Demiştim dikkat edinSM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Demiştim dikkat edinSM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maşak geçiyorlar,zaten devamlı geçiyorlarya,1.67 peşi 1.47,zaten öncedende 1.27 takıntısı vardı,sanırım birileri gıda gidiyor diye buna yüklendi 60 üstü postaladı gitti,zaten biz alacağımızı bundan aldık0.80 üstü maliyetlen aldığımız için,zaten şu anda borsada çoğu hisselerde anormal hareketler var %100-500'ler havada uçuşuyor,her ne hikmetse virüs öncesi olmatyan bu hareketler neden şimdi oluyor,buda düşündürücü,sanırım en iyi kazanç yeri borsadır diyenlerin oyunu bu,işte bu yüzden çok dikkatli olun.
2 gün tavan yetti demek ki spek ve patrona...Bugün aşağı geliyor....Diğer hisselerdeki gibi geçici bir düzeltme olacağını sanmam. Eskiden alıp sonra kurtulacağım derken göbeğimi çatlatan kafa yedirten hisse...Artık şimdi sadece uzaktan izliyorum. Yükselenlere girince veya düşenlerde görünce dikkatimi çekiyor o kadar...Kesinlikle uzak durulmalı....
Game is on!
Bakın burda detaylı açıkladım, sizede tavsiyede bulundum uyardım açıkça. Ama burdakilerin de hepsi investingi okuduğu için uçacak kaçacak sandı, hisse zaten dipten yüzde yüz yirmi yukarda .70 kuruştan 1,60 a çıktı. Bunu da yazdım. Umarım haftaya dahada basmaslar. Hayırlı günler.ytd
Ona bakarsan 12 den geldi buralara, ya da 1 ay önce zaten buralardaydı. Saçma sapan gerekçeler gösterme millete be arkadaş. Millet marketlere saldırdı rafları boşaltıyor, bu zaman da çıkmayacak ne zaman çıkacak? Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen hiç adese mağazasına gittinmi ömründe birader, sen mi durystsun benmi acaba,vhic çalışan biriyle yüz yüze konustunmu sen normal ikibin dörtyüz lira asgari ücretini doğru dürüst zamanında alabildinmi diye sordunmu sen. Beni konuşturma ki hissenin mayası iyice gün yüzüne çıkmasın. Bu hisse ucede iki yede giderse değerli olduğu için değil sadece spegi istediği için gider. Yoksa zerre bir lira bile etmez. Mali durumunu iyice incele, hiç birşeye bakmıyorsan on tane kap geldi ,neydi onlar borç borç borç yapılanması, ödeyemediği içinden çıkamadığı borçlar, adamlar alalimda gerrkirse faizden de vazgeçelim diyor açıkça, kuleler şu an rehin de, ayrıca kapalı. 150 marketten 80 markete indi. Daha saysyimmi Sana.
Keşke satmadan da yazabilecek cesaretin olsaydı 1.90tl deyip sattın aradan .....milleti manipule ediyorsun sattıysan begenmiyorsan burda işin yok....
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tmm .peki sadece cevap vermek zorunda hissettiğim için yazdım. Birde 1,90 veya 5 hatta investingde bunu 15 bekleyen ler var eskiden olduğu gibi , bu rakamlar olabilirmi olabilirde, cunki şu anda borsada çoğu hisse spek hareketi ile iniyor çıkıyor ,gerçeği yansıtmıyor, şirketin mali durumuna ters hareket eden çok hisse var, buda belki 1,90 da 2,90 da olabilir,
Bir notu hatırlatayım sattığım gün şunu dedim, hisse spek hissesi, 1,90 da olabilir yukarıda gidebilir, ama dikkat edin. Size tavsiyem SADECE SPEK SİZİN ELİNİZE VERMEDEN SİZ ONUN ELİNE VERİN YAZDİM, BU ASLİNDA BİR COK ADESE ALSN İCİN OLUMLU BİR UYARIDIR. TECRÜBEDİR.neyse herkese bol bereketli kazançlar, uzatmanın manası da dediğin gibi yok
3 aylık takas
Ek 24949https://i.imgyukle.com/2020/05/02/rYUtYA.png
tamamen katılıyorum spek toplamadan götürmez... toplayıcada ayakcılarına yani guruplara ver gazı der o yüzden sonrada üzülmeyeceginiz hsselere girin derim...8 binden maliyetli içinde kalanlar var bunlara yazık mazlumun ahı cıkar ...
piyasadaki gruplara paralı parasız itibar etmeyin ..önce pozisyon alıyorlar sonra hisseyi pazalıyorlar
günlük te bayrak yapıyor yakında tamalayacak
günlük te bayrak yapıyor yakında tamamlayacak
adese nin 1.çeyrek bilançosu nezaman gelecek bilen var mı
Çoğu şirket bilançoyu açıklamış
Beddelliden gelen parayala borclarını kapatiip iyi bir bilanco gelse bari marketler resmen şov yapiyor..şok market gibi
Hisseye para girişi hayırlı olsun...
kap'daki habere ne dersiniz? zarar var diye bazı şubeler kapatıyormuş.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ittifak holding adese tahsisli sermaye artırma kararı aldı borsa gündem
Ne demek bu anlamadim
Adese mi tahsisli yapacak simdi
1.71 ustune atıp kalmalı kalırsa 1.75 -1.78- ve 1.80 test edebilir yt değildir
niye bu kadar aldın sonra geri verdin amaç ne gittiği yerde durmayı beceremıyor kapanışı nasıl olacak acaba
1.63 destek gözukuyor dunde burayı test etti bugunde test ett bakalım ne olacak ytd.
Citi son 3 ay 7 milyon almış aceba kendimi alıyor
Sayın hissedarlar bir haber düştü Kap'a. Durum hakkında malumatı olan var mı?
Özel Durum Açıklaması (Genel)A+ A-
Özet Bilgi
Vefa hakkına konu taşınmazın satışının iptali hk.
İlgili Şirketler
[ADESE]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
11.03.2020
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
11.03.2020 tarihinde KAP da duyurusu yapılan; 7 Renk Projesine ait 303 konut ve 1 ticari vasıflı bağımsız bölümden oluşan bölümlerin satışını içeren sözleşme, yaşanan pandemi sürecinin getirmiş olduğu olumsuz ekonomik şartlar sonucunda, alıcı tarafın sözleşme koşullarını sağlayamaması nedeni ile ve tarafların karşılıklı rızası ile feshedilmiştir.
Değerli yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine saygı ile sunulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/849222
endeks nereye geldi halen 1.70 ustune atıp kalamadı ne zaman gidecek yetmedı mi