paranın değerini en iyi zengin bilir üzülmemesi strese girmemesi imkansız piyangodan zengin olan bile akıllı ise ne yapsam ne etsem diye mutlaka düşünüyordur
Printable View
Bankadan 200 lirayı 5 liralık banknotlar halinde çekebilir miyim?
Yatırım tavsiyesi değildir...
Merhabalar. Faiz oranları sayfasındaki tablolarda İş Bankası adı geçmiyor. Forumdaki hiç kimse bu bankayla çalışmıyor mu ? Oranları piyasanın çok mu altında ? Teşekkürler.
Sn. Shorts.
Sn bosporos'un üslubu konusundaki eleştirilerinizde haklısınız. Sloganvari mesajları hoş değil, onda da haklısınız.
Ama kimse niçin tepki göstermiyor dediğinizde yollarımız ayrılıyor.
Bu kriz ve kaos ortamına ülke medyasının iktidarın hizmetine girerek gerçekleri gizlemesi nedeni ile geldik, şimdi de sosyal medya kontrol altına alınmak isteniyor. Bu çerçevede savcılıkların 300-500 sosyal medya hesabı hakkında kargaşa yaratma suçlamasıyla soruşturma başlatıldığı gibi haberler uçuruluyor. "Oluk oluk kan akacak" içerikli sosyal medya paylaşımı yapan yandaşların sırtları sıvazlanırken sinirlerini kontrol edemeyen ortalama yurttaşlar 3-5 kelimelik mesajları nedeni ile şafak vakti ev baskınlarıyla gözaltına alınıyor.
Bu ortamda gizli yandaşların (siz onlardan biri değilsiniz üstünüze alınmayın) da peşine takılarak biraz sert de olsa üslubu bozuk da olsa üstümüze örtülmeye çalışılan karanlığı yırtan mesajlara tepki göstermeyi üstüme vazife saymıyorum.
Bosporos'un beni rahatsız eden tek tarafı eleştirilerinde iktidar ve yandaşlarıyla bunların mağdurları arasına bir sınır koyamaması, herkesi aynı kefeye koymasıdır. Bunu da bu vesile ile belirtmiş olayım.
Mevcut politikalara tepkisindeki abartıyı da normal sayıyorum. Ana akım medyada esen yalan rüzgarları gerçekleri o kadar çarpıtıp eğiyor ki düzeltmesi abartılı olmak zorunda. Şöyle düşünün bükülmüş bir ağaç dalını düzeltmek için doğrultmak yetmez biraz ters yönde bükeceksiniz ki tekrar esnediğinde doğru durabilsin. Bosporos tam da bunu yapıyor biraz tersine büküyor bence de çok doğru yapıyor.
Umarım kendisi yurt dışındadır ya da Türkiye'de ise çok sağlam bir VPN bağlantısı kullanıyordur, yoksa başının belaya girmesi kaçınılmaz.
işte ülkemizin en büyük sorunu budur,
avrupada olsa baktılar bi provakasyoncu çıkmış şov yapıyor..?
ba-rın-dır-maz-lar !!!
biz ne yapıyoruz ? peşinden koşuyoruz, adam haklı filan diyoruz..
bu ülkenin başına ne geldiyse "bir" olamadığındandır..
ortalığı karıştıran, provoke eden biri geldi mi barındırmadan, kovulmalıdır..
işte o zaman muaasır medeniyet olabiliriz..
yt.
syg,
bu ülkede medya tamamen kontrol altında.. medyada neler mi duyuyorsun ?
https://www.youtube.com/watch?v=4ZOH2z24xDc
örnek burada.. bu vidyoda mr erdoğan açıkça "bu ülkede acaba biz 15 yıl once buzdolabı fırın bulabiliyormuyduk ?" diyor..son 20 saniyeye dikkat..
şimdi halk yıllarca bu ve benzeri abuk ifadelerle uyutulunca başka birisinden gerçekleri duymak oldukça şaşırtıcı geliyor..
ayrıca.. unutmayın.. bu ülkede 20 yıl once çok daha fazla özgürlük vardı.. ülkenin ekonomik durumunu çok rahat eleştirebiliyordunuz.. kaç taneniz gerçek ekonomistlerin karşısında mr erdoğan ın yukarıdaki vidyodakine benzer ifadeleri söyleyebildiğini gördünüz ?? sıfır değil mi.. evet, zira söyledikleri kritik bir çapraz sorgulamaya 5 dakika dayanamaz..
Yerli ve milli bankamız İş Bankası için en çürüklerden biri nitelendirmesi bence fazla haksızlık olur.
İş Bankası için olumsuz değerlendirmelerin ana kaynağı, bildiğim kadarıyla, sermaye yetersizliği nedeniyle sermaye artışı yapması gerektiğinde ilave sermaye artışını karşılayabilecek güçlü ortaklarının bulunmayışı.
Sanki yabancı bankaların yabancı ortaklarının böyle bir durumda sermaye artışı ile ilave sermaye koyacaklarının garantisi varmış gibi yerli ve milli bankamıza nereden vuracaklarını şaşırmışlar.
Havaalanı yol köprü onlar da lazım..
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çekememezlik, başka bir şey değil bosporus doğruları söylüyor,bu ülkede doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. sağlam demogoglar ve goygoycular omuzlarda taşınır. mesela bosporus alman ekonomisi hakkında atıp tutsa etkileyebilir mi? yoo sadece meczup diye görmezden gelirler.kimse iplemez.
Görüşünüzü biraz destekleyebilir misiniz?
Denetim raporunu inceledim sektördeki diğer yatırım bankalarından mukayeseli olarak bir fark göremedim.
Krediler- serbest karşılık- takip oranları ya da net faiz marjı- ilişkili taraf işlemleri uygun gibi geldi...
https://www.aktifbank.com.tr/tr/Docu...r%E2%80%8B.pdf
Et Alırken Dikkatli Olun Özellikle Malum Kurumun Verdiği Yerlerden Et Almayın
https://www.sozcu.com.tr/2018/saglik...klama-2604159/
Değildi, şimdi belirli bir görev için organize ediliyorlar. Ancak bunun ne olduğunu ben tam hissedemiyorum. Çok emin olamadığım için de çok spekülatif bir yoruma kaçmak istemiyorum. Deneyimli forumdaşlar da var bu konuda , onlar da bunun ne gibi bir şey olabileceği ile ilgili daha kararlı bir hissiyata büründüklerinde bir yorum yapabilirler. Ama şu an için çok büyük laflar edebileceğimiz ip uçları yok.
Aynen katılıyorum .Stockholm sendromu denen şey aklıma geldi ..
Adamlar bariz şekilde aşağılıyorlar dolar almayanı .Dalga geçiyorlar.
Size ne benim yatırımımdan paramdan .Ortalığı yangın yerine çevirmenin mantığı ne ..
Tek amaç fetö ya hizmet ..Bunların heryerde eli var burdada varmış ..Mesajlar hep aynı dikkat edin anlarsınız ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mevduat karşılığı 21.80 oluyor cazip aslında günlük olması da iyi ama 24-25 oranlardan bahsetmişler gerçi bu oranlara pek anlam veremedim. 22.50 falan verirlerse geçeyim diyorum. Düşüş olursa parça parça dolar almak için günlüğe geçmiştim ama ona da bu fiyatlardan bir türlü cesaret edemedim gitti.
Demek öyle. Batıda adamlar ikiz kuleleri bile CIA'in yıktırdığını sorguladı. Bizde 15 Temmuz'un devletin kontrolünde yapıldığını cümle alem biliyor. Bırakın bu işleri. Bu ülkenin sorunu sizin dediğiniz değil. Tek bir adamın karşısında köpek gibi secde etmesi. Neyse başkanlık sistemi iyi oldu. Türkiye'yi iyi güder birileri.
eylul enflasyonu da simdiden yuksek gelecegi belli ..elektrige gaza evde %9 sanayide %14 zam..okul harcamaları...birde yeni bir akım yarattılar fırsattan istifade akımı da denebilir ..soyleki bugun halkmara gittim 5 tl lik su alacaktım ..2 marka nın suyunu satıyorlar 2 sinin de 1 adet bile suyu yok ...rafların boslugunda dikkatimi cekti elemana ne is bu is dedim dedi abi stokculuk yapıyorlar buna sucular da dahil birkac gun icinde cok firma ve marka zam yapacagı icin mal cekmemize izin vermiyorlar dedi ..istedik vermediler dedi ..sorun firmalar kaynaklı dedi ..yani bu durumda eylul enflasyonu da simdiden cok yuksek gelecegi asikar ...( bu 2 firmadan biri 0.5 litrelige daha 2 hafta once %50 zam yapmıstı 5 litrelige de %12 zam yapmıstı ..simdi yine zam yapacklar muhtemelen )
burada önemli olan milleti korkutmaya çalışmak, galeyane getirmektir..
ve o arkadaş bunu çok iyi yapıyor.
%100 tam bir provakatör..
sizden gibi gözüküp sizi kandırmasına müsade etmeyin..
beslemezseniz, yüz vermezseniz defolup gider..
ben bilmiyor muyum enflasyon var, dolar artıyor, işsizlik, cari açık vs..
ama burada bağırıp çağırıp ülke batıyor, kaçın gidin vs. diye yazarak milleti gaza getiriyor muyum ?
adamın stili çok net, 12 yaşında bir çocuğu ekmek almak için gebzeden beylikdüzüne gönderirler, neden ? çünkü gebzede fırın yok..
sonrada beylikdüzünde olaylara karışır.. polise bomba atar.. neymiş.. ekmek almaya gitmiş..
milletin gazına gelmeyin, bunların niyeti belli..
yt.
syg,
zaten ters bişey dedin mi trol damgasi yersin.:he:
adamlar alt ve üst koridoru tutmuş,sokacaklar illa
ama
biz yemeyiz :drunk:
Bence bu bonoları ayrı bir başlık altında yazmak gerek... Mevduat değil sonucta daha yüksek risk içeren grupta.. Mevduat gibi değerlendirilmemeli...
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir Sayfada Görülecek Gönderi Sayısını 40'a çıkarın :ok: