Sayfa 99/903 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 7221 madde; 785 - 792 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Bunu niye yazmışlar ki, duyum mu, temenni mi?

Piyasa Gündem
    @Regulator006
    ·
    4d
    Bugün Europower'in (#EUPWR) haftaya da Astor Enerji'nin #ASTOR halka arzı bekleniyor

*SPK/Gönül: Sene sonuna kadar halka arzların devamını bekliyoruz.

eli kulagında sanırım fazla uzatmayacaklar..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Sabolc Yazıyı Oku
    Bunu niye yazmışlar ki, duyum mu, temenni mi?

Piyasa Gündem
    @Regulator006
    ·
    4d
    Bugün Europower'in (#EUPWR) haftaya da Astor Enerji'nin #ASTOR halka arzı bekleniyor
    tahmindir bende bugun burada herkes bir haber bekliyor ya halka arz ya da spk ya bedelsiz başvurusu bir şey bekliyoruz..

*SPK/Gönül: Sene sonuna kadar halka arzların devamını bekliyoruz

spk da bunu demiş hızlandıracaklar sanırım.

4. Tahta yapıcımız 240 dayanan alfas tan utanıp 250 ye çekti herhalde.)

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    hsbc geldi 136 lot sattı kafası güzel herhalde al sat tuşlarını karıştırmış

250 yi kırarsak düşeni kıracak ama geçende de kırmıştı bu sefer kırıp yürüse bari
    hadi kır şurayı

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Gesan hem türkiye çapında hem uluslararası arenada çok büyük....türkiyedeki kurulu RES lerin %35 ini yapabilmiş bir şirket...alfas öyle mi ?? araştırmadığım için hiç bilmiyorum...arz olan tüm şirketler belli bir aşamaya geçerler...vites büyütürler...yeter ki dürüst olsunlar ve büyümek için yatırımlar yapsınlar...rüzgar sektörün arkasından esiyor...
    yok dostum küçük bır şirket,,250 mw lık panel uretımı yapan bır şirket iken,,ekımde bunu 500 mw çıkarmış,2023 ılk çeyrek gıbı 1200 mw olacak üretım kapasıtesı ,,

dokuz aylıkta 1 mılyar cıro yapmış bu uretımle 122 mılyon faalıyet karı var,,vergı vs kataraktan 274 mılyon dokuz aylıkta kar yazmış,,kapasıtesıne gore guzel kar yazmış,,ekımle bırlıkte ıkı kat kapasıte ıle çalışıyor,,patron bır yerde konuşmasında bızde kendı geslerımızı kurmak ıstıyoruz şeklınde açıklama yapmıştı ,,bakalım farklı atraksıyonlara gırebılırlerse ış değişir,,

smrtg şuan bıle 137 mılyon dokuz aylık karı var ,,alfas sımartın yarı potansıyelını gosterse yeter..en buyuk avantajı sermaye ve lot adedınden dolayı bır yıla kalmaz gelebılecek yuklu bedelsız..gerısı nasıp kekocan..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

smrtg ye 850k dolarlık iş geldi tavana gitti ulan gesannnn hadi be

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    yok dostum küçük bır şirket,,250 mw lık panel uretımı yapan bır şirket iken,,ekımde bunu 500 mw çıkarmış,2023 ılk çeyrek gıbı 1200 mw olacak üretım kapasıtesı ,,

dokuz aylıkta 1 mılyar cıro yapmış bu uretımle 122 mılyon faalıyet karı var,,vergı vs kataraktan 274 mılyon dokuz aylıkta kar yazmış,,kapasıtesıne gore guzel kar yazmış,,ekımle bırlıkte ıkı kat kapasıte ıle çalışıyor,,patron bır yerde konuşmasında bızde kendı geslerımızı kurmak ıstıyoruz şeklınde açıklama yapmıştı ,,bakalım farklı atraksıyonlara gırebılırlerse ış değişir,,

smrtg şuan bıle 137 mılyon dokuz aylık karı var ,,alfas sımartın yarı potansıyelını gosterse yeter..en buyuk avantajı sermaye ve lot adedınden dolayı bır yıla kalmaz gelebılecek yuklu bedelsız..gerısı nasıp kekocan..
    hayırlı uğurlu olsun dostum...ben sana başarılar diliyorum...ben gesanda doğdum gesanla devam edeceğim..evlendik galiba... huyunu suyunu bildiğimiz bir hisse..riskimiz de minimum..daha ne olsun ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 99/903 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •