İş Bankasinin bu operasyonu ekonomi köşelerinde sıradan bir işlem gibi yorumlanıyor.Bakalim yarın borsa yatırımcısı nasıl yorumlayacak.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok naziksin sevgili ALPER, çok teşekkür ederim
Bu başlıkta yatırımcı bilinçli. Elindeki değerin farkında. Dolayısıyla her daim elle tutulur yorumlar okumak mümkün. Bu mesajın vesilesiyle, ben de katkı yapan her arkadaşıma teşekkür edip, haklarını teslim edeyim
Sevgiler, saygılar.
Yarın ne olacağından çok bundan sonraki süreçte ne olacak, önemli olan bu. Yarın tavan da olsa, taban da olsa bu bir şey ifade etmez. Holding kurulur, iştirakler aktarılır, ondan sonra görürüz ne olacağını.
Bu haberi önemsiz görenler, yıllardır bas bas bağırıyordu "iş bankası sadece banka olmalı" diye. Madem önemsiz, neden yıllarca atıp tuttunuz diye sormak lazım o algı operatörlerine. Sizin algınızı manipüle etmeye çalışanlardan uzak durunuz, onlar sizin paranızın peşinde, size faydalı olmak için peşinizde değil.
Sevgiler, saygılar.
https://twitter.com/alperkirdal/stat...06141060149398
Burada güzel bilgiler bulabilirsin. Araştırmaya buradan başla bence, devamında bulacaklarına da şaşırmaEnerji dediğin iş grubu olmadan olmaz. Ahan da buraya yazıyorum (parmağımı yalayıp masaya çiziktirdim)...
Bravo, benim karşıma bugün çıktı.
Evet yıllardır bu alanda çalışıyorlar. İş grubu şirketleri halka açık olmadığı için bu durum çok gündemimize gelmiyor bu ortamlarda, ama sektör karşılaşmalarında oldukça itibar gördükleri de yadsınamaz.
Koç grubu ise yıllardır Tüpraş özelinde bu sektörde varlığını artıracağını bas bas bağırıyor. Ama iki dakikada bir kap atmadığı için üç kuruşluk mühendislik firmaları ve fason üreticiler milyar dolarlık şirketler oluyor. A harfi ile başlayan şirketin yaptığı işi dünyada yapan en baba firmalardan olan siemens, alstom ve ge nin Türkiye'de varlıkları olduğunu ve milyar dolarlık işleri sadece Türkiye'de değil, buradaki ofise bağlı coğrafyalarda da yaptıklarını A firmasının yatırımcısı bilmez mesela.
Enerji altyapısı üreten ve montajlayan firmalarda çok ciddi bir balon var. İnşallah darbesi çok yıkıcı olmaz vatandaşa. Hala dahi orada burada, en ufak bir sektörel bilgi kırıntısına sahip olmayan manipülatörler tarafından pazarlandığını gördükçe, vay anam vay diyorum. Çok fena bir dalga bekliyor piyasayı o tarafta, inşallah genele sirayet etmez.
Son düzenleme : müzikal; 27-08-2023 saat: 18:42.
Yer İmleri