Ne s400 müþ ulan ilk borsayý vurdu
Ne s400 müþ ulan ilk borsayý vurdu
Lönkcüler anektarý masaya býrakýp kaçtý heralde, uzun zamandýr büüüle þýr þýr olmadýydý bist
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Rusya: Ukrayna'da toplam 3 bin 307 obüs ve havan topu yok ettik
Rusya Savunma Bakanlýðý, savaþýn baþlangýcýndan bu yana Ukrayna ordusuna ait 3 bin 307 obüs ve havan topunun imha edildiðini bildirdi.
Konaþenkov, Rus askeri güçlerinin Rusya-Ukrayna Savaþý'ndaki eylemleri konusunda bilgi paylaþtý.
Herson bölgesinde Ukrayna ordusunun 46. Hava Aracý Tugayý'nýn pozisyonlarýna yönelik yüksek hassasiyetli silahla düzenlenen saldýrýda 20'den fazla askerin etkisiz hale getirildiði, yaklaþýk 30 askerin yaralandýðýný ifade eden Konaþenkov, Donetsk bölgesinde 72. Motorlu Piyade Tugayý'na ait 50'den fazla asker ile 6 askeri teçhizatýn yok edildiðini ileri sürdü.
Konaþenkov, Donetsk bölgesindeki Bahmut kentinin yakýnlarýnda 50'den fazla Fransýz yapýmý "EMP F2" tanksavar mayýnýn tespit edildiðini aktararak, söz konusu mayýnlarýn etkisiz hale getirilmesinin imkansýz olduðunu ve bunun Cenevre Sözleþmesi'ne aykýrý olduðunu savundu.
Rus ordusunun Ukrayna'daki askeri unsurlara yönelik saldýrýlara devam ettiðini belirten Konaþenkov, Ukrayna güçlerine ait 7 yönetim merkezi, hava savunma sisteminin radar istasyonu ile yakýt deposunun imha edildiðini söyledi.
Konaþenkov, Ukrayna ordusuna ait 2 insansýz hava aracýnýn vurulduðu bilgisini vererek, "Ukrayna'da bugüne kadar 267 uçak, 148 helikopter, 1743 insansýz hava aracý, 365 hava savunma füze sistemi, 4 bin 328 tank ve zýrhlý araç, 799 çok namlulu roketatar, 3 bin 307 obüs ve havan topu ve 4 bin 902 özel askeri araç yok edildi." diye konuþtu.
Kaynak : Anadolu Ajansý
--------------------------------------------------------------------
Komedyen Zelenski amacýna ulaþtý,ülkenin savunma sistemi tamamen yok oldu.
Ülkeyi Pençik pençik parçalayacaklar.
YTD
Devre kediciyi çalýþtýracak zalým nasýl oynuyor büüüle, makina aðladý bea![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri