Konudan bağamsız, zencinin malı züğürtün çenesini yorarmış :)
Lütfen alınmayın, maksat espri olsun diye yazdım.
Printable View
Öteki tarafa Foreks baglatabiliyormuyuz acaba.canimiz sıkılmasın [emoji3]SİCAKLAR KÖTÜ VURDU BİZİ.[emoji35]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni gelen kap haberi tüm ortaklar ve çalışanlar açısından hayırlara vesile olsun , iş grubu sahiplik bakımından en güvenilir kurumdur , çalkantılı dönemi atlatırsak daha huzurlu günlere yol alacağız.
Syg.
SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Fedor Bey ... Ereglinin de zamanı gelecek ya Sabr... [emoji16]
Bol kazançlar.SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günler önce ne demiştim sana. İlla ki yeni bir beklenti, yeni bir macera hiç bitmiyor işmende diye. Bak yine çıktı bir şey karşımıza. Bu heyecanı seviyorum bu şirkette.
Herkes bir gün yatırımcı olacak, sen de bırakacaksın trader olmayı :) Daha zamanın var, keyfini sür.
Fedor geldi burayıda canlandırdı saolsun. :)
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ediyorum kesinlikle. Ama bendeki sabır hiçbiriniz de yok 😂 bu Sabra erişmede İsmen’in de katkısı büyük çünkü bir zamanlar onda da yeterli sabırı gösterememiştim! Kazanmadım değil tabii.
İş bankası şirketlerini seviyorum!
Ereğli’de bir döngü yakalarsam ve tatmin olursam o zaman senin taktiği uygulayacağım, o zaman ismene daha güzel geleceğim!
Güzel insanlarla dolu olduğuna şüphe yok, ama sessiz sakin takılıyorduk. Sen gelince hareket geldi demek istedim
Kendimi alintilamayi sevmem, bilanço öncesi cuma seansında sanırım 20 liradan da uyarmıştım yerini bulur diye,bu mesajda da gördüğümde bir mal toplanma bariz ortada idi. Adam 37,5 dan 38 e 20 bin lot yok alıp orda dengelemiyor, 37,46 dan 50 bin lotu 1dk geçmeden süpürüyordu. Güzel mal topladı ki burada da boşuna toplanmamis 20 milyon lot mesajı okudum, UV için zaten çok güzel kazandırdı, trader için de son seans ters gösterip güzel bir fırsat verdi gibi.
İnşallah,
İş Bankası'nın Yeniden Yapılanma Haberinin Piyasaya Etkisi | Çağlar Toros "25 Ağustos 2023"
İnfo Yatırım
https://www.youtube.com/watch?v=25Ny...%C4%B1r%C4%B1m
Bunu piyasa ne zaman fiyatlayaxak acaba yada tahtaci niye kullanmiyor bunu anlayamiyorumSM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/logwese.png
8 sene yıllık 40 milyondan 2022 ye kadar yıllık kar 4 milyar 331 milyona yükselmiş bu sene 2 nci çeyrek de 4 milyar 252 milyon sene sonu 12 aylık kar 9 / 10 milyar arasında olur 8 / 9 senede karını 40 milyondan kaç katına yükselttiğini ve yükselteceğini belirtiyorum 8 senede 100 kat karını artırmış 9 senede 200 mislinden fazla karını artıracak gibi görünüyor . yatırım tavsiyesi değildir
kartopu adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
yıllardır var olan disiplinine hayranım...belki de gerçek bir yatırımdan önce gerçek yatırımcıları bulmak lazım. :)
İşin güzel tarafı şu; bu hissede milleti dolandırmaya gerek yok. Zaten şirket kendi kendine koşuyor, bu da kabak gibi ortada. O sebeple tahtayı kim yapıyorsa milleti üzecek bir şey yapamaz, böyle bir şansı yok.
Bu da yatırımcısına yol, su, elektrik olarak geri dönüyor :) Elektriği özellikle belirttim.
Maxis temiz enerji girisim sermayesi fonu uzerinden polat enerjiye 2021 kasim ayinda 510 milyon tl yatirim yapilmis olup yatirimin guncel degeri finansal tablolarda 7.5 milyar tl olarak gosterilmis.yaklasik 2 yilda 15 kat yatirim getirisi saglanmis olarak goruluyor.
Artan ozkaynagiyla beraber artik ismene sadece araci kurum olarak degil sahip oldugu bir cok fon uzerinden yatirim yapan ve hizli buyuyecek bir sirket gozuyle bakmak gerekiyor diye dusunuyorum.
Holdinglesme sureci sonrasi holdingin tum varliklarinin ve yatirimlarinin da ismen uzerinden yonetilecegini dusunuyorum
Bu sirkette cok buyuk firsatlar var umarim hersey iyi olurEk 29714
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş Bankasinin bu operasyonu ekonomi köşelerinde sıradan bir işlem gibi yorumlanıyor.Bakalim yarın borsa yatırımcısı nasıl yorumlayacak.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok naziksin sevgili ALPER, çok teşekkür ederim :)
Bu başlıkta yatırımcı bilinçli. Elindeki değerin farkında. Dolayısıyla her daim elle tutulur yorumlar okumak mümkün. Bu mesajın vesilesiyle, ben de katkı yapan her arkadaşıma teşekkür edip, haklarını teslim edeyim :)
Sevgiler, saygılar.
Yarın ne olacağından çok bundan sonraki süreçte ne olacak, önemli olan bu. Yarın tavan da olsa, taban da olsa bu bir şey ifade etmez. Holding kurulur, iştirakler aktarılır, ondan sonra görürüz ne olacağını.
Bu haberi önemsiz görenler, yıllardır bas bas bağırıyordu "iş bankası sadece banka olmalı" diye. Madem önemsiz, neden yıllarca atıp tuttunuz diye sormak lazım o algı operatörlerine. Sizin algınızı manipüle etmeye çalışanlardan uzak durunuz, onlar sizin paranızın peşinde, size faydalı olmak için peşinizde değil.
Sevgiler, saygılar.
https://twitter.com/alperkirdal/stat...06141060149398
Burada güzel bilgiler bulabilirsin. Araştırmaya buradan başla bence, devamında bulacaklarına da şaşırma :) Enerji dediğin iş grubu olmadan olmaz. Ahan da buraya yazıyorum (parmağımı yalayıp masaya çiziktirdim)...
Bravo, benim karşıma bugün çıktı.
Evet yıllardır bu alanda çalışıyorlar. İş grubu şirketleri halka açık olmadığı için bu durum çok gündemimize gelmiyor bu ortamlarda, ama sektör karşılaşmalarında oldukça itibar gördükleri de yadsınamaz.
Koç grubu ise yıllardır Tüpraş özelinde bu sektörde varlığını artıracağını bas bas bağırıyor. Ama iki dakikada bir kap atmadığı için üç kuruşluk mühendislik firmaları ve fason üreticiler milyar dolarlık şirketler oluyor. A harfi ile başlayan şirketin yaptığı işi dünyada yapan en baba firmalardan olan siemens, alstom ve ge nin Türkiye'de varlıkları olduğunu ve milyar dolarlık işleri sadece Türkiye'de değil, buradaki ofise bağlı coğrafyalarda da yaptıklarını A firmasının yatırımcısı bilmez mesela.
Enerji altyapısı üreten ve montajlayan firmalarda çok ciddi bir balon var. İnşallah darbesi çok yıkıcı olmaz vatandaşa. Hala dahi orada burada, en ufak bir sektörel bilgi kırıntısına sahip olmayan manipülatörler tarafından pazarlandığını gördükçe, vay anam vay diyorum. Çok fena bir dalga bekliyor piyasayı o tarafta, inşallah genele sirayet etmez.