Full dolardayım ve evet mutluyum çünkü bizi bu duruma getirenlere koşulsuz destek verenler ancak beteri görünce işin ayırdına varacak ve ülkem için acı bir ekonomik reçete ile bile olsa gelecek için bir umut olacak.
Full dolardayım ve evet mutluyum çünkü bizi bu duruma getirenlere koşulsuz destek verenler ancak beteri görünce işin ayırdına varacak ve ülkem için acı bir ekonomik reçete ile bile olsa gelecek için bir umut olacak.
Genelde bu saatlerde TR piyasasi kapali oldugu icin yahoo daki TL ticker i pek oynamaz cok yavas olurdu
Ama simdi bakiyorum manyak alim satim var ve kur artiyor gittikce. Su anda Londra acik Asya yi bilmiyorum ama demekki ilgi muthis Londra dan
https://finance.yahoo.com/quote/USDTRY=X
Gece yarısından sonra Japon ev bacılarından atak bekliyom😜, Doları 5 gayme yapsa yapsa bu bacılar yapar.😂
Bu arada 10 yıllıklarda %20 ler yakındır. Allahın izniyle faizleri ülkeyi ele geçirdikleri günkü yerlere getirecekler.Bu arada rahmetli Ecevite kasa fırlatan o çocuğu da umarım en pislik hastalıkla boğuşup sürünmektedir.
Tarihi zirveden kapanış yapacak.
Yeni zirveler gelir bundan sonra.
son 3 gün
pazartesi öğle saatleri 4,51 (iyimser hava var, bir şeyler değişecekmiş gibi)
pazartesi öğleden sonra 4,60 (merkez bankası ile ilgili yönetmelik değişikliği havayı bozuyor)
pazartesi akşam 4,75 (damat ekonominin başına geçiyor)
salı 4,70 (dinleniyor)
çarşamba öğleden sonra 4,78 (cari açık, derecelendirme şirketleri haberleri, çeşitli raporlar, bankalar, vs.)
çarşamba 17 sonrası 4,85 (başkanın hem dolar, hem faiz düşecek demesi)
pazartesi - çarşamba marjı % 7,50
işin acı tarafı, yerli yabancı tüm ekonomistler, bunlar daha iyi günlerimiz diyor.
bu arada akaryakıtla ilgili küçük bir haber :
akaryakıt dağıtım şirketleri ile bayiler 55-60 kuruş kar marjlarının kurtarmadığını belirtip, yeni bir düzenleme istiyorlarmış.
devlet ötv'den biraz daha fedakarlık yapıp, birde bunların marjlarını düzeltiversin !!! nasılsa batıyor
Yer İmleri