Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 98/904 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 7228 madde; 777 - 784 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    ortak senın fallar bu ara tutmuyor gıbı ne dersın..kekoya selam soyle anahtarını almaya gelecekmış de:=),,sağda solda portfoy şhow yapıyor ,,ekran resmını aldım,,

gesanın maşallahı var dağ gıbı dıyor ,portfoyun üçte bırını burada bırakmıştım ,şimdi keşke onuda alfasa taşısaymışım dıyorum,,ama kalanı artık gesanda bıraktık,,başlarsa sağlam koşacak ..
    seni dogubankta para sayma makinesi alırken görmüşler şaka bir yana risk kazançtır tebrikler bekliyoruz 4 gözle alfasa bakıyorum nerdeyse 2milyon lot yeni alınmış malilyetler var zaten 9 milyon lot var devamlı da geliyor.. şansın bol olsun )

Gesan sagolsun yine endeks düzeltmesinde bize konforlü bir yaşam sundu

ama bugün sanki bir haber gelecek ya ortak hissediyorum :D
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. eyvallah ortak,,çok sağol..gesan başka bılıyorsun..bundn sonra ağırda gıtse ssağlam gıdecektır,,,alfası verıp gesana donerım dıyordum ama orada da uzuncu olduk,,sermaye artışına kadar tutma kararı aldım ..hayırlısı..bol kazançlar tüm dostlara..

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    seni dogubankta para sayma makinesi alırken görmüşler şaka bir yana risk kazançtır tebrikler bekliyoruz 4 gözle alfasa bakıyorum nerdeyse 2milyon lot yeni alınmış malilyetler var zaten 9 milyon lot var devamlı da geliyor.. şansın bol olsun )

Gesan sagolsun yine endeks düzeltmesinde bize konforlü bir yaşam sundu

ama bugün sanki bir haber gelecek ya ortak hissediyorum :D
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    illa bir haberle o hareketi yapacaklar gelecek bir haber artık ne düşerse şansımıza )
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kwon dostum senin alfas sallanıyor...bir türlü tavan yapamıyor...acaba fuul satıp buraya gelme vaktin gelmedi mi ??
    kekocan orada da yol uzun,,mal gelmıyor çok zorluyorlar ,,ky de sağlam duruyor o tarafta ,,açılıştada ıyı basıp dökmeye çalıştılar ama olmuyor mal gelmıyor bır türlü ,işlerı zor
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    Dostum ALFA web sitesine baktim, hic guven vermedi, cok ufak firma, bence GESAN yanina yaklasmaz
    niye bu akdar revacta anlamadim, BISTE Krallar belli bu sektorde SMART, GWIND, GESA, KONTR, ENERJISA baska varmi bilmiyorum
    alfa,buyumek için geldı rıchard dostum,,bebek daha kundakta ,,sallıyoruz sırayla çok ağlamaklı sürekli ,,bebeği buyutmeye çalışıyoruz abisi ,,gesan damızlık boğa gıbı oldu ,

neden revacta dersen fıyatlamasını yenı yapıyor,,gesan 15 kat cıvarı,smrtg 20 kat gıttı,,yeo yıne 20 kattan fazla gıttı,,alfasın avantajı ,46 mılyon sermaye 9 mılyon senet ,,

elbettekı gesanla mukayese etmek bıle doğru değil,,çok farklı şirketler,,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    alfa,buyumek için geldı rıchard dostum,,bebek daha kundakta ,,sallıyoruz sırayla çok ağlamaklı sürekli ,,bebeği buyutmeye çalışıyoruz abisi ,,gesan damızlık boğa gıbı oldu ,

neden revacta dersen fıyatlamasını yenı yapıyor,,gesan 15 kat cıvarı,smrtg 20 kat gıttı,,yeo yıne 20 kattan fazla gıttı,,alfasın avantajı ,46 mılyon sermaye 9 mılyon senet ,,

elbettekı gesanla mukayese etmek bıle doğru değil,,çok farklı şirketler,,
    biraz hissede bize ver , bizde nasiplenelim yanlis sirket hakkinda arastiramlar sonucu , gorduklerim
    aile sirketi
    cok kurumsal degil
    Arzdan gelecek olan parayi ne yapacaklarini yazmamislar
    gelecek ongoruler hakkinda bilgi yok

ama dedigin gibi , sektoru cok iyi , bebek daha , sonucta Gesanda buralayara 15-20 Tllerden geldi
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

7.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    biraz hissede bize ver , bizde nasiplenelim yanlis sirket hakkinda arastiramlar sonucu , gorduklerim
    aile sirketi
    cok kurumsal degil
    Arzdan gelecek olan parayi ne yapacaklarini yazmamislar
    gelecek ongoruler hakkinda bilgi yok

ama dedigin gibi , sektoru cok iyi , bebek daha , sonucta Gesanda buralayara 15-20 Tllerden geldi
    dostum bız ruzgar ne tarafta ıse oradayız,,pıyasa bazaen bu söyledıklerının hepsını kulak arkasına atar yenılenebılırenerjı alanında şuan durum oyle,,akıntıya ters kurek çekmeyıp akıntı yonune gıtmekte fayda var,,bızım durum şuan tam olarak buna benzıyor..hepberaber bolca kazanırız ınşallah,,

8. Gesan hem türkiye çapında hem uluslararası arenada çok büyük....türkiyedeki kurulu RES lerin %35 ini yapabilmiş bir şirket...alfas öyle mi ?? araştırmadığım için hiç bilmiyorum...arz olan tüm şirketler belli bir aşamaya geçerler...vites büyütürler...yeter ki dürüst olsunlar ve büyümek için yatırımlar yapsınlar...rüzgar sektörün arkasından esiyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 98/904 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •