Gesan dışında her şey konsuulur olmuş forumda. Alfas ve Europower ile dolmuş taşmış. Bu akşam arz haberi çıksa keşke taşlar yerine otursa ve biz de anlasak artık koç muyuz kuzu muyuz?
Printable View
Gesan dışında her şey konsuulur olmuş forumda. Alfas ve Europower ile dolmuş taşmış. Bu akşam arz haberi çıksa keşke taşlar yerine otursa ve biz de anlasak artık koç muyuz kuzu muyuz?
şirket ortaklarımızdan gökhan bey bloomberg tv ye pazartesi saat 14,40 ta çıkacakmış...şirketi anlatacak büyük ihtimalle
belki de europoweri anlatır...
Yani bu arz onayı neden bu kadar beklenti yaratıyor anlamıyorum. Ne yani arz olmayacak mı? Enteresan 😂😂 Behiç reis milyon dolarlık ihale yollasa ne güzel olur 😂
Kontr ün ABD deki 1 milyar usd lık teşvık olayı onaylanmış , tavan serılerı başlar orada , sektör hisselerınede yansır ,, !!
Kontr şapka çıkarılır. Helal olsun
Yine kontrü kıskanarak seyredeceğiz. Grubun üveyi olarak bekleyeceğiz. Kimbilir bizi de ateşleyecek haberler gelir birgün.
Şoyle bir siralama bekliyorum:
1. Bedelsiz başvurusu
2. Europower onayı
3. Panel fabrikası açılışı
4. Bilanço beklentisi
5. ??
Kabız kabız hareketlerin nedeni belli oldu. Ciddi haberi ya da beklentisi olan hisse kıpır kıpır gidiyor. İnşallah peşine takılır diğerlerinin bu uyuz eşşekte
Europower bu akşamda olmadın.. Niye uzun sürdü, anlamış değilim. Kapında bir açıklama felan da yok...
Muhtemelen eksik evrak vardır diye düşünüyorum.
Europower halka arza katılmak isteyen çok kişi var....
SPK kendi ayarlarına dönmeli.
kesinlikle katiliyorum,
musluk akarken , cesmeyi dolduracaksin
muzik caldikca, dans edeceksin
oyle temettu felan fistik diyerek aldik, aylar yillarca , enflasyonun altinda kaldik
hisseyi hic sevmesemde (ALFAS) bende bir miktar aldim, oyle dursun bakalim, ama asil yatirimim GESAN, KONTR, ERCM, SMRTG
temettu emekliligli diye basladigim yolda, BISTIN en atesli spek hisselerini almis bulundum :)
toplam portfoy 2,5 milyon TL
Kontr yine ucuyor 3gundur tavan
günaydın hsbc başkan gelmeden şoyle +5 olsak sonrasında gelse yukarıyı alsa yeter bugün bize :)
zaten acelesi yok gibi tahta çok güzel sakin sakin alıyorlar sakin sakin satılıyor.. şuan herşey güzel..
dün zaten düşeni kırıp yukarıda kapatmıştık bugünde yukarı gidelim tavan olsun bari :) onayımızı alıp yürüyelim daha..
arada şoyle güzel bir yeni iş ilişkisi kapları gönderirler mutlu mutlu gideriz :)
264 de büyük set var bakalım kırıp geçebilecek mi?
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1086074
2023 sonuna kadar 1 mılyar usd yı geçecektir dıyor !!
Gesan formu başka dığer forumlar tırt ,,:)
Yasak bugün kalkıyor. Krediciler gelmeden kontr gibi 3-4 tavan yapsa ne olurdu ya
hsbc başkan gelmiş hoşgelmiş :kalp:
saat farkından dolayı sanırım alıma geç başlıyorlar :evil:
Kaldık hsbc'ye.. Yerliler Gesana doymuş anlaşılan. İyi bir KAP ile yerliler de hücum ederler ama kaplar Europower'ın artık galiba
normal şartlarda girişimin attığı kaplar ,europowerin iki katıdır..ama arzdan sonra atılan kap miktarlarında europower girişime yaklaşabilir...ciro ve karlılıkta da girişim şu anda europoweri katlıyor...arzdan sonra europower yavaş yavaş farkı azaltır diye düşünüyorum...
hsbc başkan yürü sür tavana destekte geliyor..
hsbc 1 aralıktan itibaren 450k lot alımı var :) 2 milyon lot toplasa bari hedeflere kadar :halay:
270 yine sıkıntı mı olacak dersiniz..