Finans %14,20 TL
Dolar. % 4
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Finans %14,20 TL
Dolar. % 4
Bu gün Burger den dönüş vardı...Dün temdit için 14.25 veririz diyen banka bu gün oranlar düştü 13.75 deyince bende yedek kulübesinde bekleyen Fibadan 14.20 ile bağladım............
BES ve fonlarına ilişkin görüş ve değerlendirmeleriniz için "Makro Ekonomi" başlığı altında "Bes Fonları" forum konusu mevcuttur. Linki aşağıda yer almaktadır:
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=8782
Aranan kan burda.Yani hazır likit.Belki çarpılan olur..
Esasinda cozum cok basit
ABD deki gibi hormon ve stereoid e izin versinler, inekler balon gibi sissin o zaman bonfile kilo fiyati 30 TL ye duser ayni Amerikadaki gibi
he o esnada kanserde patlar Amerikadaki gibi ama o baska kimse kanser oranini iplemiyor nasil olsa
Aralardan seçebildiğim kadarıyla güncel mevduat oranlarında hafif artış mı oldu?
Bende geçtiğimiz hafta bankaya gittim bankacım izindeydi. Diğer eleman geçen ayla aynı oranı verip bu ay faizler düştü dedi ! .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu gün görüştüğüm bankalardan
rodeo 14
burgan temdite 13.75
fiba 14.20 verdi .......(bağlandı)
başkaları ile çalışmıyorum..........
Faizler dussun tasarruflar artsin nedemek ya hem faiz dusmani ol hemde millete zorla bes kakala.
Burger de MT biriyle tel de konuşurken 1.3 kilo USD ye 4.25 veririm dedi............. USD cilere duyurulur........
Sayın power tl cinin işini bu kadar düşünme alıyor yüzde 14 -14.50 faizini kılçiksiz. .dolar cerrahpaşada komada .yakında selası verilir..ocakta 3.53 mevlidi var..
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen öyle..
KY üç kerede akıllanmadıysa yapacak bir şey yok demektir. oradan alacağın net %12 üç haftalık devale ancak dayanacak,peki deval devamında ne olacak tabiki KY'nin .ıçı açıkta kalacak. ben üçüncüde akıllandım darısı diğer KY lerin başına.
Not: %99 TL ci deval öncesi dolara geçemez,bu böyledir. geçebilen bu forumda ben 1-2 kişi biliyorum. onlarda artık forumda yok.
Peki sizce BES ten ayrilanlarin listesini tutup fisliyor olabilirler mi?
Mesela isten cikarilmalarda oncelik vs gibi islemler oluyor mudur?
Ulkenin finansal istikrarini bozmaya calisanlara Feto muamelesi yapabilirler mi mesela?
Ben aylik 100-400 TL icin bu tip risklere girmem. Hepsi gitse ne olur, kaldi ki aylik %1 e yakin da getirisi var.
İzmir karşıyaka şekerbank meblağ 1 milyon 820 bin vade 371 gün oran 14.10 bağlandı( öztürkbaba)
Sorun şu, bu otomatik BES meselesini eline asgari ücret geçen ve zar zor geçinen adam için de çıkardılar. Değil 100-400TL bu tür bir aile için 50TL'nin dahi çok önemi olabilir.
Bir fişleme olacağını sanmam, ama belediyeler ve diğer kamu kuruluşlarında bir şekilde yönlendirme ve telkin olabilir.
Kazanan gerçekten bankalar mı? - http://bndl.tw/AuOBCpSj
Valla öztürkbaba 70 yaşında.. 6 bankada dağınık mevduatı.. Alacağı mevduat 244 bin bu paraya.. Borsa / altın düştü çıktı stresi yok. Sırf bu 1 milyon 820 binin alım gücü biter mi enflasyona karşı mutlaka düşer ama bu paranın alım gücü bitene kadar insan ömrü biter..zaten vade sonu alacak 244 bini görünce PARANIN GÜCÜNÜ anlıyor insan.
Bankanin 3 tane degisken fonu var, aldigim tarih ile bugun arasi kazanilan degerin stopaj ciktiktan sonra kalan halinin 30 gun suresinde bankanin brut mevduat ve brut bono getirilerine karsilik oranidir.
Yani ayni degeri mevduat yada bono ya yatirsa idim hangi faizleri almali idim ki su anda elimde bulunan degeri elde edebileyim formulu dur
saygilarimla.............
bana bu 20 li yaşlarda birlikte takıldığımız bir arkadaşı hatırlattı, otomobil al-sat yapardı, hangi otomobili alsa ona göre dünyanın en iyi otomobili oydu.. amortisörler patlak, direksiyonda 2 tur boşluk vardı ama öve öve bitiremezdi..
yanlış anlaşılmasını tabi istemem ama bir konuda çok iddaa lı olursan, k endini kandırmaya duygusal davranmaya başlarsın..
bu hep kazanacağım, her zaman en akıllı benim, asla kaybetmem, asla hata yapmam düşüncesinden /egosundan kaynaklanabilir.
bende dolar aldım hemde 1.8 seviyelerinden üstelik tüm paramı dolara gömdüm. ama hiç bu kadar iddaa lı olmadım.
şu yıllık bağlanan yüksek tutarlı hesapla ilgili;
yıllık olup aylık sadece faizini alabildiğin hesaplardan olabilir mi? ya da bu konuda bilgisi olan var mı?
şöyle bir örnek var, denizbank
https://www.denizbank.com/birikim-yo...eli-hesap.aspx
stopaj % 15'ten % 10'a iniyor. % 13,75 de fena bir faiz değil.
mevduatçı arkadaşlar grafiklerde faiz yukarı cıkacak gözüküyor.
aylıkta gitseniz iyi olur....Yatırım tavsiyesi değildir.
Acaba 1 sene surekli tutmak ile arada ne fark olabilir- 1 seneye yuzde 15 ama aylik odemeli olunca yuzde 13.75 mi olur.. Ben bir sene hic faizi bana odemeyin ama sene sonu odeyin demesi ile aylik alacagim parayi bana 12 ye bolun- immmm wala anlayamadim bunu--- Mt ye mi sormali acaba.......
ayrica aylik faiz oranlari artiyor aylik donem odemeleri sonu demis- sormak lazim MTye
USD icin de yuzde 3.00 demis.... yillik ta yuzde 13 olur stopaji (365+ gun)