Originally Posted by
keko
Gesan hem türkiye çapında hem uluslararası arenada çok büyük....türkiyedeki kurulu RES lerin %35 ini yapabilmiş bir şirket...alfas öyle mi ?? araştırmadığım için hiç bilmiyorum...arz olan tüm şirketler belli bir aşamaya geçerler...vites büyütürler...yeter ki dürüst olsunlar ve büyümek için yatırımlar yapsınlar...rüzgar sektörün arkasından esiyor...
yok dostum küçük bır şirket,,250 mw lık panel uretımı yapan bır şirket iken,,ekımde bunu 500 mw çıkarmış,2023 ılk çeyrek gıbı 1200 mw olacak üretım kapasıtesı ,,
dokuz aylıkta 1 mılyar cıro yapmış bu uretımle 122 mılyon faalıyet karı var,,vergı vs kataraktan 274 mılyon dokuz aylıkta kar yazmış,,kapasıtesıne gore guzel kar yazmış,,ekımle bırlıkte ıkı kat kapasıte ıle çalışıyor,,patron bır yerde konuşmasında bızde kendı geslerımızı kurmak ıstıyoruz şeklınde açıklama yapmıştı ,,bakalım farklı atraksıyonlara gırebılırlerse ış değişir,,
smrtg şuan bıle 137 mılyon dokuz aylık karı var ,,alfas sımartın yarı potansıyelını gosterse yeter..en buyuk avantajı sermaye ve lot adedınden dolayı bır yıla kalmaz gelebılecek yuklu bedelsız..gerısı nasıp kekocan..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri