abd tahvillerinde senenin yeni rekoru gelmiş sanırım
Printable View
abd tahvillerinde senenin yeni rekoru gelmiş sanırım
Dolar 40 olacak diye aldıysa?))))
Çok renkli bir karakter kendisi. Eskilerden Bi o kaldı zaten, son dinazor. Ondan sonra kimse kalmamış olacak.
Dolar pis çıktı gene, merkez sabit tutuyorum derse, bu millet bu sefer dolara abanır, dolar gevşemezse gibi hissediyorum.
Yükselen şeyi almayı seviyoruz malum
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dalar 7.65 i bi yoklasada rahatlasa biz de işimize baksak
açılış beklentime paralel gidiyor. çalkantılı olması muhtemel hala... dolares faiz kararını 7.65 civarı karşılar ise 100-150 puan artış beklerim...dolaresi 7.30 a indirecek...çalı arkası devam bu cenahta...
yok 7.42 veya 7.30 cicarı karşılar ise faiz de artış falan yok hodri meydan demiş olur...
GARAN_ ben kilit'i bugün değiştiriyorum. 8.86
ABD 10 yr lar 1.72..
2 yr lar 0.13...
abaravvvv
Zangır zangır sallıyor masayı zalım püüüüüüü
Tombul kuşa pis basmıs. Kağıtlar eksi ama endeks dik duruyor, ilginç
GARAN_ hadi bi fal açalım. 8.86 kilit yapmıştık. ben kırılmaz diyorum. çünkü zatenm geçene kadar canı çıktı kağıdın...
xu100 bir de 1550 altına sarkarsa çarşı karışır. haftalık kapanış da 1550 altında oluşursa trend sorgulanmaya başlanır.
ama karar açıklamasından sonra alabora olursa tumup, tumup, çıkarız ona yapacak bir şey yok...
Kuyumculara getirilen 500 gramlık altın teminatı şartı taslak yönetmelikten çıkarıldı- AA/ Bloomberg HT
Bizim hisseler sanki fordla beraber tavan yapmış gibi ondan çok düşüyorlar emenike :vk:
FROTO ya ellemeyin.bırakın para dağıtsın.ülkemin TESLASI
Ilginç, Çelebi tavanda, havacılar eksi... Çelebi havacı değil mi ki????
froto an itibariyle tüm zamanların hacim rekoruna ulaştı..
İşte yatırım parası geldi, ver millete 200den, düşür hisseyi 100e, oh mis.
Benzer durumu zamanında brisa da yaşamıştım, yeni fabrika diye almıştım, kağıt çıktı çıktı Bi çaktı, uzun zaman geri gelmedi Bi daha oraya.....
Garan sen nasıl bir hissesin ya hayranım sana...
Ona elleme buna elleme, vak vak bu ülkemin bankası değil mi yaw, niye hep ona elliyonuz. Baane bundan sonra bende her hisseye elliycem
bankalar faiz yükselmesini fiyatlıyor.
Borç,zarar,temettü vermemesi,pd/dd,f/k oranının fezaya gitmesi avantaj oluyor malesef;mazoşist bir yatırımcı kirlesi var böyle kağıtlara saldıran kazanıyo mu evet,biz gidip her sene düzenli temettü veren,sermayesinin 2 katı kar eden düşük pd/dd'li kağıt alıyoruz,sürünüyoruz🤬
O değilde senin ekgyo ya baktım dün..
2.60 larda idi..
Müthiş bir atakla 2.18 lere gelmiş....:oleyo:
Bu arada şaka gibi..
Faizler yükseliyor diye yükselen bir borsamız var artık..
Ne güzel..
Bugün 2 puan çaksa garan falan herhalde 9.30 olacak..
neeeeee ahahahahaha :oleyo:
https://i.hizliresim.com/tpHema.png
Çatapat fazla biraz dinlensin.
Akçay,
Kuşu katar spor bozdu .
1626.5 de ne varsa, geçildikçe 250 kontrat yazıyor. Tamam kardeş geçmeyiz nie sıkıntı yaptın ya
REİS'im Diyorlar ki en iyi sistem al hiç satma.
Paran var paran geliyorsa hep al hiç satma.
Bizim bütün mücadele/kavgamız İşletme sahiplerinin %10 kazandığı, faizin %17 olduğu yerde yılda %30-%40 sürdürülebilir (her yıl) para kazanmak.
nasıl olsa krizlerde 10 yılda bir rallide denk gelindiği var sayıldığında.
sosyal medyada örneklendirilmiş benimde hoşuma gitti bazen bende ısrar ediyorum hani eğitimde eğitim diye
Eğer ulaşılabilen bilgi ile çok para kazanılıyor olsa idi.
Temel Analizle : Muhasebeci/Hesap Uzmanları/Bankacı
Teknik Analizle: Mimar/Grafiker Eli kalem tutanlar
Algo/Sistem : Bilgisayar mühendisleri/yazılımcılar
Çok para kazanırdı. O yüzden çok para yok burada.
Makul getiri var.