Sayfa 106/607 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 841 - 848 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. [QUOTE=mercek2;4432004]günü gelecek 3 hanelere gidecegiz bu kadarsıkıştırmaları çok büyük beklentileri olmalı biraz sabır at sandıga çift kilit vurulacak bir şirket oyalasınlar bakalım

İnşallah. Agziniza saglik

2. Alkim FK kaç oldu acaba, hisse bedelsizle beraber 100'ü geçti sanırım.
    Sn. Dvk Alkim satınca gelip iki katı jants alabilir, nasıl olsa yerinde duruyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Geleceğin egeen'ini ariyorduk büyük sirketlerden alkim oldu galiba bu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,031
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Alkim FK kaç oldu acaba, hisse bedelsizle beraber 100'ü geçti sanırım.
    Sn. Dvk Alkim satınca gelip iki katı jants alabilir, nasıl olsa yerinde duruyor.
    su an 18,85 fk ile islem yapiyor ama grup fk tavan yaptigi icin her gün yukari cikiyor,
    dün biraz daha jants aldım, niyetim haftalik macd yukarı kesmeden biraz almak sonra kenarda kestirmek
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

5. Bu kadar güzel bir bilançoya bu kadar gidiş yetersiz...
    Alkim ve Kütahya'dan utan...
    Ben de Alkim'den korkarak erken çıktım, yinede %100 kazandım.
    Hemen Jantsa'ya daldım...

6.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    su an 18,85 fk ile islem yapiyor ama grup fk tavan yaptigi icin her gün yukari cikiyor,
    dün biraz daha jants aldım, niyetim haftalik macd yukarı kesmeden biraz almak sonra kenarda kestirmek
    Jants 7 lerde, sizin hesabınıza göre Alkim bedelsizle 105 lira mı oldu şimdi.
    Hatırlarsanız Alkim neden 40 olmuyor diye yakınmıştım, sen de temettüyle 40 zaten demiştin.
    Neyse sen almışsan hayrını gör, bunun da zamanı gelecek elbette, piyasada çıkamayan bu kalitede hisse yok, kalmadı, hergün bir grup gidiyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. Biraz hareket getiriyorum
    Bilginize

8. Değerli dostlarım; bir miktar daha alım yaptım. Genel dağılımı izlediğimde Citi yabancının alımlarını gördüm. Yapılan bu bezdirme hareketlerin sonuna geldiğimizi düşünüyorum. Özellikle yarın be Cuma günü şahsi fikrim olmakla birlikte sağlıklı yükselişe geçeceğini zannediyorum. Sağlıklı ve bereketli günler dilerim.

Sayfa 106/607 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •