.Savunma sanayiine de entegrasyonu da dikkate aldım.

Patron un tv yayınlarını da izledim ve ODİNE ile ilgili görüşlerim 180 derece değişti.

Bu ODİNE okur ,adam olur....

Sadece sabretmemiz gerekir.

Burada çok büyük bir potansiyel var.

Alamutlu HASAN SABBAH sendeki heyecanı şimdi ben de yaşamaya başladım....

CENGİZ AVCI eşeği sağlam kazığa bağlamış
    Araştırmanıza sevindim. Bende bu yayınları izleyip araştırdıktan sonra ortak olmaya karar verdim zaten, Cengiz Avcıyı hisseyi aldıktan sonra öğrendim. Bol kazançlar.. Umarım yanıltmaz, piyasa hikaye arıyor zaten yanıltsa bile biz muhtemelen çoktan tüymüş oluruz

2.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Araştırmanıza sevindim. Bende bu yayınları izleyip araştırdıktan sonra ortak olmaya karar verdim zaten, Cengiz Avcıyı hisseyi aldıktan sonra öğrendim. Bol kazançlar.. Umarım yanıltmaz, piyasa hikaye arıyor zaten yanıltsa bile biz muhtemelen çoktan tüymüş oluruz
    Aynen öyle hocam....Zaten de twitter da pazarlamacı elemanlar da yazmıyor odine yi ...

Odine 200 ler üzerine atınca herkese talimatla yazdırırlar....Coşku aşamasında da biz de satar başka hikayeli hisseleri buluruz....

O zaman UZUN YOLDAŞLIĞIMIZ hayırlı uğurlu olsun....

Alican hocam sana da selam olsun....Ve tüm odine sevdalılarına selam olsun...

3.  Alıntı Originally Posted by Fenerborsa Yazıyı Oku
    Motivasyonu aldım.

Artık ODİNE de para kazanırım veya kaybederim önemli değil....

Bu hedeflerin hayali bile güzel.....

İnanıyorum ki ALPER TUNGA BURAK SAGU ve CENGİZ AVCI da çok çok büyük HAYALLERE VE HEDEFLERE sahipler ve bu hedefler için prof.dr İLHAN FUAT AKYILDIZ ı da danışmanlığa İKNA ETTİLER....

Artık hedefim ne 200 ne de 300 .....

Hedef SAVUNMA SANAYİİİNDEKİ başarıyı TELEKOMÜNİKASYON ,yapay zeka gibi teknolojilere taşımak

İş artık para kazanmadan geçti benim için....

ODİNE de yatırımcıyım ben
    Son düzenleme : Fenerborsa; 24-11-2024 saat: 02:08.

4.  Alıntı Originally Posted by Fenerborsa Yazıyı Oku
    Motivasyonu aldım.

Artık ODİNE de para kazanırım veya kaybederim önemli değil....

Bu hedeflerin hayali bile güzel.....

İnanıyorum ki ALPER TUNGA BURAK SAGU ve CENGİZ AVCI da çok çok büyük HAYALLERE VE HEDEFLERE sahipler ve bu hedefler için prof.dr İLHAN FUAT AKYILDIZ ı da danışmanlığa İKNA ETTİLER....

Artık hedefim ne 200 ne de 300 .....

Hedef SAVUNMA SANAYİİİNDEKİ başarıyı TELEKOMÜNİKASYON ,yapay zeka gibi teknolojilere taşımak

İş artık para kazanmadan geçti benim için....

ODİNE de yatırımcıyım ben
    Aramıza hoş geldiniz o zaman
    Hedef kızıl elma.

5. Paralar ARGE ye gidiyor ...Yepyeni ürünler ortaya çıkıyor...Bu ürünler ortaya çıktıktan satışlar başladıktan sonra tüm TÜRKİYE değil ,DÜNYA da konuşulacak ODİNE....BAYKAR 20 yıl ekti ,ürünler ortaya çıktı ve satışlara başladı ve tüm dünya şimdi BAYKAR ı konuşuyor....ODİNE de de hikayemiz bu .... Güzel günler göreceğiz çocuklar....Sabırlı olmamız lazım.2-3 yıl sabrın sonu selamet....

6. 5g ye 5 yıl önce de geçebilirdik.Ama devletimiz dedi ki TELEKOMÜNİKASYON da tıpkı SAVUNMA SANAYİİ gibi milli güvenlikle ilgili..Bu yüzden 5 G de yerlilik ve millilik oranı yüksek olsun...İşte bu yüzden 14 yerli firma görevlendrildi.Bunlardan birisi de ODİNE idi.....Ve işte yılların emeği yerli ve milli oranı yüksek 5 G ye geçmek için ihale takvimi yıl sonuna ,ihalesi de 2025 ilk çeyreği olarak belirlendi....Artık ODİNE de 5G ye olan emeklerinin karşılığını almaya başlayacak... 5G odine için çok çok öenmli bir kilometre taşı idi.... ODİNE için 5G daha yolun başı olmuş olacak ...6G -7G de de çalışmalara çoktan başladı ODİNE .....Ama sadece bunlar değil farklı farklı sektörlere de geçişler çalışmalar başladı ODİNE de....

Sayfa 10/15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •