bu görüşte doğru.!!:halay:
Printable View
100K derken mevduat garantisi kapsamına girsin diye sormadınız diye düşünüyorum
Farklı bankalara dağıtıp riski azaltmak amaç
Bu durumda da yüksek meblağlar için elinizdeki pazarlık gücünü kaybetme riski var
Bu sadece sizin verebileceğiniz bir karar bana göre
Öte yandan, herhangi bir bankanın başına bir iş gelmesini olası görüyorsanız yastık altı daha garanti olmaz mı
İTO:İstanbul'da ağustos ayında bir önceki aya kıyasla perakende fiyatlarda yüzde yüzde 2,23, toptan fiyatlarda yüzde 3,80 artış kaydedildi.
Stopaj indirimi mevcutdevam eden vadeleri kapsamiyor değil Mi?
63 banka lazım size
Bir soru?? Doları hangi bankada tutucaz?? Kriterler,
1. Mevduat getirisi iyi
2. Al sat makası dar
3. Bankanın sağlamlığı
Sizce hangi banka bu kriterlere göre uygun dolar al sat yapıp mevduatı iyi veren ve güvenilir??
Ayrı durumlar için de ifade etseniz olur..
Yatırım tavsiyesi değildir...
Bu aralar twitter’da sahte olması muhtemel çok sayıda banka reklamı görüyorum sizede oluyor mu ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Banada geldi
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uyarı üzerine Akbank kredi kartı hareketlerine bakmıştım, benim de 2 harcamam mükerrer yansımış. Online iletişimden düzeltme talep ettim. İlgili firmalardan kaynaklanabilir diye düşünüyordum, sizde de benzer bir durum olduğuna göre Akbank'tan kaynaklanan bir hata olduğu anlaşılıyor.
Zaten bu hafta boyunca kredi kartı harcamalarıma bakamıyordum, sürekli hata uyarıları veriyordu.
Banka kredi kartlarında %70 müşteri nereye ne zaman ne kadar harcama yaptığını incelemez. Çoğunluğu otomatik ödeme verdiğinden ödenen tutarı bilir. Benim sık sık yazdığım market raf etiketi ile kasa fiyatı arasındaki farkta aynı şey. Hepsi de uyuşan halkı söğüşleme peşinde.
Nüfus müdürlüklerini tıkayan meşhur yeni çipli kimlik kartları şu an ne işe yarıyor ? Amaçlanan ne idi, şimdi neler oluyor ? GSM şirketlerinden tutun, bankalara, su aboneliğinden, emlakçıya her yerde kimlik fotokopisi alınıyor. Vermezsen işin engelleniyor. Kavga- gürültü. TC numarası ne işe yarıyor ? Mahkeme ve icra daireleri bile tebligatta tc. no , ana baba adı, doğum tarihini zarfın üzerine yazıyor. Postacının ne işine gerekse. Kısaca daha çok ekmek yememiz !! ( ne demekse ) gerek.
Doğalgaz ve elektriğe %15 zam gelmiş ya..
Yatırım tavsiyesi değildir...
Mahfi Eğilmez
@mahfiegilmez
Stopaj indirimi sonrasında bankalar mevduat faizlerini düşürüyor. Dolayısıyla bu indirim aslında mevduat sahibinin değil bankaların işine yarıyor.
Hangi bankalarda düşüş varmis birde onu soylese somut örnek yok .
Cidden mevduat düşüren banka var mı?
Amacı aşağılamak değil ,algı yaratmaya çalışıyor kamuoyunda .
Bilinçli olarak 2-3 kişi sürekli aynı şeyleri yazmaktan bir süre sonra sıkılır .Bu 2-3 kişi ise emir almışlar biryerden görevlerini yapıyorlar .Bariz belli ediyorlar kendilerini ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi