Keşke satmadan da yazabilecek cesaretin olsaydı 1.90tl deyip sattın aradan .....milleti manipule ediyorsun sattıysan begenmiyorsan burda işin yok....
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keşke satmadan da yazabilecek cesaretin olsaydı 1.90tl deyip sattın aradan .....milleti manipule ediyorsun sattıysan begenmiyorsan burda işin yok....
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tmm .peki sadece cevap vermek zorunda hissettiğim için yazdım. Birde 1,90 veya 5 hatta investingde bunu 15 bekleyen ler var eskiden olduğu gibi , bu rakamlar olabilirmi olabilirde, cunki şu anda borsada çoğu hisse spek hareketi ile iniyor çıkıyor ,gerçeği yansıtmıyor, şirketin mali durumuna ters hareket eden çok hisse var, buda belki 1,90 da 2,90 da olabilir,
Bir notu hatırlatayım sattığım gün şunu dedim, hisse spek hissesi, 1,90 da olabilir yukarıda gidebilir, ama dikkat edin. Size tavsiyem SADECE SPEK SİZİN ELİNİZE VERMEDEN SİZ ONUN ELİNE VERİN YAZDİM, BU ASLİNDA BİR COK ADESE ALSN İCİN OLUMLU BİR UYARIDIR. TECRÜBEDİR.neyse herkese bol bereketli kazançlar, uzatmanın manası da dediğin gibi yok
3 aylık takas
rYUtYA.jpghttps://i.imgyukle.com/2020/05/02/rYUtYA.png
tamamen katılıyorum spek toplamadan götürmez... toplayıcada ayakcılarına yani guruplara ver gazı der o yüzden sonrada üzülmeyeceginiz hsselere girin derim...8 binden maliyetli içinde kalanlar var bunlara yazık mazlumun ahı cıkar ...
piyasadaki gruplara paralı parasız itibar etmeyin ..önce pozisyon alıyorlar sonra hisseyi pazalıyorlar
günlük te bayrak yapıyor yakında tamalayacak
günlük te bayrak yapıyor yakında tamamlayacak
adese nin 1.çeyrek bilançosu nezaman gelecek bilen var mı
Yer İmleri