Daha geriye gitmek gerekiyor. Fetoşçular daha erken başlamıştı. 90 başları belki daha da erken
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Ben sana bir şey yazmadım ki. Ne zaman bir şey yazsan hep sana düzgün şekilde cevap verdim. Bu yazı yazdığın uslup ne bana ne ex trollerden. Bura muhalif geçinen troller ile dolu esas bir habersin. Hatta ben bu topiclerde çok laf yediğim oldu ama hiç kimseye de kötü şekilde cevap vermedim.
Engrandmaster bir şey yakaladım sandı ama tek ayağının üzerinde yakalandı.İnsan hiç olmazsa pardon demeyi özür dilemeyi bilir.
Sana 5000 yazdın diyen oldu mu?
Bu yazdığınla sanki ben demişim gibi imaj yaratmaya uğraşmak da eskiden belli bir örgüte hizmet edenlerin davranış tarzıydı.
Ben aldığımı yazdıysam ahlak anlayışım gereği sattığımı da yazmışımdır.ara bakalım yazmışmıyım
Sen düşüşü bilip yazmadıysan senin sorunun.
Ama hala velilerle öğretmenleri hasedinden tebrik etmedin
bu THYAO nasıl bi kağıttır nasıl kaktırdılar millete
geçen sene mart ayındaki fiyatta geçen sene eylül ayındaki fiyatta
Bana yazman değil ki foruma yazman. Doğru bana yanlış birşey yazmadın. Bu hükümetin yaptığı şeyleri eleştirmek günahmış gibi davranıyorsun. 70 yaş üstü adamlar dün dediğini bugün yalanlıyorlar. Değişik değişik argümanlar sunuyorlar. Bunlara bakıp millet ne desin?
Ne alakası var ben sen miyim iftira atayım. Bu topicte 5000 i yazan kim herkes biliyor niye sen demişsin imajı vereyim. Benim anlamadığım 5000 yazana hiç tepki vermezken bana bu tepkileri vermen sürekli açık aramaya kalkışman. Boşa zahmet etme özümde sözümde bir olduğu için bulamazsın.
Durum ağabeyler Beşbin galan yazmayın ne yazarsanız yazın Beşbin yazmayın. Hissediyorum açık kapı arıyor
Hükümeti eleştirmek günah gibi davranmadım ben. Ben sadece siyasi kurgu üzerine borsa kötü olacak yazanları eleştirdim sadece. Hep siyaset ayrı borsa ayrı şeyler dedim. Sizleri bilmem benim için savunma sanayii ile gurur duymak hükümet reklamı değildir. Seninle cidden tartışmak istemiyorum.Buyur özelim açık oradan yazarsan cevap veririm.
Bak güzel kardeşim sürekli aynı şimdi ki saçma sapan siayset üzerine yazılar olduğu için.Ben ortamdan rahatsız olduğumu bu topiclerde yazmayacağımı yazdım ve uzun süre yazmadım. ben sadece viop topiği değil o süre zarfında sitede tamamen yazmayı bıraktım. Yine bırakmaya da ramak kaldı. Gerisi nasıl istersen nasıl yaparsan öyle düşün.
Bunu anlamadım daha açık yaz. Ne hasedi yapmışım. Ne diyorsun sen kardeşim iyice su kaynattın ben Öğretmen Çocuğuyum. Abim de bir okulda hala müdür. Yine ne saçmalıyorsun sen? Tabii yazmayı bırakırım ben burada benim sizler gibi bu iş hobim değil burada bu kadar yazacak zamanım yok.Bugün benimle derdin neyse elinden geleni ardına koyma.Başka zaman cevap falan vermem.
yarın d*****n kuyruğu kopacak..para borsaya girmesi beklenirken dolar ve altına kayacak..
ve tahminim erken merkez bankası toplantısıyla faizler tekrar yukarı çıkacak..
tam olarak beklentim bu..boşu boşuna sistemden bahsetmeyin..sistem çöktü..
- Sabahtan beri ekonomi kanalı izliyorum ne fiyatlandı, fiyatlanacak; ne fiyatların içinde, dışında anlamadım.
- Sözü ihtiyaç olmayan parayla yatırıma getirecek, bak.
2500 puan bekliyurumuş piyasa..hangi piyasa bu..olmayan piyasa..
%17.5 stopaj üzerine bu faizde inerse aklı olan durmaz faizde..
borsaya yine 1 damla yok orası ayrı..
gerçekler fiyatlanana kadar böyle..
gerçek nedir;
halkın %60 a yakını erken seçim diyor..gerçek bu..%60 ı sistemine güvenmiyor artık..sen habire grafik çizdirt..
borsa ufak sayılabilecek ve şaibeli faiz indirimini satın alıyor ve götü kalkıyor..
peki 23 yıllık düzenin sona ereceğini ne zaman satın alacak..
bunu sormayalım mı..mal mı olalım bizde..
işte bu gerçek satın alınana kadar yani ahlak geri gelene kadar borsaya 1 damla yok..
Yine o yazıyor değil mi? Çağırdınız kötü ruhu
ekgyo ve aselsn grafı rica edenler seans sonu paylaşırım.
şuanda işlem yapıyorum aynı msj atmayın
borsanın tek gerçeği var o da aylık bazda yukarı trend sonlandı ama aylıklarda dip sonlanmadı..
bu erken seçimle mi olur yoksa merkez bankasının faizleri tekrar ve daha fazla yükseltme girişimiyle mi olur bilemeyiz..
bende merak ediyorum..start ne olacak..
kuzu emmi 2 yıl sonra çöküş bekliyorum dedi malı aldık yatacaz dedi..bu görüşte olanlarda var yani hem yeni zirve hem yeni taban..ve bu senaryo bizi 2006-2007 son zirve benzeri bir duruma götürür..ama teknik olarak mümkün değil..abuk sabuk durum ortaya çıkar ve 1 damla akmaz borsaya..çünkü 2007 de bu şekil kriz tahmini yoktu..ama şuan herşey ortada..
''lem birde gece % 10 kuralını kaldırılar... sabah garanti direk 500 açar :oleyo:'' diye
saldırıyorlar tahtaya
faiz kararı ne olursa olsun, yarın şotçuya nasıl zulmedecekler çok merak ediyorum
inşallah uyuyakalmam da, izlerim bu serefsizliği
Aselsn la piyasayı kontrol edende aynı badem spor oradada tepe yapıp aşağı basmak istiyor iyi alıcı gelse aylıklar şişmiş durumda orada pozisyonum var soranlara vedalaşma hesabı yapıyorum akşam grafını atıcam onu soranlar.
sen faiz 2.5 puan yükselecek durumunu zorla satın alıyorsun, aylıklar dururken haftalıkları kaldırmaya yelteniyorsun.. emme 23 yıllık düzenin sonlanması durumunu duymak bile istemiyorsun..
%60 ın sesini duymayan bir borsa..piyasa kimmiş görecez..son damlasına kadar altın altın altın..
- Bugün, ismini vermek istemeyen ünlü alsatçı konuğum. Hoş geldiniz efendim. Başarınızı neye borçlusunuz?
- Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum
Yemezler beni böyle polemik yaratacak toplara çekemezsin. ben burada siyaset konuşmak için bulunmuyorum. BEn bu topiclerde trend başından bu yana yazı yazarım. orada topiclerde var. NErede ne yazmışım ne olmuş. Sanki gelmişim en tepede insanlara mal alın falan yazmışım gibi imalarda bulanamazsın koy görelim. BEnim elimde mal vardır ben tutarım kaldı ki tuttum da. En çok yazı yazdığım hisse topiği de ASELS ne olduğu da ortada.Biraz oku bakalım orada ben yazmayı bırakınca arkadamdan yazılar olmuş yazanlar bugün ne olmuş.
İşim gücüm yok ben buraya sözcü ne derse nevşin mengü ne derse her yalana inanayım. ben burada A haberden alıntı mı yapıyorum.
Benim denklemimde ismail saymaz da yok turhan çömezde yok rok ta yok cemal engin yurtta yok. Bunların ne olup olmayacağını normal hayatımdan çok iyi bilirim çünkü. Bak nevşin dinlerim hatta bahar feyzan bile dinliyorum ne olmuş diye.
Net bilgim yoksa burada konu açılıp yazı yazmadığım bir sürü durum var ayrıca. Kim hak yedi ise rüşvet yedi ise yetim hakkı yedi ise bu ülkede bela okumaya bile gerek yok ben inanıyorum İlahi adalete.Ya da karmaya kim nasıl neye inanıyorsa.
Lütfen eteğinizdeki tüm taşları dökün. Sana anlatmaya çalıştım beni Ayhan başkana sor çıtaka sor diye ben düşündüğünüz gibi biri değilim diye.
Ucu borsaya bağlanmayan siyaset içeren hiçbir konuya buralarda girmemeye çalıştım çalışacağım bundan sonrada. Çünkü ben burada yatırımcıya faydam olsun diye bulunuyorum.Hiç kimsenin siyasi düşücesine de katılırım ya da katılmam saygı duymak dışında bir dahlim olmaz.
Siyaset üzerine piyasa yorumu eğer yatırımcıya zarar verecekse ben susmam. Yoksa derdim iktidar savunmak falan değil.Sadece siyasi eleştiri yapan hiç kimseye de ben bir şey demedim. zaten aksi olsa topicte sabahtan akşama kadar herkesle kavga etmem lazım.Belki yapılan eleştirilerin bir kısmına da katılıyorumdur.
- 2021'den beri gelen trend BİST 100, aylık: https://invst.ly/1bidkv
- Forum ortamını yumuşatmaya mı çalışıyorsun? Çok saçma bir grafik.
Haydii palişkooom benimmmm bassss aşşaaaa basssssssssssssssss :he:
Asıl yarın işimiz var seninle :rules:
12210
aşlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 32 kişi okumaktadır. (7 üye ve 25 ziyaretçi)
mert45, 0101+, conan, Doctor20, guneyka, loto, ranitab
Bozkurt nerde yauv :yahoo:
12187
https://www.hisse.net/topluluk/showt...73#post7061273
Üstat bozkurt ..kchol ve petkm fiyatları paylaşır mısınız lüften :kahkah:
12185
https://www.hisse.net/topluluk/showt...85#post7061585
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 38 kişi okumaktadır. (8 üye ve 30 ziyaretçi)
mert45, 0101+, conan, Doctor20, guneyka, loto, ranitab, Zdx&Lunar Soul
:kahkah:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...15#post7061215
BTC a güzel bastılar ..sen de basss palişkooom ..bassss :he:
117930
12217
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 40 kişi okumaktadır. (12 üye ve 28 ziyaretçi)
mert45, 0101+, Ayasofya 2005+, cemalbb, conan, Doctor20, loto, MKELES+, NKN, ranitab, sindoma53, Tince
Ayasofya 2005 ...kankin bozkurt nerede yahu :oleyo:
12214