Deniz taştı...
Printable View
Deniz taştı...
Hava lodos Olduğunda Ve dalgalar dev O yüzden Deniz taştı bu arada kimse önünde Duramaz ne var ne yok götürür
Hakkımızda Hayırlısı
ekgyo bugün BofA, Citi ve Tera her biri net 5 milyon lot aldılar. Üstelik Citi ve Tera hiç satmadı. Toplam 15 milyonluk yabancı alışı. Deniz yatırımın suyu ısınıyor. Açıkçılar yakında kaçacak delik arayacak. YTD
ne dedisek o ..kanal i,stanbul imkansız ..parlamenter demokratik hukuk rejimiyle beraber tekrar gündeme gelecektir.ama şu an iyi yönetilseydi emlak gyo nun ona ihtiyacı olmayacaktı ki zaten olmayacağı emlak gyo hala boşaltıyo yabancı .
bunlar nereye el atsa orası bi anda çöküşte darmadaan .kamular bitmiş özelde yönetici atadıkları var onlar daha fena darmadaan .kardemir turkcel telekom v.b.birde mpark var sakallının şirketi halka açılırken 50 lira ama biz 25 e vercez ayakları sonra yıllar geçiyo hisse hala 23 lerde bilanço tam batık ..başka bir özelde olsa her haliyle uçardı.yani doslar bunların eline geçen şirket darmadaaan ülkemiz gibi .
dövize yatırdık iiki yatırmışız iyi kar ediyoruz .almayanlar geç kaldı ..şimdi o karlarla piyasa normale dönerse bankalara hucummmm banka hisseleri .**
Yabancı mal boşaltmıyor.
Dün yabancı net 15 milyon lot aldı.
Hissede Deniz, Gedik, Taciler üçlüsü var.
Bunlardan işlem yapan bazı kişiler seçim sonrası ne yapacaklar çok merak ediyorum.
Ayrıca millet ittifakı başa gelirse kanal istanbul belki yapılmaz ama varlık fonu şirketleri ve EKGYO olumlu etkilenir diyorum.
Döviz için dediklerine katılırım.
siz hale Tiyatrodan Bahsediyorsunuz Başka işiniz yokmu
Bırakın SU akar herşey Oluruna gelir
Kanal Yapılaçak O kadar
Boşuna Laf Kalabalığı Yapmayın
Hani diyorlardıya İrana Hadi siz gidin Gidebildiğiniz yereeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kötüler kazanmaya devam ediyor😉
Çok şükür ki, hala ertelenebilir
umutlarımız var..
Herkese iyi hafta sonları.
Son Dakika: Ham petrol taşıyan tanker kıyıya sürüklendi! İstanbul Boğazı'nda trafik askıya alındı
Allah'a şükür ki ucuz atlatıldı bu işin şakası yok Kanal İstanbul derhal devreye alınmalıdır
Paralı polis in söylediğinin doğruluğu veya ne kadar saçmaladığı filan değil asıl mesele.
Yabancı almış yabancı satmış da değil. Devlet kağıdı vs de değil, Senin benim iyiliğimi düşündüğü rolleri de değil.
Yabancı satmadı aldı desenizde o bunu zaten biliyor ama olay Yalanları ne kadar tekrar ettiği dir.. Her tekrarında kaç kişinin zihinlerinde ne kadar iz bıraktığıdır.
Yoksa yabancı takası ise Aylardır kendisinden Garanti Bankası dinlemeliydik, Akbank dinlemeliydik, Yapıkredi dinlemeliydik, İŞ bankası dinlemeliydik.
Takasları Nerden nereye düşmüş yabancının, hökümet İle alakası olmayan bu banka patronlarını ve Kötü yönetilen işletmelerine güvenmemiş ve malı ky ye yıkıp süründürmüş müş.... İlgili forum sayfalarına bunu yazmış mı yok.
Peki gidip 2.5 tl den 60 tl üzerine giden Gubrf sayfasına devlet kağıdı masalını yazmış mı.
Yada geçmiş yazılara bakıyorum THY nin, 3. Hava limanı inşaatı sürerken bile 4.5 tl ye yabancının deli gibi bastığı, işin bitimine yaklaşıp, taşınma zamanı geldiğinde 20 tl ye kadar sürdüklerinde de Dövlet kağıdı ve hırsız yazılarını göremedim.
Ekgyo yu övmüyorum ve performansı kötü bu net , ama bunları yalanlarla şişirerek ve farklı amaçlarına alet ederek söyleyince gerçek yanlışlarıda önemsizleştiriyor.
Kanal yapılır yapılmaz orasını bilemem ama 3. Havalimanı sürecinde de THY için benzer baskılar ve süründürme süreci beraber yürümüştü. Sonunda 5 kata yakın bir rakamı gördü.
5 kat kazanç ihtimali için %25 kaybı göze aldık bekliyoruz. Siyasi yorum ve yönlendirme istemiyoruz.
Reis Çamlıca kulesi'nin açılışında müjdeyi verdi
Haziran sonunda kanal İstanbul un temelini atıyor inşallah
Durmak yok yola devam.......
Şimdi, inşallah haziran ayının sonunda Kanal İstanbul'u şehrimize kazandırmak üzere temeli atıyoruz. Rahatsız olanlar var, olacaklar, varsın olsunlar. İstanbul'un hem coğrafi hem stratejik hem tabii güzelliği artacaktır. Kanal İstanbul'un üzerinde 6 köprü göreceksiniz.*
Parapolis Sürekli HükümetiEleştiren ve Ali Babacanı Geleçekmiş Hadi Ordan Pensilvanya’nın Hisse Net Form Şübesine
İNAT
Kanal Yapılaçak Gücü yeten Feto ve Onun Avanesi Burada Tyatro diye savunanlara inat Yapıyoruz
KANAL İSTANBUL İÇİN TARİHİ VERDİ
Bu kuleden yayınlarını sürdürecek haberleşme şirketlerine, medya kuruluşlarına başarılar diliyorum. İstanbul tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de dikkatleri üzerinde toplamaktadır. İstanbul bu coğrafyanın adeta kalbi durumundadır. İstanbul 81 vilayetin bayrağının dalgalandığı bir şehirdir. Nüfus ve iş gücümüzün 5'te1'ini barındıran İstanbul ihracatımızın yarısı, vergi gelirimizin yarıya yakınını temsil etmektedir. Ekonomiden sanata her alanda en üst seviyeye ulaşmış başka bir şehir göremezsiniz, İstanbul böyle bir şehir. Dün Taksim Camii'ni açtık, bugün burada Çamlıca Kulesi'ni açıyoruz. Bitmedi, Kanal İstanbul için Haziran ayının sonunda temelini atıyoruz. Rahatsız olanlar var, varsın olsunlar. Ama buna hazır olsunlar. Kanal İstanbul'u İstanbul'a kazandırdığımızda İstanbul'un hem coğrafi hem stratejik hem tabii güzelliği bir kat daha artacaktır. Kanal İstanbul'un sağında, solunda 2 şehir inşa edeceğiz.
Reis
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN
Pazartesi tavan yapmazsa dahada tavan yapmaz.
Benim gibi cahilin lafına bakıp alsat yapmayın. Kısaca ytd.
Deniz yatırım Gedik bank america çocuğu heyecanla yarını bekliyordu kahveler yine bu hissinin gitmesini engelleyecek ler
17. kez Kanal İstanbulu fiyatlıyo hisse , inanılmaz bereketli bir hisse bu helal olsun...
https://www.bisthaberler.com/2021/01...cak-sirketler/
KANAL İSTANBUL PROJESİNDEN EN FAZLA YARARLI ÇIKACAK HİSSELER
#EKGYO EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI
#IHLGM İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret
#HLGYO Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
#TSGYO TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
#KLGYO Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
#AKCNS Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret
Hayaller kurardık biz yıllar önce hiç yoktu hesapta emlak gayri bizce spectre mutluluklar bizlere sabırlar
Bir ömür törpüsü dür Bu hisse bizce
Açılış 2,₺ den Açılıyor Borsa %0.09 +dan Açılıyor
Şimdi 1.94 ve 1,95. Şimdi Borsa %0.09 + da Ne Olduda 5 Kademe düştü
Bi cacık olmaz..
Bota america çocuğu kamyonu devirdi.
Herkese hayırlı tıraşlar
İhlas gayrimenkul tek bir arsası yok Kanal İstanbul'da ama tavan Bizim ******** her tarafı parsel lemiş ama sahanda tava
Yemini sen mi ettin ? he walla!.
İki tane koyun kesile, birini mübarek yatıra,
diğerini de kurda - kuşa verilmek üzere bana getiresin spek efendi🤨
Al-sat tut değildir.
Gönderim Tarihi
31.05.2021 19:10:24
EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.'NİN 31 Mart 2021 TARİHLİ GELİR TABLOSU
( SPK Mevzuatına Göre Düzenlenmemiştir.)
( TL )
A BRÜT SATIŞLAR
( TL )
A BRÜT SATIŞLAR
865.954.552,91
600 Yurt İçi Satışlar
865.756.889,74
Yurt Dışı Satışlar
0,00
602 DİĞER GELİRLER
197.663,17
B SATIŞ İNDİRİMLERİ ( - )
383.302,58
Satıştan İadeler (-)
205.359,29
Satış İskontoları (-)
177.943,29
C NET SATIŞLAR ( = )
865.571.250,33
D SATIŞLARIN MALİYETİ ( - )
487.967.017,93
Satılan Mamüller Maliyeti (-)
252.473.289,73
Satılan Ticari Mallar Maliyeti (-)
235.493.728,20
6215001001 ARAZİ VE ARSA SATIŞ MALİYETLERİ
0,01
BRÜT SATIŞ KARI VEYA ZARARI ( = )
377.604.232,40
E FAALİYET GİDERLERİ ( - )
79.273.957,40
750 Araştırma ve Geliştirme giderleri ( - )
0,00
760 Pazarlama, Satış ve dağıtım Giderleri ( - )
12.845.576,05
770 Genel Yönetim Giderleri ( - )
66.428.381,35
FAALİYET KARI VEYA ZARARI ( = )
298.330.275,00
F
DİĞER FAALİYETLERDEN OLAĞAN GELİR VE KARLAR
696.278.948,30
640 İştiraklerden temettü Gelirleri
0,00
641 Bağlı Ortaklıklardan Temettü Gelirleri
0,00
642 Faiz Gelirleri
79.989.757,21
643 Komisyon Gelirleri
0,00
644 Konusu Kalmayan Karşılıklar
30.431.105,90
645 Menkul Kıymet Satış Karları
0,00
646 Kambiyo Karları
50.320,58
647 Reeskont Faiz Gelirleri
535.492.458,83
649 Diğer Olağan Gelir ve Karlar
50.315.305,78
G
DİĞER FAALİYETLERDEN OLAĞAN GİDER VE ZARARLAR ( - )
628.224.478,96
653 Komisyon Giderleri ( - )
0,00
654 Karşılık Giderleri ( - )
13.529.274,03
655 Menkul Kıymet Satış Zararları ( - )
0,00
656 Kambiyo Zararları ( - )
30.673,69
657 Reeskont Faiz Giderleri ( - )
596.206.259,03
659 Diğer Olağan Gider ve Zararlar ( - )
18.458.272,21
H
FİNANSMAN GİDERLERİ ( - )
119.638.994,72
660 Kısa Vadeli Borçlanma Giderleri ( - )
0,00
780 Uzun Vadeli Borçlanma Giderleri ( - )
119.638.994,72
OLAĞAN KAR VEYA ZARAR ( = )
246.745.749,62
İ
OLAĞANDIŞI GELİR VE KARLAR
0,00
671 Önceki Dönem Gelir ve Karları
0,00
679 Diğer Olağandışı Gelir ve Karlar
0,00
J
OLAĞANDIŞI GİDER VE ZARARLAR ( - )
1.754.953,51
680 Çalışılmayan Kısım Gider ve Zararları ( - )
0,00
681 Önceki Dönem Gider ve Zararlar ( - )
1.266.610,24
689 Diğer Olağandışı Gider ve Zararlar ( - )
488.343,27
DÖNEM KARI VEYA ZARARI ( = )
244.990.796,11
691 Dönem Karı Vergi ve Diğer Yasal Yükümlülük Karşılıkları
0,00
DÖNEM NET KARI VEYA ( ZARARI )
Bir daha ortaklık yapısında ve kamu iştiraki hiç bir kağıda girmek mi, Allah muhafaza.
Yatırım tav. değildir.
Her gün isyanım var benim ekgyo ye
Ne güldürdü ne öldürdü bir kere
Cehennem dertleri var cennetimde
Ben yaşarken ruhum öldü içimde
Kınıyorum, bütün ekgyo spek kazmalarini
Günaydın,
İyi sabahlar,
Herkese bol kazançlar..
latif arazi
ihale bile yok ortada.5 kamyon ,5 kepçe,5 mikser,50 işçi ve alkışlamak için bol bol takım elbiseliyle #kanalistanbul temel atacaklar.ihale nerde????
Ey şehir den sorumlu devlet bakanı aç
ihaleyi bakalım ne oluyor ak mı Kara mı belli oluyor
Nedense işlemler
1795 ve 1796 ile
2396 ve 2397 ile
Şifreli İşlemler Oluyor
Yeni bir Yamyamlar var
Cumhurbaşkanı @RTErdogan TRT özel yayınına konuk oluyor.
Gazeteciler soracak, Cumhurbaşkanı Erdoğan yanıtlayacak.
Özel Yayın, TRT Haber-TRT 1 ortak yayını ile TRT dijital platformlarında, bugün saat 22.30’da.
#CumhurbaşkanıTRT de
Gözler kanal İstanbul'a odaklanacak...
Kanal İstanbul projesi# Recep Tayyip Erdoğan# yerli yabancı konsorsiyum