Sayfa 998/1002 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,977 - 7,984 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sindoma Abi Ford tavan olamadı bugün zopa yiyebilü
    Yazdığımda yüzde 5 artıdaydı sindoma abi görüyon mu gızartmışlar, sen mi zopaladın fordumuzu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Kuyumculara getirilen 500 gramlık altın teminatı şartı taslak yönetmelikten çıkarıldı- AA/ Bloomberg HT
    zaten olması saçmaydı. çünkü zaten alamayacaklardı.

daya vergiyi alkole, sigaraya, otomobile, bordrolu çalışana mis gibi tertemiz. ne gerek var alengirli işlere.

Bizim hisseler sanki fordla beraber tavan yapmış gibi ondan çok düşüyorlar emenike
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    FROTO ya ellemeyin.bırakın para dağıtsın.ülkemin TESLASI

5. Ilginç, Çelebi tavanda, havacılar eksi... Çelebi havacı değil mi ki????

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    FROTO ya ellemeyin.bırakın para dağıtsın.ülkemin TESLASI
    yaw hocam biri de çıkıp demiyor ki 2 milyar euro yatırım yapacak şirket şimdi alınır mı? bu yatırım nasıl yapılacak? yıllarca temettüyü kısacak yıllarca yatay sürünecek. ancak yatırımların geri dönüşü belki de 2025'i bulacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    froto an itibariyle tüm zamanların hacim rekoruna ulaştı..

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    yaw hocam biri de çıkıp demiyor ki 2 milyar euro yatırım yapacak şirket şimdi alınır mı? bu yatırım nasıl yapılacak? yıllarca temettüyü kısacak yıllarca yatay sürünecek. ancak yatırımların geri dönüşü belki de 2025'i bulacak.
    İşte yatırım parası geldi, ver millete 200den, düşür hisseyi 100e, oh mis.
    Benzer durumu zamanında brisa da yaşamıştım, yeni fabrika diye almıştım, kağıt çıktı çıktı Bi çaktı, uzun zaman geri gelmedi Bi daha oraya.....

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Sayfa 998/1002 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •