Sayfa 9/15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
Arama sonucu : 113 madde; 65 - 72 arası.

Konu: ODINE Odine Solutions Teknoloji

1. Kafamda deli sorular.

Halka arzda yaklaşık 18 milyon lot KURUMSAL YATIRIMCILARA aktarılmıştı....Cengiz AVCI nın da topladığı lotlar 17 milyon 960 bin lot...

Acaba CENGİZ AVCI gerçekte toplamıyor da KURUMSAL a dağıtılmış lotlar CENGİZ AVCI ya mı aktarıldı?Görünürde Cengiz Avcı nın maliyeti 70 ler diyoruz ama gerçekte ekip olarak halka arz fiyatı olan 30 tl mi?

Cengiz Avcı nın lot maliyeti 70 ler olsaydı ve de takası kurutmuşken neden hala ODİNE 110 -120 lerde gezinmektedir?Bana göre takası kurutmuş bir kişi ODİNE fiyatını en az maliyetinin 3 katı olan 200 tllere atması gerekmez miydi?

Borsaya kote olmamış lotlar ,1 yıl dolunca satılabilecek olan diğer lotlar tıpkı REEDR ,KONTROLMATİK,GESAN ,ASTOR ve nice yeni halka arzlar gibi aşağı doğru BOCA MI EDİLEREK SATILACAK?

Kafamda deli sorular....

Şüpheleniyor insan....

Yoksa sonumuz REEDR gibi mi olacak?Şelale düşüşü olabilir miyiz diye korkmuyor değil yatırımcı

Ben ODİNE 200 tl üzerine atmadıktan sonra CENGİZ AVCI nın alımlarına şüpheli bakmaya devam edeceğim

2. reedr kim hocam ya telefon tabletçi bir elektrikli araç hikayesi çıkardı temelde de ederi yerin dibi zaten kıyaslamak bile odine ye hakaret bence hangi kurumlardan işlem yapıldığını takip edin bu kadar kuşku ile bakıyorsanız mal verilme gözlemliyorsanız da satmaya başlarsınız ama içerde ki akıllı parayı görmemek zor değil canları istedikleri zaman 150 ye anında gider gerisi nasip

3. 18 milyon lot toplamış ama hala fiyat 110 larda .Gerçekten ikinci REEDR vakası mı geliyor?

Yoksa Cengiz Avcı yine 90-100 tllerden mi toplamak istiyor?

Hissede yukarı gitmesin diye büyük baskı var.

4.  Alıntı Originally Posted by Fenerborsa Yazıyı Oku
    18 milyon lot toplamış ama hala fiyat 110 larda .Gerçekten ikinci REEDR vakası mı geliyor?

Yoksa Cengiz Avcı yine 90-100 tllerden mi toplamak istiyor?

Hissede yukarı gitmesin diye büyük baskı var.
    Böyle düşünüyorsan burada işin ne ? Kafandaki sorunun cevabı burada değil zamanda.
    Sana bir söz söyleyeyim : Burası borsa kim kime k0rsa derler..
    Kurtlar sofrasına hoş geldin. Önemli olan alacağın ve satacağın yeri bilmektir.. O sorunun cevabı da burada yok.

70 liralarda fırsat gördük aldık. Patronun katıldığı yayınları izledim ve ortak olma kararı verdim, babamın oğlu değil üfürüyorda olabilir. Trendi takip ederim sadece.. Sana da aynısını öneririm. Trend is a friend, trend devam ediyor trenden erken inmeye gerek yok.

2. reeder vakası olma ihtimaliz de var şirketten unıcorn çıkma ihtimali de ..

ben unıcorn a bastım parayı ilk şıkkı düşünen zaten almaz.. onlarca şirket var aynı ihtimalde borsada.

5.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Böyle düşünüyorsan burada işin ne ? Kafandaki sorunun cevabı burada değil zamanda.
    Sana bir söz söyleyeyim : Burası borsa kim kime k0rsa derler..
    Kurtlar sofrasına hoş geldin. Önemli olan alacağın ve satacağın yeri bilmektir.. O sorunun cevabı da burada yok.

70 liralarda fırsat gördük aldık. Patronun katıldığı yayınları izledim ve ortak olma kararı verdim, babamın oğlu değil üfürüyorda olabilir. Trendi takip ederim sadece.. Sana da aynısını öneririm. Trend is a friend, trend devam ediyor trenden erken inmeye gerek yok.

2. reeder vakası olma ihtimaliz de var şirketten unıcorn çıkma ihtimali de ..

ben unıcorn a bastım parayı ilk şıkkı düşünen zaten almaz.. onlarca şirket var aynı ihtimalde borsada.
    Kontrolmatikleri sattın mı ?

Sami iyi sapladı orada

Burada da CENGİZ bize inşallah saplamaz

6.  Alıntı Originally Posted by Fenerborsa Yazıyı Oku
    Kontrolmatikleri sattın mı ?

Sami iyi sapladı orada

Burada da CENGİZ bize inşallah saplamaz
    Tepeden alanlara yazık oldu.
    2 lira maliyetim olduğu için satmayı düşünmüyorum.
    Tüm patronların amacı para kazanmak
    Parayı, malı alırken kazanırsın.

7.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Tepeden alanlara yazık oldu.
    2 lira maliyetim olduğu için satmayı düşünmüyorum.
    Tüm patronların amacı para kazanmak
    Parayı, malı alırken kazanırsın.
    Aynen hocam.Hakkımızda hayırlısı olsun ...

Cengiz AVCI 25 milyon lota çıkarsa işte o zaman benim kafamda soru işareti kalmayacak.

Takıldığım tek nokta halka arzda kurumsala dağıtılan lot sayısı yaklaşık 18 milyon lot.Ve şimdi de CENGİZ AVCI nın aldığı lot sayısı 18 milyon lot.

Şimdi ODİNE patronu şöyle bir plan yapmış olabilir.Halka arzdan sonra 1 yıl elllerindeki borsaya açılmamış lotları 1 yıl sonra nasıl en iyi bir şekilde satarım diye bu planı yapmış olabilir.

Nasıl bir plan bu ?Yazıyorum ; ...Kurumsallara dağıttığımız lotları 85 ortalama ile 6-7 ayda CENGİZ AVCI ya sağ cep -sol cep şeklinde aktaralım.Bu sayede de herkes der ki ''Cengiz AVCI diye bir zengin baba zaten 85 ortalama ile 18 milyon lot topladı.Demek ki şirketin geleceğine inanıyor.Patrondan bilgiler aldı ki 2 milyar tl para koydu odine ye.O zaman biz küçük yatırımcılar olarak odine hissesi alalım.'' .....Küçük yatırımcı böyle düşünecek ve hisseyi biz 74-121 arası tutalım ve 25 mart 2025 e kadar EKSTRA MAL SATAMAMA süresini dolduralım.Sonra da 25 mart 2025 ten sonra belirli aralıklarla hisse kote ettirip KÜÇÜK YATIRIMCIYA DAYARIZ.....Sonra da başlarız BEDELLİLERİ açıklamaya .....

İşte ODİNE patronu bu şekilde bir plan yapmış olabilir ....

Senaryo tanıdık geldi değil mi?Tıpkı son3 yılda borsaya arz edilen özellikle ENERJİ VE TEKNOLOJİ şirketlerinin patronlarının yaptıkları gibi....

İnşallah bu defa ODİNE PATRONU bizi yanıltır ve kalan lotlarını borsada satmaz....Ve de CENGİZ AVCI da eline almış olduğu hisseler kurumsalların 30 tl maliyetle aldıkları hisseler değildir...Gerçekten CENGİZ AVCI nın maliyeti 85 tldir ....

8. 3 saattir odine , 5G-6g-7g ve bunların yapay zeka ile ilişkileri araştırması yaptım.Savunma sanayiine de entegrasyonu da dikkate aldım.

Patron un tv yayınlarını da izledim ve ODİNE ile ilgili görüşlerim 180 derece değişti.

Bu ODİNE okur ,adam olur....

Sadece sabretmemiz gerekir.

Burada çok büyük bir potansiyel var.

Alamutlu HASAN SABBAH sendeki heyecanı şimdi ben de yaşamaya başladım....

CENGİZ AVCI eşeği sağlam kazığa bağlamış

Sayfa 9/15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •