Sayfa 995/1002 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,953 - 7,960 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. thy longları hedge için 1,629 short açtım hiç bu ikilinin çalışacana inanmıyorum ama açtık bakalım...

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Ay sonunu böyle geçer + endeks+BIDEN+vade sonu vs vs ona göre vaziyet alın.
    Bugun fed in konuşması daha önem arz edecek.
    Dün belirttiğim gibi 1.65 üzerinde kaldığı sürece bu şekilde ay sonu geçireceğiz.

GARAN_ 8.86 direnç yaptı. sonuna kadar götürürmü onu bilemeyiz ama, bence geçilmesi olumlu çünkü kağıt dünkü yukarı hareketlerde güçtopladı. yani gücü fena değil...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    thy longları hedge için 1,629 short açtım hiç bu ikilinin çalışacana inanmıyorum ama açtık bakalım...
    Az daha zamanı var hacım...)))
    Adı üstünde, tombul kuş, ha deyince yerden kesmiyor kendini

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

5. Dolara bisey oldu yine merkez tam satamadı heralde

öyle namussuzki bunlar.. öteki tükanı kapattık, bu tükanı açıyoruz, derken ne alırsan bir milyon diyebilirler
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7. Merkez bugün faiz arttırsa ve artırmazsa dolar tahmininiz var mı?
    Bana 7.30-7.35 yada 7.70 civarı gibi geliyor... Endeks de buna paralel çoşar yada günler gibi

Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

8.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Dolara bisey oldu yine merkez tam satamadı heralde
    Bahçeli konuşuyor... Kim bilir neler diyor, dolar almıştır gene belkim????

Sayfa 995/1002 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •