Sayfa 99/1000 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 785 - 792 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Güçlü boğa piyasası denilen benim ekranımdan farklı görünüyor. Hem kanal hem de fibo direncinden satış yiyor. Ben 2684 zirvesi geçince shortcular mazot olacak yazdım ama önümüzdeki hafta için bunu demiyorum

2. Ben herkesin göynü olsun isterim,şimdi o cizdiğiniz çizgi direnci geçmesin mi istiyonuz ve grandsupercycle 5.etiketi bugün 3183 e yapıştırdık demek mi istiyornuz. Herkesin göynü olsun palacığım sen yaparsın bi güzellik.
    Teknik diye bişii yok dayucuğum
    adios 5
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bu akşam burada görüş yazan herkese teşekkür ederim.
    Har daim saygı ile fikir teatisi olması dileğiyle iyi geceler

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben herkesin göynü olsun isterim,şimdi o cizdiğiniz çizgi direnci geçmesin mi istiyonuz ve grandsupercycle 5.etiketi bugün 3183 e yapıştırdık demek mi istiyornuz. Herkesin göynü olsun palacığım sen yaparsın bi güzellik.
    Teknik diye bişii yok dayucuğum
    adios 5
    Ben bir şey istemem. Sadece olana göre hareket ederim. Burada zaten kaybedenlerin ortak noktası bir şey istemek.
    Savaş çıktı ve borsa mı yükseldi. Bana ne... Ben olanın peşinden koşarım...

5.  Alıntı Originally Posted by EmirLondon Yazıyı Oku
    Disadisi yesilken bizde basmalarinin sebebiyle ilgili fikri olan var mi . Cerablusta suriyelilerle Turk askeri arasinda cikan hadiseler olabilir mi ? Haftasonu kotu bir haber mi gelecek acaba
    yaaa, kim kazır cerablus merablus, hikaye şu- banka kredi faizlerine üst sınır geliyormuş diye bi rivayet soktular dolaşıma, bu yüzden satış yedi bankalar, piyasayı da aşağı sürdü doğal olarak.. ykb tahtasında 1 kamyon kardayken, kolu kesene kadar 2 kamyon zarar yazdım, allahtan dohol imdada yetişti de günü overall artı kapadım.. satışı bankalar sürükledi, diğer tahtalarda hiç bi panik havası yoktu, petkim aldım biraz, malsız olamıyan cinstenim

dünden sonra bugün de poz kapama görüyoruz, iki gün toplamı -16 bin oldu.. neticede bu bir kar realizasyonu, ve zaten aylardan ağustos, her an kafaya balyoz yiyebilirsin, shortçu da olsan longçu da.. ben vadeli işine ara verdim, vadelide flat olunca tahtaların yönü için çok güzel gösterge oluyor, tabii ki gözüm hep vadeli tahtasında, piyasanın hükmü orda kesiliyor çünkü

6. Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B2"den “B3”e düşürdü, görünüm "durağan"

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    yaaa, kim kazır cerablus merablus, hikaye şu- banka kredi faizlerine üst sınır geliyormuş diye bi rivayet soktular dolaşıma, bu yüzden satış yedi bankalar, piyasayı da aşağı sürdü doğal olarak.. ykb tahtasında 1 kamyon kardayken, kolu kesene kadar 2 kamyon zarar yazdım, allahtan dohol imdada yetişti de günü overall artı kapadım.. satışı bankalar sürükledi, diğer tahtalarda hiç bi panik havası yoktu, petkim aldım biraz, malsız olamıyan cinstenim

dünden sonra bugün de poz kapama görüyoruz, iki gün toplamı -16 bin oldu.. neticede bu bir kar realizasyonu, ve zaten aylardan ağustos, her an kafaya balyoz yiyebilirsin, shortçu da olsan longçu da.. ben vadeli işine ara verdim, vadelide flat olunca tahtaların yönü için çok güzel gösterge oluyor, tabii ki gözüm hep vadeli tahtasında, piyasanın hükmü orda kesiliyor çünkü
    Şu kredi faizlerine üst sınır olayını ben de okudum bugün ama nerede okudum hatırlamıyorum. Spekülasyon olabilir diye ciddiye almadım pek

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B2"den “B3â€e düşürdü, görünüm "durağan"
    alt lige inmedik diye füzeler artık
    Memento mori

Sayfa 99/1000 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz