Sayfa 108/607 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 857 - 864 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

  1.  Alıntı Originally Posted by livehuman Yazıyı Oku
    Sabrın sonu selamettir sayın mercek.Teşekkür ederim.
    Hayırlı olsun güzel alım

  2. Değerli dostlarım; Hissede yanancı alımlar dikkatimi çekti. Çok ta ucuz olduğunu düşündüm. Diğer hisselerde yaptığım kazançlarımı Jantsa’da değerlendirmeye karar verdim. Yanıltmayacağını değerlendirmekteyim. Son yapılan yatırımlar da dikkatimi çekti. Şirket belki de hisse alımına tekrar başlayabilir. Taahhüdüne sadık olmalı. Hep birlikte sağlıklı ve bereketli günlerimiz olmasını dilerim.

  3. Tahtacı iki gündür rüzgara karşı direniyor, piyasadan da özel durumundan da iyice koptu, %1.5 eksi.
    Yeni girenlere merhaba deyip kendini tanıtmak istiyor galiba.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

  4. Tahtacı napar bilmem. Bugün 6.000 lot aldım. Yarın da arkadaşlarıma 5.000 lot aldıracam. Kendisi bilir.
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Tahtacı iki gündür rüzgara karşı direniyor, piyasadan da özel durumundan da iyice koptu, %1.5 eksi.
    Yeni girenlere merhaba deyip kendini tanıtmak istiyor galiba.

  5. İlk hedefim 81, ikincisi 103 ve üçüncü hedefim de 146 TL.dir. Üçlü rakamlarda trade yaparak giderim. Hepsini de bu yedi ay içerisinde görmek isterim. Evet kesinlikle isterim.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

  6.  Alıntı Originally Posted by livehuman Yazıyı Oku
    Tahtacı napar bilmem. Bugün 6.000 lot aldım. Yarın da arkadaşlarıma 5.000 lot aldıracam. Kendisi bilir.
    Fiil dolaşımı %15 olan bir hisse için iyi rakam, hayrını görün, keşke patron da taahhüdünü yerine getirse, bilanço sonrası bekliyorduk ama yok.
    Kutpo'yu 5 lerden 21 lere alımlarla götürdüler, bizimki en son 30 lardan aldı bir daha da almadı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!


  7. Livehuman güzel insan umarım hedefine ulaşırsın...Yalnız maliyetlerini asla paylaşmamanı tavsiye ederim...Bir miktar alım yada satım diyebilirsin ama asla maliyet paylaşma güzel insan...Ky aldığını bilmesinler...Bu arada bir zamanlar burda yüklü mal taşıyan Blackbull vardı ..Ya adama resmen malları kusturdular...35 lerden ...kısaca Şirket güzel tünelin ucu artık görünmeye başlayabilir...Ama biraz sabır ve dikkat...Sağlıcakla Kalın...(Kötü niyetliler de okuyor olabilir)
     Alıntı Originally Posted by livehuman Yazıyı Oku
    İlk hedefim 81, ikincisi 103 ve üçüncü hedefim de 146 TL.dir. Üçlü rakamlarda trade yaparak giderim. Hepsini de bu yedi ay içerisinde görmek isterim. Evet kesinlikle isterim.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 108/607 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •