Aslında büyük suç... Ama muz republic de normal...
Printable View
Bu ülkenin zarar görmesini isteyen en azılı birini getir ancak bunu yapardi. Feto ppk ABD de bundan daha iyi propaganda malzemesi bulamadı. Şimdi faizi sevmeyen eleştiren birini getirdik ne olacak. Ya sıcak para ve burda eski olanlar şimdi o kadar parayı TL de olanlar dolar bulamaz buldukları onları kurtarmaya diye hiç bir şey olmamış gibi yapabilir. Borsada olan yabancı düşük hisse fiyatı yüksek kur sebebiyle panik satış yaratıp daha aşağıdan alabilir. Onlarda iyi günümüze kadar bekler o gün satar. Diğer bir seçenek panik içinde robotlar dahil hırçın satış ve çıkış. Bu üç ihtimal haricinde bir Yatay var.
Yav henüz bir karar açıklanmadi.
Faiz indi mi yok ..
Bir program icraat list açıklandı mı yok..
Şuan bişey yok..
Henüz icraat yok dayı..
15 temmuzun ertesi günü dolar açılışta düşmüştü dayı siz daha çok bebesiniz böyle kurla işlem yaparsanız anahtarınızı alırlar emmi .
Faiz halen 19. Gerisi hayal umut spikilasyon.. Ahmet gelmiş Şifo gelmiş ne olmuş..
Dayii
Pozisyonuna bir şey demedim, zaten sadede kendi pozisyonumla ilgileniyorum..benim dediğim 10 puan eksi açılış beklentisi çok absürd..vaşak geçmiyorsan, belki endeks fazla eksi açmasın da ek short yapayım istiyorsundur.
Çoğunun ne tahmin etiğiyle de ilgilenmem, ama sen gayet tecrübeli bir arkadaş olarak böyle bir tahminde bulununca çok tuhaf geldi.
Kongre sonrası hazine ve maliye bakanlığı ikiye bölünecek birine Naci Agbal gelecek diyorlar. Tabiri caizse gece vakti Naci Agbal bakan olarak merkez Bankasına da şahap atansa hiç sıkıntı olmazdı. Yada Naci Agbal ekonomiden sorumlu Cumhur başkanı yardımcısı bu da sorun olmazdı. Şimdi görevden alıp sonra ki yapılacak şeylerin izahı çok zor. Piyasa yemez ama yüklü pozisyon da ise yemiş gibi yapar.
naci ağbal maliye bakanı olabilir derler. ama karlarını almadan açıklamazlar bunu. pazartesi robot ve mc yiyenlerin satışlarıyla çok aşağılar görülebilir fakat işlemler oturunca 1550 civarında dengelenme beklerim.
Sn Cautionary,
Benim bir stratejim var ve onu uyguluyorum. Aşağıya doğru inerken genellikle short açmam, yani ek short gibi bir düşüncem yok.
EW analizlerine göre (doğru ya da yanlış) yurtdışında şu anda yaşadığımızı düşündüğüm 5.3.2 geri çekilmesi sonunda tekrar yönün yukarı olacağını ve hırsız fonların da bunu bizim borsada da değerlendireceğini düşünüyorum. Bu yüzden Aralık vade shortlara dokunmadan, alacağım düşük fiyatlı Haziran vade longları yukarıdan okutmak gibi bir düşüncem var. Olur ya da olmaz, zaman gösterecektir.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav gündemi takip edemedim.
Dış güçler yine ne yapmış?
Cumartesi akşam oldu halen gelişme yok gündem soğudu yok mu yeni bişey sıkıldık yav..
Temmuzda yüzde 20 Ekim de yüzde 10 olmak üzere memur maaşına yüzde 30 zam geliyormuş. Ayrıca maaşlar da vergi indirimleri ile de bir yüzde 5 artış yasanacakmış.
Allah razı olsun hükümetten.
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine de yüzde 33 zam.
https://www.hurriyet.com.tr/amp/ekon...0-zam-39029573
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Abi insanlar şunu kavrayamyor. Sınırsız yetkisi var isterse tek gece tek kararla marjinal kararlar alabilir. Bak yıllardır böyle. Almıyor. O gitmiş bu gelmiş bunlar çok sıradan şeyler. Tek kararla çok şey yapabilir. Yapmıyor. Ve hiç bir zaman kriz çıkartmıyor. Dikkat et. Benim hayatım bu doenmde geçti...
At izi it izinde Instagram'da çıkınca o kadar şey üzerine ben bile o gün bu duraklarım ne oluyor az bı bakalim dedim bak vakıf 4.13 açtı direk 5 yaptı şaka değil.. durakların GAP kapar dedin geçmiş ölsün..
İlk dakika dedim ki aha ralli gitti.. sonra bı duralım dedim ve o GAP kapanmadı.. dayi.. bu işler böyle..
Cauti yıllardır buradasın benim gibi ama hala yuvarlak konuşuyorsun, şöyle bakalım, eksi 3 yada eksi 5 bin mı açar???
Elit bir yorum alalım senden...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben emekli maaşımi aldığıma sukrediyom
İki iş günü olmadan 110 sayfa bu hız bu ne celal beyler bayanlar merdivenden kayanlar .
Sistemler zaten 15 barında sat verdi bir cisim geldiği belli idi .
Bunu hissedemeyen varsa reisin yanına tezgah açıp limooon diye bağırsın .
Ördekler kazlar leylekler elde kalaxak bir süre
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Olurdabi mucize gerçekleşir yeşil veya %1 altı kırmızı kapatırsak çok gülerim