Sayfa 104/1023 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204604 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 825 - 832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Full dolardayım ve evet mutluyum çünkü bizi bu duruma getirenlere koşulsuz destek verenler ancak beteri görünce işin ayırdına varacak ve ülkem için acı bir ekonomik reçete ile bile olsa gelecek için bir umut olacak.

Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Bu sayfanın muhtarı Bay Bora vardı. Öyle kolay kolay sayfaya sokmaz yazdırmazdı. Ne oldu ona ?
    Ahalinin canina tak etti, kazan kaldirdi, Bora bey buraya yazmiyor artik!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ahmetg Guest
    Genelde bu saatlerde TR piyasasi kapali oldugu icin yahoo daki TL ticker i pek oynamaz cok yavas olurdu

Ama simdi bakiyorum manyak alim satim var ve kur artiyor gittikce. Su anda Londra acik Asya yi bilmiyorum ama demekki ilgi muthis Londra dan

https://finance.yahoo.com/quote/USDTRY=X

Gece yarısından sonra Japon ev bacılarından atak bekliyom😜, Doları 5 gayme yapsa yapsa bu bacılar yapar.😂

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ahalinin canina tak etti, kazan kaldirdi, Bora bey buraya yazmiyor artik!
    Kulakları çınlasın gördüğüm kadarıyla kimsenin yazdığını beğenmez laf sokuşturup dururdu. Özgürlük gelmiş sayfaya iyi olmuş [emoji23]

Bu arada 10 yıllıklarda %20 ler yakındır. Allahın izniyle faizleri ülkeyi ele geçirdikleri günkü yerlere getirecekler.Bu arada rahmetli Ecevite kasa fırlatan o çocuğu da umarım en pislik hastalıkla boğuşup sürünmektedir.

7. Tarihi zirveden kapanış yapacak.
    Yeni zirveler gelir bundan sonra.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    son 3 gün

pazartesi öğle saatleri 4,51 (iyimser hava var, bir şeyler değişecekmiş gibi)
    pazartesi öğleden sonra 4,60 (merkez bankası ile ilgili yönetmelik değişikliği havayı bozuyor)
    pazartesi akşam 4,75 (damat ekonominin başına geçiyor)
    salı 4,70 (dinleniyor)
    çarşamba öğleden sonra 4,78 (cari açık, derecelendirme şirketleri haberleri, çeşitli raporlar, bankalar, vs.)
    çarşamba 17 sonrası 4,85 (başkanın hem dolar, hem faiz düşecek demesi)

pazartesi - çarşamba marjı % 7,50

işin acı tarafı, yerli yabancı tüm ekonomistler, bunlar daha iyi günlerimiz diyor.

bu arada akaryakıtla ilgili küçük bir haber :

akaryakıt dağıtım şirketleri ile bayiler 55-60 kuruş kar marjlarının kurtarmadığını belirtip, yeni bir düzenleme istiyorlarmış.
    devlet ötv'den biraz daha fedakarlık yapıp, birde bunların marjlarını düzeltiversin !!! nasılsa batıyor

Sayfa 104/1023 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •