Sayfa 104/902 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204604 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 825 - 832 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Kontr ün ABD deki 1 milyar usd lık teşvık olayı onaylanmış , tavan serılerı başlar orada , sektör hisselerınede yansır ,, !!
    syn kwon kontr kap açıklamasında toplam 127 milyon USD tutarında demiş 1 milyar olduğu bilgisine nereden ulaştınız?

2.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Tavandan nefret ediyorum be keko.. her gün %2 3 gitsin yeter de artar bize 🙂
    tavan demek son tedavüle koyulan 2-3 milyonluk lotun hazm edildiğini gösterecek..bu yüzden de çok önemli...bunu ilk defa bu kadar çok istiyorum..bir tavan gesanın tüm psikolojisini olumlu etkileyecek ve eskisi gibi agresif olmasını sağlayabilecek...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by gençyatırımcı Yazıyı Oku
    syn kwon kontr kap açıklamasında toplam 127 milyon USD tutarında demiş 1 milyar olduğu bilgisine nereden ulaştınız?
    https://www.kap.org.tr/Bildirim/1086074

2023 sonuna kadar 1 mılyar usd yı geçecektir dıyor !!

Gesan formu başka dığer forumlar tırt ,,
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Dostum kaç kot koymuşlar oraya
    hocam oraya 15k civarında lot koymuşlardı, 15k alındı fakat aynı kademeye satış koymaya devam ettiler bi 8-9k daha koydular onlarda alındı 3. sefere tekrar koydular onlar alınamadı

5. Yasak bugün kalkıyor. Krediciler gelmeden kontr gibi 3-4 tavan yapsa ne olurdu ya

hsbc başkan gelmiş hoşgelmiş

saat farkından dolayı sanırım alıma geç başlıyorlar
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7. Kaldık hsbc'ye.. Yerliler Gesana doymuş anlaşılan. İyi bir KAP ile yerliler de hücum ederler ama kaplar Europower'ın artık galiba

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    tavan demek son tedavüle koyulan 2-3 milyonluk lotun hazm edildiğini gösterecek..bu yüzden de çok önemli...bunu ilk defa bu kadar çok istiyorum..bir tavan gesanın tüm psikolojisini olumlu etkileyecek ve eskisi gibi agresif olmasını sağlayabilecek...
    Birileri sizi duydu galiba 😀
    Tavan yakışır Gesanimiza

Sayfa 104/902 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •