adam her hafta 30-40 tane hisseyi degerlendirip ben demiþtim diyor bakýyosun 60-70 bin takpicisi var ama adamýn kendisi balon...
adam her hafta 30-40 tane hisseyi degerlendirip ben demiþtim diyor bakýyosun 60-70 bin takpicisi var ama adamýn kendisi balon...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
85 lere varan forum takipçilerimiz vardý...þu anda rakam 33 lere inmiþ...demek ki dökülenler çok olmuþ...bence bu rakam yakýnda 20-25 civarlarýna inecek...bu takipçi sayýsý gesan için dip seviyelerdir...dökülmeler daha da olmalý..panikçiler uzaklaþmalý...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Þu an odaklandýðým nokta Oyak tarafýndan kurulacak gesin kim tarafýndan yapýlacaðý..bu iþi alan bu sektörün sefiri olur net..ibreler bir týk gesan’dan yana gibi..eðer gelirse görürüm o zaman fk ve pd’cileri..
Buralarda biraz dinlensin, dökülen dökülsün.
Yolumuz uzun...
Syg.
Arkadaþlar merhaba,
Foruma çok önceden takýlýyordum, bu aralar da gesan için login olmadan yazýlanlarý okuyordum. Sayfa deðiþiminde kullanýcý adý ve þifre isteyince yýllar sonra tekrar girdim![]()
Girmiþken de selam vereyim dedim. Sayýn keko ve sayýn kwon3'e de katkýlarýndan dolayý teþekkür ederim.
Herkese bol kazançlar dilerim.
(75 tl maliyetli floyd).
Yer Ýmleri