[QUOTE=mercek2;4432004]günü gelecek 3 hanelere gidecegiz bu kadarsıkıştırmaları çok büyük beklentileri olmalı biraz sabır at sandıga çift kilit vurulacak bir şirket oyalasınlar bakalım
İnşallah. Agziniza saglik
Printable View
[QUOTE=mercek2;4432004]günü gelecek 3 hanelere gidecegiz bu kadarsıkıştırmaları çok büyük beklentileri olmalı biraz sabır at sandıga çift kilit vurulacak bir şirket oyalasınlar bakalım
İnşallah. Agziniza saglik
Alkim FK kaç oldu acaba, hisse bedelsizle beraber 100'ü geçti sanırım.
Sn. Dvk Alkim satınca gelip iki katı jants alabilir, nasıl olsa yerinde duruyor.:)
Geleceğin egeen'ini ariyorduk büyük sirketlerden alkim oldu galiba bu :)
Bu kadar güzel bir bilançoya bu kadar gidiş yetersiz...
Alkim ve Kütahya'dan utan...
Ben de Alkim'den korkarak erken çıktım, yinede %100 kazandım.
Hemen Jantsa'ya daldım...
Jants 7 lerde, sizin hesabınıza göre Alkim bedelsizle 105 lira mı oldu şimdi.
Hatırlarsanız Alkim neden 40 olmuyor diye yakınmıştım, sen de temettüyle 40 zaten demiştin.:)
Neyse sen almışsan hayrını gör, bunun da zamanı gelecek elbette, piyasada çıkamayan bu kalitede hisse yok, kalmadı, hergün bir grup gidiyor.
Biraz hareket getiriyorum
Bilginize
Değerli dostlarım; bir miktar daha alım yaptım. Genel dağılımı izlediğimde Citi yabancının alımlarını gördüm. Yapılan bu bezdirme hareketlerin sonuna geldiğimizi düşünüyorum. Özellikle yarın be Cuma günü şahsi fikrim olmakla birlikte sağlıklı yükselişe geçeceğini zannediyorum. Sağlıklı ve bereketli günler dilerim.
Hatirlamazmiyim,
yaf resmen yalvardim sana inat etme diye
bazende kismet bak sen karelde güzel karlar ettin,
kar kardır aza yada çok,
biz o zaman PS bekledik Alka yürüttüler hedef şaşırtmaca,
şimde hepsini birlikte yürütüyor hesabi baska :)
Borsada fırsatlar bitmez dostum seninde bildigin gibi,
saglimiz yerinde olsun birazda sabır,
Doğru hisse bulmakta sıkıntı yok da sabır konusunda şahsen biraz sıkıntılıyım, kabul ediyorum dostum.
O dönem onlarca sağlam bilanço, PS hikayesine rağmen hisse hiçbir varlık gösteremedi, zamanını bekelmek gerekiyormuş demekki.
Sİzin giibi, sn. Foton ve diğer dostların kazanmasını sevindim, dediğiniz gibi değiştirdiğim hisselerden fazlasıyla telafi ettim.
Değerli dostlarım; Hissede yanancı alımlar dikkatimi çekti. Çok ta ucuz olduğunu düşündüm. Diğer hisselerde yaptığım kazançlarımı Jantsa’da değerlendirmeye karar verdim. Yanıltmayacağını değerlendirmekteyim. Son yapılan yatırımlar da dikkatimi çekti. Şirket belki de hisse alımına tekrar başlayabilir. Taahhüdüne sadık olmalı. Hep birlikte sağlıklı ve bereketli günlerimiz olmasını dilerim.
Tahtacı iki gündür rüzgara karşı direniyor, piyasadan da özel durumundan da iyice koptu, %1.5 eksi.
Yeni girenlere merhaba deyip kendini tanıtmak istiyor galiba.:)
İlk hedefim 81, ikincisi 103 ve üçüncü hedefim de 146 TL.dir. Üçlü rakamlarda trade yaparak giderim. Hepsini de bu yedi ay içerisinde görmek isterim. Evet kesinlikle isterim.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Livehuman güzel insan umarım hedefine ulaşırsın...Yalnız maliyetlerini asla paylaşmamanı tavsiye ederim...Bir miktar alım yada satım diyebilirsin ama asla maliyet paylaşma güzel insan...Ky aldığını bilmesinler...Bu arada bir zamanlar burda yüklü mal taşıyan Blackbull vardı ..Ya adama resmen malları kusturdular...35 lerden ...kısaca Şirket güzel tünelin ucu artık görünmeye başlayabilir...Ama biraz sabır ve dikkat...Sağlıcakla Kalın...(Kötü niyetliler de okuyor olabilir)Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 gündür gelen bu kötü bilançoyu fiyatlamadı daha.:)
İyi gelen bilançolarla hisseleri tavan manyağı yapan şirketlerden hiç mi etkilenmiyor.
Abuk sabuk şirketlerde satışlar başlamış görünüyor. Gerçeği görme şansları önlerinde duruyor. Biz buradayız. Sizler de buyurun 😊
Alkim ve Alkacılar bize gelse yeter, hepsi değerli insanlardır:) öyle 3-5 lira prim yapıp gitmezler.
Son 1 haftadır dünya prim yaptılar ve realize başladı.
Yine yeni yeniden.. Buranın en eskilerinden biri benim..uzunca satmam umarım... Hayırlı kazançlar..
Alkim daha ne yapsın, PS'si mi kaldı dostum, sen fena bağlandın bu hisseye, bir ara bende de Erbos hastalığı vardı, sattıktan sonra 1 hafta kendimi boşlukta hissediyordum.:kahkah: Sen işini bilirsin, tarih seni haklı çıkardığı için fazla da bir şey diyemiyorum, hakkınızda hayırlısı.
Bugün güzeldi yeni gelenler şans getirdi belli ki 60 üstü yolu açık olsun .
Dün ve bugün çok çalıştım değerli dostlarım
forumda ne alıp sattığın kimseyi ilgilendirmez şirket hakkında temel veya teknik bilgin varsa yazarsın okuyan faydalanır yok şu kadar aldım şu kadar sattım hiç kimseyi ilgilendirmez tanışık olduğun kimselere anlatırsın boşuna forumu meşgul etmeyin
yatırım tavsiyesi değildir