Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ömrünüz çamur at izi kalsın olmuş. Ne oldu yukarıdaki yazıya konuşabilecek lafın yok çünkü. Huzur verseydiniz burada yazabilseydim ben düşüşü de yazardım. Ben sizler gibi değilim matematik ne derse onu yazarım. Yazı yazmadığım zaman içinde sana hesap verecek değilim. Sürekli çamur atma huyundan vazgeç başa çıkabiliyorsan bilginle hodri meydan.
    Hacı senin sıkıntın ben Akp li değilim ama diye başlayıp cümlenin bütün geri kalanını övecek şekilde davranman. Bir de kibir var kibir.. biz cahillere kibirle yaklaşırsan itici oluyor. Burada ex troller de aynı üsluptaydı. Oyun dışılar ama biz cahiller hala oyundayız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Hacı senin sıkıntın ben Akp li değilim ama diye başlayıp cümlenin bütün geri kalanını övecek şekilde davranman. Bir de kibir var kibir.. biz cahillere kibirle yaklaşırsan itici oluyor. Burada ex troller de aynı üsluptaydı. Oyun dışılar ama biz cahiller hala oyundayız

Ben sana bir şey yazmadım ki. Ne zaman bir şey yazsan hep sana düzgün şekilde cevap verdim. Bu yazı yazdığın uslup ne bana ne ex trollerden. Bura muhalif geçinen troller ile dolu esas bir habersin. Hatta ben bu topiclerde çok laf yediğim oldu ama hiç kimseye de kötü şekilde cevap vermedim.

Engrandmaster bir şey yakaladım sandı ama tek ayağının üzerinde yakalandı.İnsan hiç olmazsa pardon demeyi özür dilemeyi bilir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ben sana bir şey yazmadım ki. Ne zaman bir şey yazsan hep sana düzgün şekilde cevap verdim. Bu yazı yazdığın uslup ne bana ne ex trollerden. Bura muhalif geçinen troller ile dolu esas bir habersin.
    Bana yazman değil ki foruma yazman. Doğru bana yanlış birşey yazmadın. Bu hükümetin yaptığı şeyleri eleştirmek günahmış gibi davranıyorsun. 70 yaş üstü adamlar dün dediğini bugün yalanlıyorlar. Değişik değişik argümanlar sunuyorlar. Bunlara bakıp millet ne desin?

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bana yazman değil ki foruma yazman. Doğru bana yanlış birşey yazmadın. Bu hükümetin yaptığı şeyleri eleştirmek günahmış gibi davranıyorsun. 70 yaş üstü adamlar dün dediğini bugün yalanlıyorlar. Değişik değişik argümanlar sunuyorlar. Bunlara bakıp millet ne desin?

Hükümeti eleştirmek günah gibi davranmadım ben. Ben sadece siyasi kurgu üzerine borsa kötü olacak yazanları eleştirdim sadece. Hep siyaset ayrı borsa ayrı şeyler dedim. Sizleri bilmem benim için savunma sanayii ile gurur duymak hükümet reklamı değildir. Seninle cidden tartışmak istemiyorum.Buyur özelim açık oradan yazarsan cevap veririm.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •