Kağıt olarak yeni favorim can azerbaycan :)
Printable View
Kağıt olarak yeni favorim can azerbaycan :)
Endekis standart olan yüzde 20 lik düzeltmesini yapsa bende sepet yapcam ama düzeltmesini yapmıyor bir türlü :he: yoksa uzun vade borsaların doğası gereği boğa oluşundan mütevellit TL bazlı sürekli yeni tepe ve uzunvade yılanoğlu bazlı yeni dip kaçınılmaz olduğunu biliyoruz konu komşu tüm mahalleli olarak :drunk:
Abd rallideyken akşam seansında neden ralli yok . HSBC 10.624 taze short jetonu sallamış. İş bofa tacir 31 bin short kapamış. Gel de çık bu işin içinden..
Kişisel pencereden bir şey daha yazayım.
Ben borsanın yukarı gideceğini yazıyorum.
Seçim ihtimali olmaz ise çok ciddi satış beklerim.
Hiçbir şekilde 2023 de Seçim olacak diye şuan hisse almam
Ben globalde tsunami bekliyorum.
Şuan önemli miktarda hisse taşıyorum.
Sebebi
Yurt dışı düzeltme yapıyor
Bizde yukarı ivme devam ediyor.
Henüz satış emaresi yok
Ve bu arada seçimde gündeme gelir mi acaba diyorum.
Özetle
Eylül 15 max (piyasa bozmaz ise )
Sonrası Seçim kararı yoksa
Bende hisse falan kalmaz
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siyaseti iyi takip ederim...Bence erken seçim mümkün değil...
3600 ün bile aktif olması 2023 te...EYT çıkması şubatta...ekonomi berbat iken AKP seçime gider mi?
Verdiği popülist yaklaşımları daha millet yaşamadı bile...Mayıstan önce seçim bence mümkün değil.
Kanunen 18 haz. olmalı ama bunu TBMM mayısa alırsa CB 3. hakkı olur.
Borsa uçar,ralli olur..elbette içindeyiz...ama bu erken seçimle ilgili değil.
Fikir ayrılıkları, herkesin ayni tabloya bakıp farklı yapması olumlu. Pala herkesi aynı şeye inandırırsa asıl o büyük problem :) herkese iyi haftasonları
Olabilir. Şu anki durum tam olarak benzetmek gerekirse benim için 10 Aralık 2021 kapanışına benziyor.
O zaman da pasta masta her şey böyleydi. Piyasa bana çok zayıf gelmişti. Zor kazandık dedik geri vermeyelim...
Eccuk srot açtım...
İyi ki eccuk açmışız abi bi gitti oradan, sonra 1 hafta sonra %30 yukarıda patladı.
Millet o hafta hep mal sattıydı.
Arada para kazanamadılar. Sonra tepede çoğu kendi malını geri aldı, bi de öyle dayak yediler.
Tam görüntü öyle. Hayırlısı olsun bakalım.
Fon diyorlar adını yazan yok .
Pimco vanguard Hsbc fonları girmiş geçen hafta .
Bakkalda ise deli boşaltmışlardı ralli yaptı bu ay yani fonlara pek güven olmaz
Tamda nokta atışı yaptın
17 aralığa daha var.
Tabii bence
adam gece seansında 1500puan kadar kaldırmayı becerdi.
pazartesi gaplı açacak herhalde. 3200 üstü hala duruyor benim nazarımda.
bankalara son anlarda sağlam verdiler. çoğu piyasa oyuncusu, bankaların sınaiden bayrağı alıp endeksi götüreceğini dillendiriyordu.
belki buna itibar edip bankaları alanları silkelemeye çalışıyor olabilirler.
iyi bir haftasonu dilerim.
uzun süredir nasdaq da böyle algo alımı görmedim..
satıcı olmadan, salmadan bam bam 45 derece...
***memedabi neler oluyor böyle... :he:
Valla patron borsaci. O kağıdı onu bilerek aldım.
Simdi ne diyeyim ki 5 liraya da bassa 55 liraya da çekse bir şey denemez akıl sır ermez ne yapacağını da kimse bilemez.
Ben temel olarak beğendim portföyün %5 i kağıtta ama tekniği eh işte oldu şu an.
Bilemiyorum kimse de bilemez al sat da yapmıyorum tabi çok iyi yerden 8 liraya almıştım öyle malak gibi yatıyorum malın üstünde ben mi düşüneyim milyonlarca lotu olan düşünsün
Abi dedigin herseye katiliyorum. Ben de bunlari bilerek aldim. Sadece merak ettigim haberde bi sıkıntı görüyor musun yoksa bedelsiz onayiyla ayni gun geldigi icin sıkınti olmayacak bi durum mu dersin? Onu merak etmistim
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence bugünkü bari ile beraber sıkıntılı olma ihtimali var.
Peki ya bugünkü bari ve bu haberi sıkıntı olsun diye yaptırdı ise?
Bilanço da kötü gelir bi koyar aşağıda 4 5 lira marj var. Oradan dönderse 1 Allahın kulu kalmaz 50 liraya saplar yeni sahibine.
Bak memedabi ne dio? Anlayamazsın. Çözemezsin. Yorum yapmaya çalıştıkça bunalırsın. Bir şey olur alırlar elinden malı el sallarsın.
Sonra çeker halayı senin inadına. Böyle bu işler bu adamların aklından 40 tane tilki dolaşır birinin kuyruğu birine değmez akıl sır ermez temelini beğendi isen al otur her bilanço temelini takip et satışlar azalmasin başka sorun yok zarara kara da bakma 2 sene sonra bakarsın ne olmuş. Bunu yap gerisini düşünme benim tavsiyem bu.
Abi cevaplarin icin cok tesekkur ediyorum. Hayirli kazançlar herkese..iyi geceler...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güçlü boğa piyasası denilen benim ekranımdan farklı görünüyor. Hem kanal hem de fibo direncinden satış yiyor. Ben 2684 zirvesi geçince shortcular mazot olacak yazdım ama önümüzdeki hafta için bunu demiyorum
https://i.hizliresim.com/l7objeh.png
Ben herkesin göynü olsun isterim,şimdi o cizdiğiniz çizgi direnci geçmesin mi istiyonuz ve grandsupercycle 5.etiketi bugün 3183 e yapıştırdık demek mi istiyornuz. Herkesin göynü olsun palacığım sen yaparsın bi güzellik.
Teknik diye bişii yok dayucuğum
adios 5
Bu akşam burada görüş yazan herkese teşekkür ederim.
Har daim saygı ile fikir teatisi olması dileğiyle iyi geceler
yaaa, kim kazır cerablus merablus, hikaye şu- banka kredi faizlerine üst sınır geliyormuş diye bi rivayet soktular dolaşıma, bu yüzden satış yedi bankalar, piyasayı da aşağı sürdü doğal olarak.. ykb tahtasında 1 kamyon kardayken, kolu kesene kadar 2 kamyon zarar yazdım, allahtan dohol imdada yetişti de günü overall artı kapadım.. satışı bankalar sürükledi, diğer tahtalarda hiç bi panik havası yoktu, petkim aldım biraz, malsız olamıyan cinstenim
dünden sonra bugün de poz kapama görüyoruz, iki gün toplamı -16 bin oldu.. neticede bu bir kar realizasyonu, ve zaten aylardan ağustos, her an kafaya balyoz yiyebilirsin, shortçu da olsan longçu da.. ben vadeli işine ara verdim, vadelide flat olunca tahtaların yönü için çok güzel gösterge oluyor, tabii ki gözüm hep vadeli tahtasında, piyasanın hükmü orda kesiliyor çünkü
Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B2"den “B3”e düşürdü, görünüm "durağan"
yaziyorum gitmiyor ya da siliniyor cepten cok zor resim eklemek yazmak.. neyse iyi geceler
Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B2"den B3 e düşürdü, görünüm "durağan"
Vay arkadas serefsızlerı besle her turlu destegı ver...sonra gelsın sanlı bayragımızı yaksın..Allahın bır kulu da cıkıp tv de noluyor ne oldu demesın.yazık vallahı yazık ..sinirden kuduruyorum valla...bu kadar gormezlıkten gelınmez ya
Zayıf görüyorsun da biz tarihçi değiliz ki borsacıyız. En az giden endeks kağıdı yüzde 25-30 yapmış neredeyse ikiye katlayan var çarp 6-8 kaldiracla??? Viop endeks 60 bin puan gitmis abi 60 bin??? Zayıf olsa neeee olmasa ne...arsenal Cimbom maçında zayif kimdi??? Tarih kimi yazdı müzeyi kim müzesine taşıdı..
Tekrar yazayım biz borsacıyız. İşimiz zamanı paraya cevirmek...bahane bulmak değil...
beşyüzyedi
@e507
Moody's #kredi notumuzu tarihte ilk defa B3'e indirdi. Bir alt katta C sınıfı var ki genelde oraya düşenin bir daha B'lere dönmesi kolay olmuyor.
Düşürme gerekçeleri;
1. Cari açık ve tükenen rezervler
2. Yükselen enflasyona karşı ortodoks olmayan metotların denenmesi ve başarı ihtimalinin zayıflığı