Sayfa 106/273 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
Arama sonucu : 2179 madde; 841 - 848 arası.

Konu: EKGYO - Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Deniz taştı...

2. Hava lodos Olduğunda Ve dalgalar dev O yüzden Deniz taştı bu arada kimse önünde Duramaz ne var ne yok götürür

Hakkımızda Hayırlısı

3. ekgyo bugün BofA, Citi ve Tera her biri net 5 milyon lot aldılar. Üstelik Citi ve Tera hiç satmadı. Toplam 15 milyonluk yabancı alışı. Deniz yatırımın suyu ısınıyor. Açıkçılar yakında kaçacak delik arayacak. YTD

Alıntı Originally Posted by geo Yazıyı Oku
    Deniz Yatırım – Emlak Konut EKGYO Hisse Analiz 1Ç21 – 11.05.2021. EKGYO; 1Ç21 Finansalları Değerlendirmesi / AL önerimizi ve 3.00 TL hedef fiyatımızı koruyoruz / Emlak Konut GYO 1Ç21 finansallarında 242 milyon TL net kar açıkladı.
    Buda denizin hedef fiati
    BUNU HAZIRLAYAN SAHSA NE DEMELI..

Ben bu kurumdan işlem yapıyorum...diyelim...bana rapor
    Sunuyorsun AL diye
    Sonra sen satıyorsun.
    Ne diyeyim. Yazıklar olsun...elbet bu kadar ah bir yerden çıkar.
    Aracı Kurumların al dediğini satacak / sat dediğini alacaksın demek ki🤔

Al-sat tut değildir.

5. ne dedisek o ..kanal i,stanbul imkansız ..parlamenter demokratik hukuk rejimiyle beraber tekrar gündeme gelecektir.ama şu an iyi yönetilseydi emlak gyo nun ona ihtiyacı olmayacaktı ki zaten olmayacağı emlak gyo hala boşaltıyo yabancı .
    bunlar nereye el atsa orası bi anda çöküşte darmadaan .kamular bitmiş özelde yönetici atadıkları var onlar daha fena darmadaan .kardemir turkcel telekom v.b.birde mpark var sakallının şirketi halka açılırken 50 lira ama biz 25 e vercez ayakları sonra yıllar geçiyo hisse hala 23 lerde bilanço tam batık ..başka bir özelde olsa her haliyle uçardı.yani doslar bunların eline geçen şirket darmadaaan ülkemiz gibi .
    dövize yatırdık iiki yatırmışız iyi kar ediyoruz .almayanlar geç kaldı ..şimdi o karlarla piyasa normale dönerse bankalara hucummmm banka hisseleri .**

6.  Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    ne dedisek o ..kanal i,stanbul imkansız ..parlamenter demokratik hukuk rejimiyle beraber tekrar gündeme gelecektir.ama şu an iyi yönetilseydi emlak gyo nun ona ihtiyacı olmayacaktı ki zaten olmayacağı emlak gyo hala boşaltıyo yabancı .
    bunlar nereye el atsa orası bi anda çöküşte darmadaan .kamular bitmiş özelde yönetici atadıkları var onlar daha fena darmadaan .kardemir turkcel telekom v.b.birde mpark var sakallının şirketi halka açılırken 50 lira ama biz 25 e vercez ayakları sonra yıllar geçiyo hisse hala 23 lerde bilanço tam batık ..başka bir özelde olsa her haliyle uçardı.yani doslar bunların eline geçen şirket darmadaaan ülkemiz gibi .
    dövize yatırdık iiki yatırmışız iyi kar ediyoruz .almayanlar geç kaldı ..şimdi o karlarla piyasa normale dönerse bankalara hucummmm banka hisseleri .**
    Yabancı mal boşaltmıyor.
    Dün yabancı net 15 milyon lot aldı.
    Hissede Deniz, Gedik, Taciler üçlüsü var.
    Bunlardan işlem yapan bazı kişiler seçim sonrası ne yapacaklar çok merak ediyorum.
    Ayrıca millet ittifakı başa gelirse kanal istanbul belki yapılmaz ama varlık fonu şirketleri ve EKGYO olumlu etkilenir diyorum.
    Döviz için dediklerine katılırım.

7. siz hale Tiyatrodan Bahsediyorsunuz Başka işiniz yokmu

Bırakın SU akar herşey Oluruna gelir

Kanal Yapılaçak O kadar
    Boşuna Laf Kalabalığı Yapmayın

Hani diyorlardıya İrana Hadi siz gidin Gidebildiğiniz yereeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sayfa 106/273 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •