Kontr 2 günde yüzde 20 çıktı. Şimdi o salarsa biz de salarska pis soverim
Printable View
Kontr 2 günde yüzde 20 çıktı. Şimdi o salarsa biz de salarska pis soverim
Endeksin bir gözü toprağa bakıyor.
Bizimkisi dağ gibi dik duruyor şimdilik.
Syg.
hsbc 26550 lotla en iyi 2. sırada ve çok şanslı ne güzel endeksten ötürü aşağıdan topluyor :)
hsbc başkan az yüklen de gidelim :)
Bu hacimle (88 ml) ancak yataya bağlar.
Syg.
ortak senın fallar bu ara tutmuyor gıbı ne dersın..kekoya selam soyle anahtarını almaya gelecekmış de:=),,sağda solda portfoy şhow yapıyor ,,ekran resmını aldım:),,:kahkah:
gesanın maşallahı var dağ gıbı dıyor ,portfoyun üçte bırını burada bırakmıştım ,şimdi keşke onuda alfasa taşısaymışım dıyorum,,ama kalanı artık gesanda bıraktık,,başlarsa sağlam koşacak ..
Tebrikler dostum..gerçekten de doğru bir karar vermişsin..:bravo: ben bu şekilde devam edecem görünüyor...gesanın beklentilerinin gerçekleşmesine az süre kaldı..arz gerçekleşmek üzere..panel fabrikası da önümüzdeki ocak ayında faaliyete girebilir...sunjunior içinde yurtiçinde bir firma ile anlaşabilirler....yılbaşından sonra da bir çok binanın çatısına artık gesler kurulmaya başlanacak...sektöre iş alanı çok açıldı...başvurulan ges ve res santrallerinin mali tutarı ise çok fazla...
kwon dostum senin alfas sallanıyor...bir türlü tavan yapamıyor...acaba fuul satıp buraya gelme vaktin gelmedi mi ??:kahkah:
Bende de bir miktar alfas var harikalar yaratıyor. Bizim aptal tahtacımız 300 gösterip şimdi 247'yi direnç yapmış edasında. BIKTIK sayın tahtacı 260 üzerine at artık şu tahtayı yeter.
Bu beklentiler olmasaydı şimdi halimiz nasıl olurdu acaba ? Smartg veya yeotk'e göre sağlam durdu diyoruz ama bu beklentilere rağmen muadillerinin hala çok gerilerinde..
Bıktık ulan tahtacı ama bu satacağız anlamına gelmez. Hızlan artık..
256 ve üzeri olmalisin
seni dogubankta para sayma makinesi alırken görmüşler :bravo::kahkah: şaka bir yana risk kazançtır tebrikler bekliyoruz 4 gözle alfasa bakıyorum nerdeyse 2milyon lot yeni alınmış malilyetler var zaten 9 milyon lot var devamlı da geliyor.. şansın bol olsun :))
Gesan sagolsun yine endeks düzeltmesinde bize konforlü bir yaşam sundu :)
ama bugün sanki bir haber gelecek ya ortak hissediyorum :D
alfa,buyumek için geldı rıchard dostum,,bebek daha kundakta ,,sallıyoruz sırayla çok ağlamaklı sürekli ,,bebeği buyutmeye çalışıyoruz abisi ,,gesan damızlık boğa gıbı oldu ,:kahkah:
neden revacta dersen fıyatlamasını yenı yapıyor,,gesan 15 kat cıvarı,smrtg 20 kat gıttı,,yeo yıne 20 kattan fazla gıttı,,alfasın avantajı ,46 mılyon sermaye 9 mılyon senet ,,
elbettekı gesanla mukayese etmek bıle doğru değil,,çok farklı şirketler,,
biraz hissede bize ver , bizde nasiplenelim :) yanlis sirket hakkinda arastiramlar sonucu , gorduklerim
aile sirketi
cok kurumsal degil
Arzdan gelecek olan parayi ne yapacaklarini yazmamislar
gelecek ongoruler hakkinda bilgi yok
ama dedigin gibi , sektoru cok iyi , bebek daha , sonucta Gesanda buralayara 15-20 Tllerden geldi
:kahkah::kahkah:dostum bız ruzgar ne tarafta ıse oradayız,,pıyasa bazaen bu söyledıklerının hepsını kulak arkasına atar yenılenebılırenerjı alanında şuan durum oyle,,akıntıya ters kurek çekmeyıp akıntı yonune gıtmekte fayda var,,bızım durum şuan tam olarak buna benzıyor..hepberaber bolca kazanırız ınşallah,,
Gesan hem türkiye çapında hem uluslararası arenada çok büyük....türkiyedeki kurulu RES lerin %35 ini yapabilmiş bir şirket...alfas öyle mi ?? araştırmadığım için hiç bilmiyorum...arz olan tüm şirketler belli bir aşamaya geçerler...vites büyütürler...yeter ki dürüst olsunlar ve büyümek için yatırımlar yapsınlar...rüzgar sektörün arkasından esiyor...
Bunu niye yazmışlar ki, duyum mu, temenni mi?
Piyasa Gündem
@Regulator006
·
4d
Bugün Europower'in (#EUPWR) haftaya da Astor Enerji'nin #ASTOR halka arzı bekleniyor
*SPK/Gönül: Sene sonuna kadar halka arzların devamını bekliyoruz.
eli kulagında sanırım fazla uzatmayacaklar..
Tahta yapıcımız 240 dayanan alfas tan utanıp 250 ye çekti herhalde.:))
yok dostum küçük bır şirket,,250 mw lık panel uretımı yapan bır şirket iken,,ekımde bunu 500 mw çıkarmış,2023 ılk çeyrek gıbı 1200 mw olacak üretım kapasıtesı ,,
dokuz aylıkta 1 mılyar cıro yapmış bu uretımle 122 mılyon faalıyet karı var,,vergı vs kataraktan 274 mılyon dokuz aylıkta kar yazmış,,kapasıtesıne gore guzel kar yazmış,,ekımle bırlıkte ıkı kat kapasıte ıle çalışıyor,,patron bır yerde konuşmasında bızde kendı geslerımızı kurmak ıstıyoruz şeklınde açıklama yapmıştı ,,bakalım farklı atraksıyonlara gırebılırlerse ış değişir,,
smrtg şuan bıle 137 mılyon dokuz aylık karı var ,,alfas sımartın yarı potansıyelını gosterse yeter..en buyuk avantajı sermaye ve lot adedınden dolayı bır yıla kalmaz gelebılecek yuklu bedelsız..gerısı nasıp kekocan..
smrtg ye 850k dolarlık iş geldi tavana gitti :evil: ulan gesannnn hadi be
bu smartta nasıl bir tahtacı var gerçekten inanılmaz
Europower arz olsun ilk fırsatta elimdeki 10 bin lot gesanı oraya geçeceğim. Birçok kişide benim gibi davranacağını düşünüyorum.. artık gesan nasıl etkilenir bilmiyorum..
oy oy oy bu nasıl bir baskılama böyle, çat çat 7k hisseyi koyuyorlar
alabilirsen gec :)