Sayfa 96/633 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 5058 madde; 761 - 768 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    2002 den bu yana sınavları tekrarlarım.

Doktor ve benzerleri dahil geçebileceklermi?
    Daha geriye gitmek gerekiyor. Fetoşçular daha erken başlamıştı. 90 başları belki daha da erken

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Hacı senin sıkıntın ben Akp li değilim ama diye başlayıp cümlenin bütün geri kalanını övecek şekilde davranman. Bir de kibir var kibir.. biz cahillere kibirle yaklaşırsan itici oluyor. Burada ex troller de aynı üsluptaydı. Oyun dışılar ama biz cahiller hala oyundayız

Ben sana bir şey yazmadım ki. Ne zaman bir şey yazsan hep sana düzgün şekilde cevap verdim. Bu yazı yazdığın uslup ne bana ne ex trollerden. Bura muhalif geçinen troller ile dolu esas bir habersin. Hatta ben bu topiclerde çok laf yediğim oldu ama hiç kimseye de kötü şekilde cevap vermedim.

Engrandmaster bir şey yakaladım sandı ama tek ayağının üzerinde yakalandı.İnsan hiç olmazsa pardon demeyi özür dilemeyi bilir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ömrünüz çamur at izi kalsın olmuş. Ne oldu yukarıdaki yazıya konuşabilecek lafın yok çünkü. Huzur verseydiniz burada yazabilseydim ben düşüşü de yazardım. Ben sizler gibi değilim matematik ne derse onu yazarım. Yazı yazmadığım zaman içinde sana hesap verecek değilim. Sürekli çamur atma huyundan vazgeç başa çıkabiliyorsan bilginle hodri meydan. Duyanda 1,5 ay önce endeks 5000 ben yazdım sanacak.

Sürekli iftira atmaya kalkıyorsun.
    Sana 5000 yazdın diyen oldu mu?

Bu yazdığınla sanki ben demişim gibi imaj yaratmaya uğraşmak da eskiden belli bir örgüte hizmet edenlerin davranış tarzıydı.

Ben aldığımı yazdıysam ahlak anlayışım gereği sattığımı da yazmışımdır.ara bakalım yazmışmıyım

Sen düşüşü bilip yazmadıysan senin sorunun.

Ama hala velilerle öğretmenleri hasedinden tebrik etmedin

bu THYAO nasıl bi kağıttır nasıl kaktırdılar millete
    geçen sene mart ayındaki fiyatta geçen sene eylül ayındaki fiyatta
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ben sana bir şey yazmadım ki. Ne zaman bir şey yazsan hep sana düzgün şekilde cevap verdim. Bu yazı yazdığın uslup ne bana ne ex trollerden. Bura muhalif geçinen troller ile dolu esas bir habersin.
    Bana yazman değil ki foruma yazman. Doğru bana yanlış birşey yazmadın. Bu hükümetin yaptığı şeyleri eleştirmek günahmış gibi davranıyorsun. 70 yaş üstü adamlar dün dediğini bugün yalanlıyorlar. Değişik değişik argümanlar sunuyorlar. Bunlara bakıp millet ne desin?

6.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sana 5000 yazdın diyen oldu mu?

Bu yazdığınla sanki ben demişim gibi imaj yaratmaya uğraşmak da eskiden belli bir örgüte hizmet edenlerin davranış tarzıydı.

Ben aldığımı yazdıysam ahlak anlayışım gereği sattığımı da yazmışımdır.ara bakalım yazmışmıyım

Sen düşüşü bilip yazmadıysan senin sorunun.

Ama hala velilerle öğretmenleri hasedinden tebrik etmedin
    Ne alakası var ben sen miyim iftira atayım. Bu topicte 5000 i yazan kim herkes biliyor niye sen demişsin imajı vereyim. Benim anlamadığım 5000 yazana hiç tepki vermezken bana bu tepkileri vermen sürekli açık aramaya kalkışman. Boşa zahmet etme özümde sözümde bir olduğu için bulamazsın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Durum ağabeyler Beşbin galan yazmayın ne yazarsanız yazın Beşbin yazmayın. Hissediyorum açık kapı arıyor

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ne alakası var ben sen miyim iftira atayım. Bu topicte 5000 i yazan kim herkes biliyor niye sen demişsin imajı vereyim. Benim anlamadığım 5000 yazana hiç tepki vermezken bana bu tepkileri vermen sürekli açık aramaya kalkışman. Boşa zahmet etme özümde sözümde bir olduğu için bulamazsın.
    Bak hala hasedinden öğrencileri velileri ve öğretmenlerini tebrik etmedin

Sayfa 96/633 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •