Sayfa 97/331 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 2646 madde; 769 - 776 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Valla çok zıpladım da hep doğru hamle oldu şansıma. Kımıldamayacam artık 3. Çeyrek bilançoyu göreyim
    Günler önce ne demiştim sana. İlla ki yeni bir beklenti, yeni bir macera hiç bitmiyor işmende diye. Bak yine çıktı bir şey karşımıza. Bu heyecanı seviyorum bu şirkette.

Herkes bir gün yatırımcı olacak, sen de bırakacaksın trader olmayı Daha zamanın var, keyfini sür.

2.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Ben istiyorum ama olmuyor 😎 beklemedeyiz!
    Malum sebeplerden 😃
    İşin zor valla, allah sabır versin, yerinde olmayı hiç istemezdim Ama sana çok anlatmaya çalıştım durumu, hakkımı teslim et.

3. Fedor geldi burayıda canlandırdı saolsun.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Babakan83 Yazıyı Oku
    Sn Fedor Bey ... Ereglinin de zamanı gelecek ya Sabr... [emoji16]

Bol kazançlar.

SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Amin! Çok az İsmen’im var Cuma almıştım 😄

5.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    İşin zor valla, allah sabır versin, yerinde olmayı hiç istemezdim Ama sana çok anlatmaya çalıştım durumu, hakkımı teslim et.
    Ediyorum kesinlikle. Ama bendeki sabır hiçbiriniz de yok 😂 bu Sabra erişmede İsmen’in de katkısı büyük çünkü bir zamanlar onda da yeterli sabırı gösterememiştim! Kazanmadım değil tabii.

İş bankası şirketlerini seviyorum!

Ereğli’de bir döngü yakalarsam ve tatmin olursam o zaman senin taktiği uygulayacağım, o zaman ismene daha güzel geleceğim!

6.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Fedor geldi burayıda canlandırdı saolsun.

Estafurullah, forum zaten güzel insanlarla dolu!

7.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Estafurullah, forum zaten güzel insanlarla dolu!
    Güzel insanlarla dolu olduğuna şüphe yok, ama sessiz sakin takılıyorduk. Sen gelince hareket geldi demek istedim

8.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Tahtada 20 kademe mal yok bomboş yukarıya sürmüyor,aşağıda 50 bin lot koyuyor biri 1 dk geçmeden süpürüyor,satmak isteyen yukarı sürer satar aşağıda panik yapanların kalın lotlarini topluyorlar kısa vadede izlediğimde gördüğüm bu.
    Kendimi alintilamayi sevmem, bilanço öncesi cuma seansında sanırım 20 liradan da uyarmıştım yerini bulur diye,bu mesajda da gördüğümde bir mal toplanma bariz ortada idi. Adam 37,5 dan 38 e 20 bin lot yok alıp orda dengelemiyor, 37,46 dan 50 bin lotu 1dk geçmeden süpürüyordu. Güzel mal topladı ki burada da boşuna toplanmamis 20 milyon lot mesajı okudum, UV için zaten çok güzel kazandırdı, trader için de son seans ters gösterip güzel bir fırsat verdi gibi.

Sayfa 97/331 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •