Sayfa 98/1000 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Valla patron borsaci. O kağıdı onu bilerek aldım.

Simdi ne diyeyim ki 5 liraya da bassa 55 liraya da çekse bir şey denemez akıl sır ermez ne yapacağını da kimse bilemez.

Ben temel olarak beğendim portföyün %5 i kağıtta ama tekniği eh işte oldu şu an.

Bilemiyorum kimse de bilemez al sat da yapmıyorum tabi çok iyi yerden 8 liraya almıştım öyle malak gibi yatıyorum malın üstünde ben mi düşüneyim milyonlarca lotu olan düşünsün
     Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Abi t... gidadaki gelen habere ne diyosun. Bi yorum yapar misin rica etsem

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Valla patron borsaci. O kağıdı onu bilerek aldım.

Simdi ne diyeyim ki 5 liraya da bassa 55 liraya da çekse bir şey denemez akıl sır ermez ne yapacağını da kimse bilemez.

Ben temel olarak beğendim portföyün %5 i kağıtta ama tekniği eh işte oldu şu an.

Bilemiyorum kimse de bilemez al sat da yapmıyorum tabi çok iyi yerden 8 liraya almıştım öyle malak gibi yatıyorum malın üstünde ben mi düşüneyim milyonlarca lotu olan düşünsün
    Abi dedigin herseye katiliyorum. Ben de bunlari bilerek aldim. Sadece merak ettigim haberde bi sıkıntı görüyor musun yoksa bedelsiz onayiyla ayni gun geldigi icin sıkınti olmayacak bi durum mu dersin? Onu merak etmistim

Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    3115 long ilave vurkaçlık. 3100 stop
    İlaveleri almadım. Devam.

4. Bence bugünkü bari ile beraber sıkıntılı olma ihtimali var.

Peki ya bugünkü bari ve bu haberi sıkıntı olsun diye yaptırdı ise?

Bilanço da kötü gelir bi koyar aşağıda 4 5 lira marj var. Oradan dönderse 1 Allahın kulu kalmaz 50 liraya saplar yeni sahibine.

Bak memedabi ne dio? Anlayamazsın. Çözemezsin. Yorum yapmaya çalıştıkça bunalırsın. Bir şey olur alırlar elinden malı el sallarsın.

Sonra çeker halayı senin inadına. Böyle bu işler bu adamların aklından 40 tane tilki dolaşır birinin kuyruğu birine değmez akıl sır ermez temelini beğendi isen al otur her bilanço temelini takip et satışlar azalmasin başka sorun yok zarara kara da bakma 2 sene sonra bakarsın ne olmuş. Bunu yap gerisini düşünme benim tavsiyem bu.
     Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Abi dedigin herseye katiliyorum. Ben de bunlari bilerek aldim. Sadece merak ettigim haberde bi sıkıntı görüyor musun yoksa bedelsiz onayiyla ayni gun geldigi icin sıkınti olmayacak bi durum mu dersin? Onu merak etmistim

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ameriganın kırmızı olucağını düşündü heralde saftirik palamız. Beni dinleyip 3139 kapatsaydı şimdi akşam seansında 3150 leri zorlardık, bazan bizimki ne yaptığını bilmiyor
    Bizim saftirik pala 5 Şubat 2020 de düşüşe başlarken , dow 20 Şubat ta düşüşe başladı.
    Bizim ki o kadar saftirik değil, o yüzden almadık anahtar bırakmadı oyunculardan

6. Abi cevaplarin icin cok tesekkur ediyorum. Hayirli kazançlar herkese..iyi geceler...

Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

7.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    uzun süredir nasdaq da böyle algo alımı görmedim..
    satıcı olmadan, salmadan bam bam 45 derece...

***memedabi neler oluyor böyle...
    Nasdaq palası Anektarı topluyor.
    Vob yapmayın
    Paspasın altına sakladığım iyi olmuş benimkini bulamaz
    Hamdım Piştim Yandım

8. Kalıcı olarak yurtdisina gelince ben de fark ettim. Yabancılar yavaş. Kafa geç basıyor. O arada Türk 3. Turu döndermiş oluyor kafada. Cin gibiyiz ama işimiz gücümüz çakallık işte
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bizim saftirik pala 5 Şubat 2020 de düşüşe başlarken , dow 20 Şubat ta düşüşe başladı.
    Bizim ki o kadar saftirik değil, o yüzden almadık anahtar bırakmadı oyunculardan

Sayfa 98/1000 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •