Bu sefer güneysu da kurtaramadı
Printable View
Bu sefer güneysu da kurtaramadı
Sadece bunun yeterli olacağını sanmıyorum. Parite 1,16 üzerinde hatta 1,17 bu Benjamin in gelişmiş global paralara karşı değer kaybetme yoluna devam edeceğinin şimdilik göstergesi. Daha öncede paylaşmıştım 1,32 euro parite mümkün. Oradan dönüş 0,97 7 sene içerisinde..
Kısa vade önemli gelişme... Haklısın MB min. 0,75 baz puan arttırmalı.
Nato görüşmelerinde reis kim ile gidecek sinyaller önemli
Birde Trump reis görüşmesini takip edecektir piyasa.
Ayrıca imf sinyalleri yaklaşıyor unutulmamalı.
Saygılar
Dolarin dusecegini gorecegiz derken bu klipte ki gibi birsey sanirim..
https://www.instagram.com/p/BjJ34wuh...varboyletipler
:D
gulmek garanti bu arada..
Başkan hem dolar hem faizler düşecek demiş. Aboovv bu ayrıntı müthiş...
Dolar dolar kimse merak etmesin dayanın arkanıza ciğerci kedilerinin yalanıp miyavlamalarını dinleyin. Daha yolun başındayız beterin fitili böyyük bir betoncunun kaçıp arkada sürüsüne beton beyinli layık bırakmasıyla yanacak pek yakında.
bırakın şu dolar molar işlerini. dolsa ne olur molsa neolur. siz bimden suyu,fırından ekmeği dolarlamı alıyorsunuz,
Miktarları en üst seviyeye çekmek için koşullar çok müsait gibi .5 in üzeride pozisyon inşaası da yönetimi de çok zorlaşacak.
Bu sayfanın muhtarı Bay Bora vardı. Öyle kolay kolay sayfaya sokmaz yazdırmazdı. Ne oldu ona ?
Merkez bankası bağımsızlığını yitirdi. O dalga gün içinde piyasaları vurdu akşamında açıklanan kabineden sonra dalga tusunamiye dönüştü. Önüne kim çıkarsa yıkıp yutuyor.
Yazık bu ülkeye yazık. Full dolardayım zerre mutluluk duymuyorum.
Bist de genelde bankalarda ama özellikle Garanti de kıyım var, kuyruk acısı çeken ciğerci kedileri yakındır damlayıp buraya başlar vatan hainimisiniz demeye.
şu kabak kafalı ekonomist ekrana çıkıp biraz borsa anlatsa da tiklerini izleyip gülsek azıcık :)
Bu arada yazayım , Bim den suyu çöp para ile alıyom ! Sene başı 1,60 olan su 2.25 oldu amma velekin Dolar bazında heeeç! artmadığı için bana göre hava hoş Dolar 7 Tl olsa bana ne 😂
Başkan ve yeni kabinesi çok uzun ömürlü olmaz sanırım.
İşin iyice moka sardığını anlayan Bahçeli desteğini çeker.
Tabi esas büyük sıkıntı ondan sonra yaşanır oda ayrı konu.
Alaçatıda partilere devam, neyin kafasını yaşıyor bu millet.
https://www.dailymotion.com/video/x6nz7bq
Düşüyo düşüyoo..
Son 5 dakikada 0,01 krş düştü.. :he:
4.8375
https://pbs.twimg.com/media/Dh14rS3XUAgzSw8.jpg
Full dolardayım ve evet mutluyum çünkü bizi bu duruma getirenlere koşulsuz destek verenler ancak beteri görünce işin ayırdına varacak ve ülkem için acı bir ekonomik reçete ile bile olsa gelecek için bir umut olacak.
Genelde bu saatlerde TR piyasasi kapali oldugu icin yahoo daki TL ticker i pek oynamaz cok yavas olurdu
Ama simdi bakiyorum manyak alim satim var ve kur artiyor gittikce. Su anda Londra acik Asya yi bilmiyorum ama demekki ilgi muthis Londra dan
https://finance.yahoo.com/quote/USDTRY=X
Gece yarısından sonra Japon ev bacılarından atak bekliyom😜, Doları 5 gayme yapsa yapsa bu bacılar yapar.😂
Bu arada 10 yıllıklarda %20 ler yakındır. Allahın izniyle faizleri ülkeyi ele geçirdikleri günkü yerlere getirecekler.Bu arada rahmetli Ecevite kasa fırlatan o çocuğu da umarım en pislik hastalıkla boğuşup sürünmektedir.
Tarihi zirveden kapanış yapacak.
Yeni zirveler gelir bundan sonra.
son 3 gün
pazartesi öğle saatleri 4,51 (iyimser hava var, bir şeyler değişecekmiş gibi)
pazartesi öğleden sonra 4,60 (merkez bankası ile ilgili yönetmelik değişikliği havayı bozuyor)
pazartesi akşam 4,75 (damat ekonominin başına geçiyor)
salı 4,70 (dinleniyor)
çarşamba öğleden sonra 4,78 (cari açık, derecelendirme şirketleri haberleri, çeşitli raporlar, bankalar, vs.)
çarşamba 17 sonrası 4,85 (başkanın hem dolar, hem faiz düşecek demesi)
pazartesi - çarşamba marjı % 7,50
işin acı tarafı, yerli yabancı tüm ekonomistler, bunlar daha iyi günlerimiz diyor.
bu arada akaryakıtla ilgili küçük bir haber :
akaryakıt dağıtım şirketleri ile bayiler 55-60 kuruş kar marjlarının kurtarmadığını belirtip, yeni bir düzenleme istiyorlarmış.
devlet ötv'den biraz daha fedakarlık yapıp, birde bunların marjlarını düzeltiversin !!! nasılsa batıyor
Ne krizi? Dolar gerisin geri düşmeyecek mi? Hele şöyle bir 4.30 lara insin bakın görün 3.80-3.90 ları nasıl da görüyor.Bunu söyleyen arkadaş hisselerin düşmesini fırsat bilerek hisse topluyor.
Bu arkadaşlar için asla kriz çıkmayacak.Çıksa çıksa krizcik çıkar veya global dalgalanmanın geçici etkileri görülür.umutabinin umudunu boşa çıkarmak istemem ama adam ölse bile ben öldüm demez,ben ahirete göçüyorum der.
Gerilirse küçük bir azınlık gerilir, gerisine göre milletin derdi beni mi gerdi,kekere mekere pis porsuk.
Alıntıdır pin traderdanhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...671d432dfa.jpg
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DXY de benim son indikatör henüz trendi onaylamıyor ...Hafta sonuna kadar onay gelebilir...Gelince grafiğimi buraya atarım...
Yüklü bir şekilde dolarda olsam. da, ülkem için tünelin sonundaki ışığı görmekte zorlanmak beni üzüyor...
Yatırım tavsiyesi değildir