Sayfa 95/637 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 5089 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Seçim dönemine girdik galiba… burada bile savunma sanayi izliyoruz. Mete, şener, eray, esat beyler de aramızda herhalde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ben girerim. Cumartesi - pazarda senin gibiler girer. Yine baltayı çok fena taşa vurdun her zaman olduğu gibi. Sen böyle sürekli açık aramaya devam et.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...52608&page=470 Gönderi 3759.

CCOLA grafiğine xu100 cinsinden bak bakalım karşındakinin seviyesini belki anlarsın.
    Biz seviyeyi geçen yıl 3,4 dolar endekse çok ucuz derken anladık da şimdi kim olduğunu anlamaya çalışıyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Biz seviyeyi geçen yıl 3,4 dolar endekse çok ucuz derken anladık da şimdi kim olduğunu anlamaya çalışıyoruz.
    Geçen sene de gizemliydi bu sene de gizemli.. bilemedim devlet aklı dedikleri şey mi? Hep bir gizem ne yapmamız gerekiyor onu da söylemiyor. Böyle uçak füze falan..

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Geçen sene de gizemliydi bu sene de gizemli.. bilemedim devlet aklı dedikleri şey mi? Hep bir gizem ne yapmamız gerekiyor onu da söylemiyor. Böyle uçak füze falan..

Uçak füze hikaye bol.

La gardaş bi sınav yapmışlar 36 sı aynı okuldan 750 tane full yapan, 7500 tane tek yanlış yapan var. Herşeyi yazıyor bi şu çocuklarla velilerini öğretmenlerini kutlamadı.

Aynı zamanda Çok haset olsa gerek.

5.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Ömrünüz çamur at izi kalsın olmuş. Ne oldu yukarıdaki yazıya konuşabilecek lafın yok çünkü. Huzur verseydiniz burada yazabilseydim ben düşüşü de yazardım. Ben sizler gibi değilim matematik ne derse onu yazarım. Yazı yazmadığım zaman içinde sana hesap verecek değilim. Sürekli çamur atma huyundan vazgeç başa çıkabiliyorsan bilginle hodri meydan. Duyanda 1,5 ay önce endeks 5000 ben yazdım sanacak.

Sürekli iftira atmaya kalkıyorsun.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Uçak füze hikaye bol.

La gardaş bi sınav yapmışlar 36 sı aynı okuldan 750 tane full yapan, 7500 tane tek yanlış yapan var. Herşeyi yazıyor bi şu çocuklarla velilerini öğretmenlerini kutlamadı.

Aynı zamanda Çok haset olsa gerek.
    Ben kopya çekip yakalandığımda utancımdan bütün sene adamın dersine gitmedim kaldım. Şimdi hırsızlar eğer seçimi kaybetmeseler bu tırtlar mezun olacak bürokrasinin her yerini kaplayacak bir de üstün zekalı gibi bize tepeden bakacaklar. Aynı şu anda bakanın bize gerizekalıya anlatır gibi üslupla davranacaklar.

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ömrünüz çamur at izi kalsın olmuş. Ne oldu yukarıdaki yazıya konuşabilecek lafın yok çünkü. Huzur verseydiniz burada yazabilseydim ben düşüşü de yazardım. Ben sizler gibi değilim matematik ne derse onu yazarım. Yazı yazmadığım zaman içinde sana hesap verecek değilim. Sürekli çamur atma huyundan vazgeç başa çıkabiliyorsan bilginle hodri meydan.
    Hacı senin sıkıntın ben Akp li değilim ama diye başlayıp cümlenin bütün geri kalanını övecek şekilde davranman. Bir de kibir var kibir.. biz cahillere kibirle yaklaşırsan itici oluyor. Burada ex troller de aynı üsluptaydı. Oyun dışılar ama biz cahiller hala oyundayız

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Ben kopya çekip yakalandığımda utancımdan bütün sene adamın dersine gitmedim kaldım. Şimdi hırsızlar eğer seçimi kaybetmeseler bu tırtlar mezun olacak bürokrasinin her yerini kaplayacak bir de üstün zekalı gibi bize tepeden bakacaklar. Aynı şu anda bakanın bize gerizekalıya anlatır gibi üslupla davranacaklar.

2002 den bu yana sınavları tekrarlarım.

Doktor ve benzerleri dahil geçebileceklermi?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 95/637 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •