Seçim dönemine girdik galiba… burada bile savunma sanayi izliyoruz. Mete, þener, eray, esat beyler de aramýzda herhalde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Seçim dönemine girdik galiba… burada bile savunma sanayi izliyoruz. Mete, þener, eray, esat beyler de aramýzda herhalde.
Ömrünüz çamur at izi kalsýn olmuþ. Ne oldu yukarýdaki yazýya konuþabilecek lafýn yok çünkü. Huzur verseydiniz burada yazabilseydim ben düþüþü de yazardým. Ben sizler gibi deðilim matematik ne derse onu yazarým. Yazý yazmadýðým zaman içinde sana hesap verecek deðilim. Sürekli çamur atma huyundan vazgeç baþa çýkabiliyorsan bilginle hodri meydan. Duyanda 1,5 ay önce endeks 5000 ben yazdým sanacak.
Sürekli iftira atmaya kalkýyorsun.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Ben kopya çekip yakalandýðýmda utancýmdan bütün sene adamýn dersine gitmedim kaldým. Þimdi hýrsýzlar eðer seçimi kaybetmeseler bu týrtlar mezun olacak bürokrasinin her yerini kaplayacak bir de üstün zekalý gibi bize tepeden bakacaklar. Ayný þu anda bakanýn bize gerizekalýya anlatýr gibi üslupla davranacaklar.
Hacý senin sýkýntýn ben Akp li deðilim ama diye baþlayýp cümlenin bütün geri kalanýný övecek þekilde davranman. Bir de kibir var kibir.. biz cahillere kibirle yaklaþýrsan itici oluyor. Burada ex troller de ayný üsluptaydý. Oyun dýþýlar ama biz cahiller hala oyundayýz
Yer Ýmleri