-
Banka kredi kartlarında %70 müşteri nereye ne zaman ne kadar harcama yaptığını incelemez. Çoğunluğu otomatik ödeme verdiğinden ödenen tutarı bilir. Benim sık sık yazdığım market raf etiketi ile kasa fiyatı arasındaki farkta aynı şey. Hepsi de uyuşan halkı söğüşleme peşinde.
Nüfus müdürlüklerini tıkayan meşhur yeni çipli kimlik kartları şu an ne işe yarıyor ? Amaçlanan ne idi, şimdi neler oluyor ? GSM şirketlerinden tutun, bankalara, su aboneliğinden, emlakçıya her yerde kimlik fotokopisi alınıyor. Vermezsen işin engelleniyor. Kavga- gürültü. TC numarası ne işe yarıyor ? Mahkeme ve icra daireleri bile tebligatta tc. no , ana baba adı, doğum tarihini zarfın üzerine yazıyor. Postacının ne işine gerekse. Kısaca daha çok ekmek yememiz !! ( ne demekse ) gerek.
-
Sizin yazinizi okuyunca bende hemen baktim ve N11 den yaptigim son harcama 2 defa cekilmiş , uyari için teşekkür ler

Originally Posted by
ekfuture
Uyarı üzerine Akbank kredi kartı hareketlerine bakmıştım, benim de 2 harcamam mükerrer yansımış. Online iletişimden düzeltme talep ettim. İlgili firmalardan kaynaklanabilir diye düşünüyordum, sizde de benzer bir durum olduğuna göre Akbank'tan kaynaklanan bir hata olduğu anlaşılıyor.
Zaten bu hafta boyunca kredi kartı harcamalarıma bakamıyordum, sürekli hata uyarıları veriyordu.
-
Doğalgaz ve elektriğe %15 zam gelmiş ya..
Yatırım tavsiyesi değildir...
-

Originally Posted by
oralet
Sizin yazinizi okuyunca bende hemen baktim ve N11 den yaptigim son harcama 2 defa cekilmiş , uyari için teşekkür ler
Sizinki de Akbank kartı mı?
-

Originally Posted by
elma
Sizinki de Akbank kartı mı?
Evet axses kredi kartı
-
-

Originally Posted by
BOSPOROS
Gemidede konfort farkı var.!!!
Kaptan köşkünden,First class tan Ta 5. Kademe aşagıya kadar aşagı katlar vardır.!!
TL ciler geminin Bodrum katında .!!!

Originally Posted by
hophop
Aslında doğru batmadılar kurtulanların büyük kısmı birinci sınıf yolculardı. [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolaresciler bir yolunu bulur diyorsun
Amma velakin en iyi halin okyanusda lastik bir botun icinde olmak olur. Tabi dibi boylayanlardan iyisin, o ayrı
-

Originally Posted by
oralet
Akbank Olayı Genel Sistemde Sorun Var Düzeltme Yapılacak Merak Etmeyin.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri