Demiþtim dikkat edinSM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demiþtim dikkat edinSM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maþak geçiyorlar,zaten devamlý geçiyorlarya,1.67 peþi 1.47,zaten öncedende 1.27 takýntýsý vardý,sanýrým birileri gýda gidiyor diye buna yüklendi 60 üstü postaladý gitti,zaten biz alacaðýmýzý bundan aldýk0.80 üstü maliyetlen aldýðýmýz için,zaten þu anda borsada çoðu hisselerde anormal hareketler var %100-500'ler havada uçuþuyor,her ne hikmetse virüs öncesi olmatyan bu hareketler neden þimdi oluyor,buda düþündürücü,sanýrým en iyi kazanç yeri borsadýr diyenlerin oyunu bu,iþte bu yüzden çok dikkatli olun.
2 gün tavan yetti demek ki spek ve patrona...Bugün aþaðý geliyor....Diðer hisselerdeki gibi geçici bir düzeltme olacaðýný sanmam. Eskiden alýp sonra kurtulacaðým derken göbeðimi çatlatan kafa yedirten hisse...Artýk þimdi sadece uzaktan izliyorum. Yükselenlere girince veya düþenlerde görünce dikkatimi çekiyor o kadar...Kesinlikle uzak durulmalý....
Game is on!
Bakýn burda detaylý açýkladým, sizede tavsiyede bulundum uyardým açýkça. Ama burdakilerin de hepsi investingi okuduðu için uçacak kaçacak sandý, hisse zaten dipten yüzde yüz yirmi yukarda .70 kuruþtan 1,60 a çýktý. Bunu da yazdým. Umarým haftaya dahada basmaslar. Hayýrlý günler.ytd
Ona bakarsan 12 den geldi buralara, ya da 1 ay önce zaten buralardaydý. Saçma sapan gerekçeler gösterme millete be arkadaþ. Millet marketlere saldýrdý raflarý boþaltýyor, bu zaman da çýkmayacak ne zaman çýkacak? Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen hiç adese maðazasýna gittinmi ömründe birader, sen mi durystsun benmi acaba,vhic çalýþan biriyle yüz yüze konustunmu sen normal ikibin dörtyüz lira asgari ücretini doðru dürüst zamanýnda alabildinmi diye sordunmu sen. Beni konuþturma ki hissenin mayasý iyice gün yüzüne çýkmasýn. Bu hisse ucede iki yede giderse deðerli olduðu için deðil sadece spegi istediði için gider. Yoksa zerre bir lira bile etmez. Mali durumunu iyice incele, hiç birþeye bakmýyorsan on tane kap geldi ,neydi onlar borç borç borç yapýlanmasý, ödeyemediði içinden çýkamadýðý borçlar, adamlar alalimda gerrkirse faizden de vazgeçelim diyor açýkça, kuleler þu an rehin de, ayrýca kapalý. 150 marketten 80 markete indi. Daha saysyimmi Sana.
Yer Ýmleri