Sayfa 1009/1024 İlkİlk ... 9509909959999100710081009101010111019 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 8,065 - 8,072 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    İzmir karşıyaka şekerbank meblağ 1 milyon 820 bin vade 371 gün oran 14.10 bağlandı( öztürkbaba)
    1 yıldan uzun stopaj da var ama bu kadar vade tr de yapmak iyi cesaret tebrik ederim

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    1 yıldan uzun stopaj da var ama bu kadar vade tr de yapmak iyi cesaret tebrik ederim

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Valla öztürkbaba 70 yaşında.. 6 bankada dağınık mevduatı.. Alacağı mevduat 244 bin bu paraya.. Borsa / altın düştü çıktı stresi yok. Sırf bu 1 milyon 820 binin alım gücü biter mi enflasyona karşı mutlaka düşer ama bu paranın alım gücü bitene kadar insan ömrü biter..zaten vade sonu alacak 244 bini görünce PARANIN GÜCÜNÜ anlıyor insan.

Bankanin 3 tane degisken fonu var, aldigim tarih ile bugun arasi kazanilan degerin stopaj ciktiktan sonra kalan halinin 30 gun suresinde bankanin brut mevduat ve brut bono getirilerine karsilik oranidir.

Yani ayni degeri mevduat yada bono ya yatirsa idim hangi faizleri almali idim ki su anda elimde bulunan degeri elde edebileyim formulu dur

saygilarimla.............

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    3. fonu anlamadim

mevduata yatirilan para ile nasil %24 kazanmis? Pardon 24 TL mi o nedir? Yoksa %24 mu?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Gecen haber yaptilar 1750 kilo mu ne bi toroman 37 bin tl fiyat cekmisler yaninda 1590 kilo luk arkadasi da free..
    bu kurban olayini her sene farz gibi uygulatirsan bole cok kesim olmaya devam edecektir.........

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    onları zaten kullanıyorlar sen canını sıkma,yoksa neden 80 tl ye aldığın et saman gibi sanıyorsun.

Yahu o kadar paran olacak bir de %18 stopaj kaybedeceksin akil kari mi bu...

Git Eurobond al...........

ama belki kurumsal dir o stopaji gider mi yazdiriyo bilmiyorum..

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Burger de MT biriyle tel de konuşurken 1.3 kilo USD ye 4.25 veririm dedi............. USD cilere duyurulur........

6.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    İzmir karşıyaka şekerbank meblağ 1 milyon 820 bin vade 371 gün oran 14.10 bağlandı( öztürkbaba)
    şekerbank batarsa nolcek? devlet al 100bin tl ni güle güle kullan, bak sana kıyak geçiyorum aslında bunuda ödememem lazım ama senin iyiliğin için 100bin tl sigortaladım..

bana teşekkür et derse?

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    KY üç kerede akıllanmadıysa yapacak bir şey yok demektir. oradan alacağın net %12 üç haftalık devale ancak dayanacak,peki deval devamında ne olacak tabiki KY'nin .ıçı açıkta kalacak. ben üçüncüde akıllandım darısı diğer KY lerin başına.
    Not: %99 TL ci deval öncesi dolara geçemez,bu böyledir. geçebilen bu forumda ben 1-2 kişi biliyorum. onlarda artık forumda yok.
    bana bu 20 li yaşlarda birlikte takıldığımız bir arkadaşı hatırlattı, otomobil al-sat yapardı, hangi otomobili alsa ona göre dünyanın en iyi otomobili oydu.. amortisörler patlak, direksiyonda 2 tur boşluk vardı ama öve öve bitiremezdi..

yanlış anlaşılmasını tabi istemem ama bir konuda çok iddaa lı olursan, k endini kandırmaya duygusal davranmaya başlarsın..

bu hep kazanacağım, her zaman en akıllı benim, asla kaybetmem, asla hata yapmam düşüncesinden /egosundan kaynaklanabilir.

bende dolar aldım hemde 1.8 seviyelerinden üstelik tüm paramı dolara gömdüm. ama hiç bu kadar iddaa lı olmadım.

8.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir şey rica etsem BES fonları,Domates,Patates vs fiyatlarını kendi konu başlıklarına yazsak olur mu?Bes fonları diye bir başlık var bildiğim bu konuyu konuşmak tartışmak isteyenler oraya yazsın lütfen.Burada sadece güncel mevduat oranlarını paylaşsak?Başlığa giriyorum mevduat paylaşımı dışında herşey yazılmış çizilmiş.Güncel konular-akademik meseleler vs varsa merakı olanlar bir başlık açabilir.İki üç gündür BES mevzusudur almış gitmiş kardeşim git başlığına yazsana..
    domates, patetes fiyatları burayı trollemek için konuşuluyor herkesin bunu fark ettiğini düşünmüştüm. ama fark etmeyenler varmış,

Sayfa 1009/1024 İlkİlk ... 9509909959999100710081009101010111019 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •