Demiştim dikkat edinSM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demiştim dikkat edinSM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maşak geçiyorlar,zaten devamlı geçiyorlarya,1.67 peşi 1.47,zaten öncedende 1.27 takıntısı vardı,sanırım birileri gıda gidiyor diye buna yüklendi 60 üstü postaladı gitti,zaten biz alacağımızı bundan aldık0.80 üstü maliyetlen aldığımız için,zaten şu anda borsada çoğu hisselerde anormal hareketler var %100-500'ler havada uçuşuyor,her ne hikmetse virüs öncesi olmatyan bu hareketler neden şimdi oluyor,buda düşündürücü,sanırım en iyi kazanç yeri borsadır diyenlerin oyunu bu,işte bu yüzden çok dikkatli olun.
2 gün tavan yetti demek ki spek ve patrona...Bugün aşağı geliyor....Diğer hisselerdeki gibi geçici bir düzeltme olacağını sanmam. Eskiden alıp sonra kurtulacağım derken göbeğimi çatlatan kafa yedirten hisse...Artık şimdi sadece uzaktan izliyorum. Yükselenlere girince veya düşenlerde görünce dikkatimi çekiyor o kadar...Kesinlikle uzak durulmalı....
Game is on!
Bakın burda detaylı açıkladım, sizede tavsiyede bulundum uyardım açıkça. Ama burdakilerin de hepsi investingi okuduğu için uçacak kaçacak sandı, hisse zaten dipten yüzde yüz yirmi yukarda .70 kuruştan 1,60 a çıktı. Bunu da yazdım. Umarım haftaya dahada basmaslar. Hayırlı günler.ytd
Ona bakarsan 12 den geldi buralara, ya da 1 ay önce zaten buralardaydı. Saçma sapan gerekçeler gösterme millete be arkadaş. Millet marketlere saldırdı rafları boşaltıyor, bu zaman da çıkmayacak ne zaman çıkacak? Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen hiç adese mağazasına gittinmi ömründe birader, sen mi durystsun benmi acaba,vhic çalışan biriyle yüz yüze konustunmu sen normal ikibin dörtyüz lira asgari ücretini doğru dürüst zamanında alabildinmi diye sordunmu sen. Beni konuşturma ki hissenin mayası iyice gün yüzüne çıkmasın. Bu hisse ucede iki yede giderse değerli olduğu için değil sadece spegi istediği için gider. Yoksa zerre bir lira bile etmez. Mali durumunu iyice incele, hiç birşeye bakmıyorsan on tane kap geldi ,neydi onlar borç borç borç yapılanması, ödeyemediği içinden çıkamadığı borçlar, adamlar alalimda gerrkirse faizden de vazgeçelim diyor açıkça, kuleler şu an rehin de, ayrıca kapalı. 150 marketten 80 markete indi. Daha saysyimmi Sana.
Yer İmleri