Citi,nýn oyunlarýný çözemedim... teknik taktik hikaye...reis. Açýklama yapana kadar.. sürünmeye devam
ZiraatYatýrým hedef fiyatý 2.26dan 2.85'e çýkarmýþ. Yarýn yüklü bir satýþ olursa bunun sorumlusu kim olcak yine? Kabak tadý verdi bu hedef fiyat muhabbeti. Bence yasaklanmalý. Örnek veriyorum, (nasýlsa yukarý hedef fiyat vereceðini biliyosun) üç beþ farklý aracý kurumla hisseyi dipten topla, sonra yukarý yönlü hedef fiyat ver. Daha sonra üç beþ yatýrým kurumundan açýktan sat. Açýðý da dipten topladýðýn hisselerle virmanlayýp kapat. Hedef fiyat verme muhabbeti manupilasyona çok açýk bi durum. Sen ben spk'dan ceza yeriz diye, þurda aðzýmýzdan yanlýþ biþey çýkmasýn diye kýlý kýrk yarýyoz. Adamlar manupilasyonu legal hale dönüþtürebiliyor.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/917854
Bu iþe 1 kademe bile oynamadý. Þaþkýnlýkla izliyorum...
ne dediksek o..varlýk fonu yansýmalarý.en son atanan kartal imamdan yönetimde varlýk fonunda thy dan ondan sonra daaa beter çöktü emlak gyo ....dünya gýsganýyooooo .temel analiz çok önemli ..sayýn babacan zamanýnda 1 dolarlardan halka açýlan emlak gyo ne hale getirdi akp parti rejimi gýsganýyolaaaaaa emlak gyo ne hale geldi garibim ..bugün sinpaþ gyo g.müdürü açýklamalar yapýyordu .ne yöneticiler var özel sektörde ..
neyse teknikte bozuldu .sýkýþma aþþaaaa doru hareket etti .anca haziranda bir erken seçim sonrasý ve babacanýn ekonominin baþýna geçtiði gün korkmadan alýnacak tek hisse..iyi olsun diyelim ..aþý hala yok ..
Reis kanalý emlak konutun patronuna soktu, acýsý büyük doðrulamýyor![]()
Yer Ýmleri