Arama sonucu : 10014 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...06#post2587806
    Trolün biri yukarıdaki kanun maddesini iliştirmiş.!!
    Dikkatli ol.!!
    Saygılar.!!

Hesaba girip limitin ekside olduğunu görüp bazı harcamaların çift geçtiğini görüp bunu yazmak da suç değildir sanırım. Sonuçta bankanın bir hatası olmasını temenni ediyoruz.

2.  Alıntı Originally Posted by fabio07 Yazıyı Oku
    Hesaba girip limitin ekside olduğunu görüp bazı harcamaların çift geçtiğini görüp bunu yazmak da suç değildir sanırım. Sonuçta bankanın bir hatası olmasını temenni ediyoruz.
    Uyarı üzerine Akbank kredi kartı hareketlerine bakmıştım, benim de 2 harcamam mükerrer yansımış. Online iletişimden düzeltme talep ettim. İlgili firmalardan kaynaklanabilir diye düşünüyordum, sizde de benzer bir durum olduğuna göre Akbank'tan kaynaklanan bir hata olduğu anlaşılıyor.

Zaten bu hafta boyunca kredi kartı harcamalarıma bakamıyordum, sürekli hata uyarıları veriyordu.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

3. Sizin yazinizi okuyunca bende hemen baktim ve N11 den yaptigim son harcama 2 defa cekilmiş , uyari için teşekkür ler
     Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Uyarı üzerine Akbank kredi kartı hareketlerine bakmıştım, benim de 2 harcamam mükerrer yansımış. Online iletişimden düzeltme talep ettim. İlgili firmalardan kaynaklanabilir diye düşünüyordum, sizde de benzer bir durum olduğuna göre Akbank'tan kaynaklanan bir hata olduğu anlaşılıyor.

Zaten bu hafta boyunca kredi kartı harcamalarıma bakamıyordum, sürekli hata uyarıları veriyordu.

Alıntı Originally Posted by oralet Yazıyı Oku
    Sizin yazinizi okuyunca bende hemen baktim ve N11 den yaptigim son harcama 2 defa cekilmiş , uyari için teşekkür ler
    Sizinki de Akbank kartı mı?

5.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Sizinki de Akbank kartı mı?
    Evet axses kredi kartı

6.  Alıntı Originally Posted by oralet Yazıyı Oku
    Sizin yazinizi okuyunca bende hemen baktim ve N11 den yaptigim son harcama 2 defa cekilmiş , uyari için teşekkür ler
    Bankanın böyle bir hata yapması anlaşılabilir birşey değil. Kafamda soru işareti kalacaksa axess kullanmanın ne manası var

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •