Originally Posted by
_ZeBuN_
Paralı polis in söylediğinin doğruluğu veya ne kadar saçmaladığı filan değil asıl mesele.
Yabancı almış yabancı satmış da değil. Devlet kağıdı vs de değil, Senin benim iyiliğimi düşündüğü rolleri de değil.
Yabancı satmadı aldı desenizde o bunu zaten biliyor ama olay Yalanları ne kadar tekrar ettiği dir.. Her tekrarında kaç kişinin zihinlerinde ne kadar iz bıraktığıdır.
Yoksa yabancı takası ise Aylardır kendisinden Garanti Bankası dinlemeliydik, Akbank dinlemeliydik, Yapıkredi dinlemeliydik, İŞ bankası dinlemeliydik.
Takasları Nerden nereye düşmüş yabancının, hökümet İle alakası olmayan bu banka patronlarını ve Kötü yönetilen işletmelerine güvenmemiş ve malı ky ye yıkıp süründürmüş müş.... İlgili forum sayfalarına bunu yazmış mı yok.
Peki gidip 2.5 tl den 60 tl üzerine giden Gubrf sayfasına devlet kağıdı masalını yazmış mı.
Yada geçmiş yazılara bakıyorum THY nin, 3. Hava limanı inşaatı sürerken bile 4.5 tl ye yabancının deli gibi bastığı, işin bitimine yaklaşıp, taşınma zamanı geldiğinde 20 tl ye kadar sürdüklerinde de Dövlet kağıdı ve hırsız yazılarını göremedim.
Ekgyo yu övmüyorum ve performansı kötü bu net , ama bunları yalanlarla şişirerek ve farklı amaçlarına alet ederek söyleyince gerçek yanlışlarıda önemsizleştiriyor.
Kanal yapılır yapılmaz orasını bilemem ama 3. Havalimanı sürecinde de THY için benzer baskılar ve süründürme süreci beraber yürümüştü. Sonunda 5 kata yakın bir rakamı gördü.
5 kat kazanç ihtimali için %25 kaybı göze aldık bekliyoruz. Siyasi yorum ve yönlendirme istemiyoruz.
Yer İmleri